Pregled

Največji ponudnik gostovanja v Veliki Britaniji

123-Reg je največji ponudnik domene in spletnih strani v Veliki Britaniji, z več kot 3 milijoni strank po vsej državi. Ponudba posameznikom in malim podjetjem ponuja preprost način za oblikovanje njihovih spletnih strani in imajo najboljšo podporo strankam, ki jo verjetno najdete kjer koli na internetu.


123-Reg imajo na voljo široko število paketov in na vseh ponujajo konkurenčne cene. Imajo neverjetno uporabniku prijazno spletno mesto, zato so v Veliki Britaniji in po svetu pogosto izbira številka 1.

Občasni čas & Zanesljivost

Dober čas uptime, vendar počasi v skupni hitrosti gostovanja

Spodnje ocene predstavljajo le načrte za gostovanje v skupni rabi, kar uporablja večina strank 123 Reg. Namenski načrti za gostovanje so v redu, strežniki so hitri in redko pride do težav, vendar enako ne moremo reči za skupno gostovanje. 123 Reg imajo navadno preobremeniti svoje strežnike, napolniti čim več spletnih strani na eno in zmanjšati hitrost in učinkovitost vseh.

Če je bil vaš gostiteljski načrt prestavljen na enega od teh prenatrpanih strežnikov, to pomeni, da se bo vaše spletno mesto, ne glede na to, kako majhno, naložilo dolgo. Toliko dolgo, da številne stranke 123 Reg pravijo, da ne morejo dostopati do svojih spletnih strani, saj ves čas zamujajo.

Lastnosti

Ogromno število funkcij

123-Reg ponuja strankam v skupni rabi gostiteljske storitve z bogato funkcijo in enostavno uporabo nadzorne plošče. Tudi tisti z malo ali nič prejšnjih izkušenj z gostovanjem spletnega mesta bodo zlahka našli svoje poti. Običajni VPS paketi za gostovanje so morda bolj zahtevni za uporabo, vendar za doplačilo lahko v svoj paket dodate cPanel, da boste olajšali.

Kdor želi uporabljati aplikacije, kot sta WordPress in MediaWiki, jih lahko skupaj z mnogimi drugimi vključi v svoje spletno mesto z le nekaj kliki.

Značilnost
Opis
Prostor na disku in pasovna širinaNajcenejša možnost gostovanja v skupni rabi pri 123 Reg zagotavlja 1 GB prostora na disku in neomejeno pasovno širino; neomejen prostor na disku se začne s profesionalnim paketom, ki stane trikrat več kot začetni paket.
Site Builder123-Reg imajo svojega proizvajalca spletnih strani, ki ga stranke lahko izkoristijo. Je zelo enostaven za uporabo in ponuja preprost vmesnik Kaj vidite.
E-naslovVečina paketov na 123 Reg, vključno z najcenejšimi, prihaja z več e-poštnimi naslovi in ​​mnogi od njih imajo neomejen e-poštni naslov.
StatistikaKupci v skupnem gostovanju bodo morali vključiti lastne statistike, da bodo videli, kdo obišče njihovo spletno mesto 123 Reg.
FTP dostopDostop do FTP je preprost. Uporabniki morajo preprosto vnesti svoje edinstveno uporabniško ime in geslo in uporabiti FTP program za nalaganje na svoje spletno mesto.
DomeneStranke 123 Reg lahko na svoj gostovalni načrt pripišejo domeno za samo nekaj dolarjev, ne glede na uporabo razširitve. Na voljo so ponudbe, ki jim dajejo brezplačne domene, če kupijo določene gostovalne načrte.
MySQL123 Reg omogoča baze podatkov MySQL in je opremljen s celovito datoteko za odpravljanje težav za tiste, ki so novi.
Nakupovalni vozičkiNakupovalni vozički vključujejo OpenCart, Prestashop, ZenCart in druge. Na voljo je velika izbira za vse pakete gostovanja, kupljene prek 123 Reg.

Podpora

Nepremagljiva podpora strankam

123-Reg ima okoli sebe najboljšo, najhitrejšo in najbolj prijazno podporo strankam. Njihovo osebje je znanje in neverjetno hitro se odzove. Ne samo da lahko svetujejo, da vam pomagajo pri kakršnih koli težavah, ampak lahko dostopajo tudi do vašega spletnega mesta ali računa (na vašo željo) in določijo stvari za vas.

Podpora 123 Reg deluje na “vstopnicah” in ne na e-poštnih sporočilih. Če imate težavo, jo pošljite preko obrazca v razdelku »Moja podpora« na spletnem mestu. Član podporne skupine se nato odzove in poslano vam bo e-poštno sporočilo, v katerem vam bomo sporočili, da ste se odzvali. So zelo hitri in pogosteje kot ne, če boste v delovnem času rešili vašo težavo v eni uri.

Če bi moral izbrati luknje v sistemu za podporo 123 Reg, bi bilo to, da ko prejmete e-poštna sporočila, da je vaša vozovnica posodobljena, ne morete videti nobenega odgovora po tem e-poštnem sporočilu in morate iti na spletno mesto in se prijaviti narediti tako. To je sicer nepomembno in ni dovolj, da 123 Reg ne doseže polnih ocen, ko gre za podporo strankam.

Cenitev

Nekatere najcenejše gostovanje naokoli

123 Reg je eden najcenejših spletnih gostiteljev in ponuja tudi zelo poceni domenskih imen. Njihovi načrti za skupno gostovanje se začnejo od nekaj več kot 4 USD na mesec, stranke pa potrebujejo samo trikrat plačilo, da dobijo na voljo najboljši paket gostovanja v skupni rabi. Gostovanje v VPS-u je tudi po ugodnih cenah, in sicer od nekaj več kot 16 dolarjev mesečno – do približno 73 USD na mesec za paket vrhunskih gostovanj VPS.

123 Reg gostovanje v oblaku in gostovanje v oblaku so nekoliko dražje, vendar je strankam zagotovljena velika vrednost, saj je to nekaj najboljših paketov gostovanja, ki so na voljo.

Uporabniku prijazno

Eden najpreprostejših gostiteljev, ki ga lahko uporabite za prve mojstre spletnega mojstra

Z veliko podporo strankam in s tem, kar vidite, je to, kar dobite, vmesnik, s katerim se lahko ukvarjajo vsi, 123 Reg je zelo uporabniku prijazen. To je popoln gostitelj za vsakogar, ki je nov pri ustvarjanju spletnih strani in upa, da ga bodo vodili skozi postopek. Osebje je vedno na voljo in ne le, da se hitro odzovejo, ampak so zelo dobro poznani in koristni.

Izkušeni spletni razvijalci bodo uživali tudi v enostavni uporabi, pri kateri deluje ta ponudnik gostovanja. Resnično gre za dih svežega zraka, ko gre za podporo strankam.

Povzetek

Odličen ponudnik gostitelja, ki ga spuščajo slabe hitrosti gostovanja v skupni rabi

123 Reg je zelo dober spletni strežnik, ki ga spustimo le, ko gre za hitro in zanesljivo storitev za svoje ponudnike gostovanja v skupni rabi. Kljub fantastični podpori strankam, ki jo ponujate, boste verjetno drugje bolje, če gre za paket za skupno gostovanje, ki ga potrebujete. Če iščete paket gostovanja VPS, paket gostovanja v oblaku ali namenski strežnik, s 123 Reg res ne morete storiti veliko narobe.

Večina strank 123 Reg ima sedež v Veliki Britaniji in je eden največjih in najbolj znanih ponudnikov gostovanja v tej državi, vendar so njihove storitve na voljo strankam z vsega sveta in prodajajo tudi vse razpoložljive razširitve imen domen poleg njihovih paketov gostovanja.

Prednosti in slabosti:

Prednosti:

  • Nepremagljiva podpora strankam.
  • Poceni paketi za skupno rabo in gostovanje VPS paketov.
  • Enostaven za uporabo.
  • Preprosta integracija z aplikacijami, kot sta WordPress in MediaWiki.

Slabosti:

  • Slabe hitrosti za pakete v skupni rabi.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me