Pregled strokovnjakov

Gostovalno podjetje s sedežem v Švici

HostTech je švicarsko gostiteljsko podjetje, ki posluje od leta 2004. So ponudnik internetnih storitev, ki lahko svojim strankam pomaga s široko paleto različnih možnosti. Imajo visokokakovosten podatkovni center, ki vam pomaga, da se vaše spletno mesto ves čas uporablja in deluje, poleg tega pa ponujajo tudi registracijo domenskih imen in še več.


V podjetju navajajo, da imajo približno 1500 uporabnikov z 90.000 domen na 1500 strežnikih. Zaradi tega so ponudniki gostovanja srednjih in velikih velikosti. Podjetje še naprej ostaja inovativno in zdi se, da si prizadeva, da bi svojim uporabnikom zagotovili izkušnjo svetovnega razreda.

Občasni čas & Zanesljivost

Kakovostna strojna oprema za odličen čas

To podjetje posodablja njihovo strojno opremo. Sem spadajo tudi strežniki, vendar tudi oni odlično delajo pri zagotavljanju, da je njihov podatkovni center vedno v skladu z najnovejšimi specifikacijami. Na njihovi strani nisem videl nobene garancije za nadomestni čas, vendar tudi nisem našel uporabnikov, ki bi se pritoževali zaradi izpadov ali izpadov ali česa podobnega. Na splošno boste gotovo imeli odlično izkušnjo glede produktivnosti in zanesljivosti gostovanja, ki ga ponujajo.

Lastnosti

Možnosti raznolikega gostovanja

Gostovanje s tem podjetjem je zelo raznoliko, kar pomeni, da boste morali upoštevati veliko različnih paketov. Za skupno gostovanje imajo na voljo štiri možnosti, ki se začnejo s samo 100 meg diskovnega prostora. Uporabljajo nadzorne plošče Confixx in Plesk, ki sta dobri, vendar nista industrijsko standardna možnost cPanel, tako da se morate gotovo zavedati. Ko brskate po njihovih paketih, boste videli, da imajo vse razčlenjene na enostavno razumljive odseke, tako da lahko dobite dobro sliko, kaj točno boste dobili ob prijavi..

Navidezni zasebni strežniki se izvajajo z uporabo tehnologije v oblaku. Vsak svoj paket so poimenovali na podlagi vremenskih pogojev, da se ujemajo s temo gostovanja v oblaku. Izberete lahko pakete, od sončnega do ledenega do tornada in mnogih drugih, odvisno od vaših potreb. Bolj “hud” je vremenski termin, boljši je paket gostovanja. Rešitve VPS uporabljajo visokokakovostne specifikacije strežnikov, da lahko zagotovite odlično izkušnjo. Med uporabo VPS lahko izberete tudi Linux ali Windows.

Končno se lahko premaknete do namenskega odseka strežnika, kjer imajo na desetine različnih možnosti strežnika. To lahko postane nekoliko pretirano za nekoga, ki v preteklosti ni gostoval za gostovanje, vendar je lepo, da lahko izberete točno tisto, kar želite, ne da bi morali dodati možnosti, ki jih ne potrebujete.

Podpora

Prijazni & Koristna tehnična podpora

Tehnična podpora s tem podjetjem je enostavno vzpostaviti stik in lahko vam pomaga pri skoraj vseh težavah, na katere lahko naletite. So prijazni in pripravljeni razložiti, kaj je treba storiti, če se želite učiti iz kakršnih koli vprašanj. Ponujajo tudi kakovostna FAQ in drugo dokumentacijo, s pomočjo katere boste lahko hitro dosegli vse, kar morate vedeti.

Cenitev

Razumne cene

Cene na vsaki ravni so v skladu s tistim, kar bi pričakovali, da boste plačali. Upoštevajte, da so cene v lokalni švicarski valuti, tako da če ne živite v tej državi, boste morali narediti nekaj konverzij, da boste natančno vedeli, kaj v resnici plačujete. Ugotovili boste, da niso najbolj poceni, vendar vas tudi ne odtrgajo, prav to pa si želite pri kakovostni ponudbi gostovanja.

Uporabniku prijazno

Gostovanje je enostavno razumeti

Ne glede na to, ali ste s spletnim gostovanjem zelo izkušeni ali pa bo to prvič gostovanje spletnega mesta, ne boste imeli težav z uporabo HostTech-a. Svojo spletno stran so zelo enostavno razumeli, kar je zelo pomembno. Poleg tega je njihova prodajna ekipa z veseljem vzela čas za klepet z vami o vsem, kar potrebujete. Ena izmed možnih pritožb je, da nimajo cPanela za svoje gostovanje, kar bo marsikdo razočaralo.

Povzetek

Veliko gostovanje v Švici

To je eno najboljših gostujočih podjetij v Švici ali kjer koli v regiji. Če želite obiskati spletno mesto, ki cilja na to območje, morate vsekakor preučiti to podjetje. Ponujajo veliko, zato si še naprej prizadevajo, da bi presegli potrebe svojih strank.

Prednosti:

  • Dobre cene
  • Veliko možnosti
  • Prijazna postrežba

Slabosti:

  • Brez cPanela
  • Toliko možnosti je lahko zmedeno
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me