Pregled strokovnjakov

Podjetje za IT storitve

Green.ch ima sedež v Švici in posluje od leta 1995. So popoln ponudnik internetnih storitev, televizijska družba, telefonska družba, ponudnik gostovanja in še veliko več. Kot pove že ime, si tudi v vseh podjetjih prizadevajo, da bodo okolju prijazni. Trenutno ima več kot 100.000 strank, razpršenih po vsem svetu, čeprav niso vsi gosti strank.


Jasno so dobro uveljavljeno podjetje in odlična možnost za vse, ki iščejo več različnih tehnoloških storitev, ki jih lahko nudijo. Če iščete le gostovanje, boste morda ugotovili, da je to podjetje nekoliko zapleteno, ker ima toliko različnih storitev.

Občasni čas & Zanesljivost

Gostovanje je videti stabilno

Ob branju prek družbenih medijev in drugih pregledov se zdi, da Green.ch ponuja gostovanje, ki je zelo stabilno. Nimajo nobene garancije za produkcijo, kar je žal. Ker to podjetje upravlja s popolno telefonsko storitvijo in ponudnikom internetnih storitev, ima že vzpostavljeno omrežno opremo in podatkovne centre višjega cenovnega razreda, kar pomaga pri zagotavljanju, da bodo stranke njihovih gostiteljskih storitev ves čas pripravljene in obratovane. Prav tako boste imeli dostop do spletnih storitev za varnostno kopiranje, da se lahko hitro vrnete in zaženete, če kaj ne bo narobe.

Lastnosti

Na voljo so omejene informacije

Če pogledate samo njihove pakete spletnega gostovanja, boste videli, da vam v resnici ne zagotavljajo preveč informacij na ravni skupnega gostovanja. Za razliko od večine ponudnikov gostovanja ne dajejo različnih gostovalnih funkcij in specifikacij v preprost grafikon, da bi ga bilo enostavno razumeti. Enostavno napišejo nekatere funkcije in zakaj bi jih morali dobiti, kar ni tako koristno, kot bi moralo biti. Na vstopni ravni dobite 5 koncev prostora na disku, kar sploh ni slabo. To lahko doseže do 100 gig za paket najvišjega gostovanja v skupni rabi.

Ko se premaknete na raven VPS, imajo stvari postavljene na veliko lepši način, lastnosti gostovanja pa so tudi višje kakovosti. Na ravni VPS obstajajo štiri glavne možnosti, začenši z enim procesorjem in do 2. Imajo trde diske od 50 do 250, z odvečnimi pogoni za dodatno stabilnost. RAM je 1-8 koncert. Na splošno so njihove rešitve VPS zelo prijetne in celo prihajajo z mobilnimi aplikacijami, ki jih podpirajo.

Če potrebujete nekaj še višjega cilja, imajo na voljo namenske strežnike. Te strežnike je tudi enostavno izbrati, saj imajo vse navedeno v običajni obliki grafikona. Namenski strežniki za začetno raven se začnejo pri štirih predstavah in se pomaknejo na 32, odvisno od paketa, ki ga izberete. Vsi imajo Intel procesorje z dvojnimi ali quad jedri. Ni presenetljivo, da lahko izberete svoj operacijski sistem in drugo programsko opremo, ki jo želite namestiti.

Podpora

Dobra tehnična podpora

Ekipe za tehnično podporo so ves čas na mestu in vam lahko pomagajo pri vsem, kar potrebujete. Aktivni so na več straneh družbenih medijev, klepetajo v živo, telefon in drugo, da lahko takoj stopite v stik z njimi. Na voljo so vam lepa pogosta vprašanja in druga dokumentacija, s pomočjo katere se boste naučili stvari za samopomoč pri vašem gostovanju.

Cenitev

Tipične ravni cen

Cene na vsaki ravni so v skladu s tistim, kar bi pričakovali od katerega koli ponudnika gostovanja. S svojimi paketi ponujajo brezplačno ime domene, kar je koristno, vendar se zdi, da mora biti to domena .ch (razširitev za Švico), zato upoštevajte to. Če pogledate na primer namenske rešitve za gostovanje, boste videli, da se njihove cene močno razlikujejo glede na izbrano. Paket vstopne ravni znaša 49 mesečno, višji pa 299 na mesec. S tem v mislih si boste želeli vzeti čas in resnično pozorni na to, kaj dobivate, da ne boste preplačali za stvari, ki jih ne potrebujete.

Uporabniku prijazno

Nekaj ​​manjših pomislekov

Na splošno je s tem podjetjem enostavno delati in ko enkrat delate, ne bi smeli imeti težav z upravljanjem spletnega mesta. Medtem ko se prijavljate, boste morali paziti na nekaj pomislekov. Prvič, kot že omenjeno, deljeno gostovanje ni oblikovano na način, ki ga je enostavno razumeti. Zaradi tega je težko izbrati pravi paket za vaše posebne potrebe. Druga skrb je, da je spletno gostovanje le ena izmed številnih storitev, ki jih ponuja to podjetje, včasih je težko priti do pravih ljudi, ki vam bodo pomagali pri vprašanjih, ki jih imate, ali na vprašanja, na katera boste dobili odgovore. To je pogosta težava pri večjih podjetjih, zato samo upoštevajte.

Povzetek

Na splošno odlično gostovanje

Medtem ko je nekaj, kar morate vedeti, ko to podjetje razmišljate o gostovanju, so dobra izbira za številne ljudi. Imajo stabilno okolje, kakovostne strežnike in samo podjetje posluje že dlje časa. Če boste to podjetje uporabljali za druge storitve, kot sta telefon ali splet, je resnično smiselno, da jih uporabite tudi za gostovanje. Če ne, boste morda želeli pogledati bližje, vendar so za mnoge še vedno dobra možnost.

Prednosti:

  • Veliko dodatnih storitev
  • Kakovostna strojna oprema za strežnike
  • Odličen podatkovni center

Slabosti:

  • Zmedeno gostovanje v skupni rabi
  • Podjetje ni osredotočeno na gostovanje
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me