Pregled strokovnjakov

Gostovanje na Irskem za več kot 15 let

Gostovanje na Irskem je eden najbolj uveljavljenih ponudnikov gostovanja na Irskem. Dolga leta so odprti in strankam pomagajo s široko paleto različnih dejavnosti gostovanja in spleta. V vsem tem času so še naprej v koraku z najnovejšimi tehnologijami, s katerimi strankam zagotavljajo vedno odlično izkušnjo. Preko tega podjetja lahko dobite skoraj vse vrste gostovanja, ki jih boste potrebovali in običajno po zelo dostopnih cenah.


Poleg splošnih možnosti gostovanja ponujajo tudi možnosti gradnje spletnih strani, SSL certifikate, protivirusno programsko opremo, varnostne kopije in še veliko več. Ko se prijavite na gostovanje Irska, boste imeli dostop do praktično vseh vrst spletnih storitev, ki jih lahko potrebujete.

Občasni čas & Zanesljivost

Zelo zanesljivo gostovanje

Prosti čas in zanesljivost sta očitno velika prioriteta tega podjetja. Uporabljajo pogone SSD v skoraj vseh strežnikih, kar lahko znatno zmanjša tveganje za izpad. Njihova osredotočenost na odstranjevanje virusov in druge slabe programske opreme bo prav tako prinesla pomembne koristi pri nemotenem vzdrževanju in delovanju spletnega mesta. Vsi strežniki razen namenskih uporabljajo tudi tehnologijo gostovanja v oblaku, kar pomaga izboljšati splošno stabilnost vsakega gostovalnega okolja. Spodnja stran tega podjetja pri stabilnosti je ta, da ne nudijo nobene garancije za produktivnost.

Lastnosti

Veliko odličnih lastnosti

Če potrebujete spletno gostovanje na Irskem, lahko pridete v to podjetje in dobite točno tisto, kar potrebujete. Začnejo s skupnim gostovanjem, ki mu pravijo gostovanje v oblaku, in je veliko za prikazovanje večine strani začetnega nivoja. Ta raven gostovanja ima neomejeno pasovno širino za vse pakete ter med 10 in 40 gig prostora na disku. Vsi paketi so opremljeni tudi s pogoni SSD, ki pomagajo povečati stabilnost in hitrost. Če se boste pomaknili do rešitev VPS, ki temeljijo na oblaku, boste imeli namensko moč CPU-ja, pa tudi veliko diskovnega prostora in pasovne širine. Končno lahko namenski strežniki pridete vnaprej konfigurirani ali pa imate vgrajene za vaše posebne potrebe.

Poleg odličnih možnosti gostovanja si lahko ogledate tudi številne druge funkcije, ki jih ponujajo. Te lahko kupimo kot samostojne storitve ali kot dopolnilo obstoječim rešitvam spletnega gostovanja. Seznam funkcij vključuje potrdila SSL, filtriranje e-pošte, protivirusno programsko opremo, varnostno kopijo spletnega mesta, varnostno kopijo računalnika, upravljanje strežnika in varnostno kopijo strežnika.

Podpora

Zelo koristna tehnična podpora

Če potrebujete pomoč pri nastavitvi stvari ali rešite težave, če jih imate, vam bodo na voljo ekipe tehnične službe. Z veseljem vam bodo odpravili težavo ali pa vam pomagali, da vas bodo vodili skozi tisto, kar je treba storiti, da boste lahko izvedeli več o okolju gostovanja, da se boste v prihodnosti izognili težavam. Na voljo imajo tudi veliko dokumentacije za samopomoč, s katero boste hitro dosegli vse svoje potrebe po gostovanju.

Cenitev

Primerne cene za kakovostno gostovanje

Cene na prvi pogled izgledajo nekoliko višje od tistih, ki bi jih pričakovali, a to je le zato, ker so specifikacije za vsak paket precej impresivne. Možnost skupne rabe vstopa znaša 4,59 evra na mesec, vendar dobite veliko prostora na disku in neomejeno pasovno širino. Tisti, ki samo želite vstopni paket gostovanja, pa pustite brez dobre, poceni možnosti, kar lahko pomeni, da to ni pravo podjetje za določene situacije. Ne glede na to, ali gledate na skupne strežnike, VPS ali namenske strežnike, bodo cene povsem v skladu s tem, kar dobite.

Uporabniku prijazno

Gostovalni ponudnik je zelo enostaven za uporabo

Med brskanjem po spletni strani boste hitro videli, da je vse postavljeno tako, da je zelo enostavno razumeti. Hitro lahko pridete do natančnih informacij, ki jih potrebujete, in vam omogočajo enostavno branje podrobnosti, s pomočjo katerih boste ob prijavi vedeli, kaj dobite. Ko imate gonilni strežnik pripravljen in zagnan, vse sledi industrijskim standardom. Ekipe za pomoč strankam so prav tako enostavne za delo in z veseljem vam bodo ponudile nasvete in vse potrebne informacije pri odločanju o paketih gostovanja, ki jih potrebujete.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me