Avahost.net Ocene uporabnikov

Pregled strokovnjakov

Kakovostno gostovanje v ZDA

Avahost.net je spletno gostovanje, ki ponuja različne profesionalne gostovalne načrte. Njihova zelo pozorna ekipa je specializirana za gostovanje in domenske storitve z uporabo visokokakovostnega omrežja za vaše spletno mesto. Njihov podatkovni center se nahaja v Severni Karolini, ZDA, v 100.000 kvadratnih metrih objekta spletnega gostovanja z rezervnimi generatorji in klimatsko nadzorovano tehnologijo. Sedež podjetja AvaHost.net je v Houstonu, Teksas, ZDA.


Občasni čas & Zanesljivost

99-odstotno podaljšanje z dodatno varnostjo

Všeč mi je dejstvo, da ima AvaHost.net za svoje stranke določene garancije. Imajo varen šifriran strežnik in zagotavljajo 99% uptime in varnost za vašo domeno. Njihovo omrežje deluje na 24/7 povezavah Ethernet od šestih ločenih ponudnikov hrbtenic z 20.000 okenci in spletnimi strežniki Linux za boljšo zanesljivost spletnega gostovanja. Imate garancijo za vračilo denarja, če niste popolnoma zadovoljni z njihovimi storitvami.

Lastnosti

Veliko različnih možnosti, med katerimi lahko izbirate

AvaHost.net ponuja tri različne vrste paketov gostovanja, med katerimi lahko izbirate. Izbirate lahko med začetnim načrtom, načrtom plus ali e-trgovinskim načrtom za spletna mesta, ki potrebujejo uporabo spletnih nakupovalnih vozičkov in trgovskih konfiguracij. Vsi trije načrti vključujejo neomejen prostor na disku, neomejen prenos podatkov, pa tudi neomejen e-poštni račun. Razlika med tremi načrti spada v kategorijo domen. Začetni načrti ponujajo samo 2 ločeni strani na račun, 10 parkiranih domen in 50 poddomena. Načrt plus in načrt e-trgovine ponujata neomejeno število domen v tej kategoriji.

Načrti za spletno gostovanje AvaHost.net so precej naravnost naprej in vsi imajo enako količino funkcij v vsaki kategoriji. Edina razlika, ki jo boste opazili med tremi načrti, je v zgoraj omenjeni domeni in v razdelku e-trgovina v zasebnem SSL certifikatu in Dedicated IP. Funkcije e-trgovine so izbirne za začetne načrte in plus načrte, vendar se ne priporočajo, če vaše spletno mesto ne opravlja velikega števila transakcij s kreditnimi karticami.

Njihova podpora strankam je dobro postavljena. Kadar gre za zavezo ponudniku gostovanja, je podpora strankam zelo pomembna. Ključnega pomena je, da imate v živo posvečeno ekipo, ki vam bo pomagala odpraviti težave, če boste kdaj naleteli na napako ali težavo s strežnikom. Večina ponudnikov gostovanja uporablja vstopnice za podporo in večinoma odgovarjajo po e-pošti. Res občudujem podjetja, ki uporabljajo podporo v živo kot sredstvo komunikacije. Na spletno mesto lahko takoj odgovorite na vprašanje, tako da preprosto kliknete zeleni gumb za klepet v živo, ki se nahaja na stranski vrstici spletne strani. AvaHost.net ima tudi vrsto pogostih vprašanj, ki se nahajajo v razdelku »Pišite nam« na spletnem mestu, kjer lahko kadar koli najdete odgovore na vprašanja tehnične podpore..

Podpora

Na voljo so preproste možnosti podpore

AvaHost.net je dosegljiv s klepetom v živo, telefonom (509) 275-715 in e-pošto. Vstopnico lahko preprosto oddate neposredno z nadzorne plošče ali ji neposredno pošljete e-pošto na [email protected]

Cenitev

Lepa struktura stroškov za enostavno plačilo

Sem velik oboževalec, kako je postavljena struktura cen AvaHost.net. Njihovi stroški na storitev so zelo pregledni in ni vzpostavljene pristojbine. Njihove cene so na splošno enake za njihov načrt zagona in plus načrt. Oba načrta sta le 2,77 dolarja na mesec. Če za svoje internetno poslovanje potrebujete e-trgovino, potem bo v povprečju tekel 9,76 USD na mesec. Ti stroški temeljijo na njihovih standardnih cenah. Če potrebujete nadgradnje ali dodatne dodatke k načrtu gostovanja, lahko to storite kadar koli. Veljajo dodatne pristojbine.

Če ste podjetje, ki upravlja več spletnih mest, so načrti AvaHost.net za preprodajalce idealni. So kot nalašč za ljudi, ki želijo prodati račune za spletno gostovanje komercialno s svojim lastnim spletnim gostovanjem ali podjetjem za oblikovanje spletnih strani. Obstajajo 4 različne vrste načrtov, ki jih lahko izbirate med različnimi prostori in cenami, odvisno od tega, koliko upravljanja domene potrebujete. Cene se gibljejo od 9,95 do 43,00 dolarja na mesec. Vsak načrt se v prostoru in računih strank podvoji ali potroji. Vse druge funkcije za načrte preprodajalcev so za vsako kategorijo neomejene.

Povzetek

Na splošno dobro gostovanje

AvaHost.net bi smatral za njihove storitve gostovanja na podlagi dejstva, da imajo bolj pozitivne ocene kot negativne. Njihova ekipa za tehnično podporo v panogi je brez primere. Njihovi načrti so v primerjavi z drugimi dobro znanimi ponudniki gostovanja cenovno ugodni, vendar nudijo večjo podporo, če naletite na kakršna koli tehnična vprašanja.

Prednosti:

 • Brez pristojbin za nastavitev
 • Podpora v živo
 • Namenski strežniki
 • Kakovostna spletna varnost
 • Polna knjižnica virov in vaj

Slabosti:

 • Dodatki, kot so storitve oblikovanja po meri, so dragi
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map