Pregled strokovnjakov

Dobro gostovanje z veliko možnostmi

Midphase je gostiteljsko podjetje, ki ga v ZDA zmanjka za Utah. Stranke oskrbujejo od leta 2003 in pravijo, da imajo trenutno približno 120.000 strank, kar jih uvršča v ponudnika gostovanja srednje velikosti. Podjetje večino svojega poudarka daje njihovim skupnim gostiteljskim storitvam, ponujajo pa tudi namenske strežniške možnosti.


Paketa za gostovanje VPS s tem podjetjem ne morete dobiti, vendar imajo nekaj možnosti gostovanja v oblaku, ki ustrezajo splošnim potrebam ljudi, ki iščejo VPS. Poleg tega je VPS.net ‘sestrsko podjetje’, zato če resnično želite VPS, ga lahko dobite od njih in uživate v glavnem enakih lastnosti in ugodnosti, ki jih lahko dobite tukaj.

Midphase je del skupine UK2, ki je ena večjih gostiteljskih matičnih društev naokoli. Očitno se osredotoča na trg v Veliki Britaniji, vendar so se razširili tudi po vsem svetu. Na splošno boste od Midphase dobili dobre storitve in zdi se, da so stabilno podjetje, zato se vam ne bo treba ukvarjati z večjimi spremembami.

Občasni čas & Zanesljivost

Zelo zanesljive storitve gostovanja

Za vse njihove pakete boste dobili 99,9-odstotno garancijo za produkcijo, in če zanesljivost pade pod to točko, dobite dobropis pri naslednjem računu. To je zelo standardno zagotovilo, ki ga boste našli pri številnih drugih gostovalnih podjetjih.

Vsi njihovi strežniki gostovanja so nameščeni v njihovem podatkovnem centru Tier-3, ki ima rezervno napajanje in strokovnjake na kraju samem, da odpravijo morebitne težave takoj, ko se pojavijo. Imajo celo proaktivno programsko opremo za spremljanje, tako da bodo morda odkrili nekaj težav, preden bodo vplivale na storitve.

Podatkovni center se nahaja v Lindonu, Utah, ki je znan po skorajda ne hudih vremenskih razmerah ali drugih katastrofah, ki bi lahko povzročile obsežne izpade. Če se odločite za namenski strežnik, ga boste lahko imeli v enem od številnih podatkovnih centrov, ki se nahajajo bodisi v ZDA ali v Veliki Britaniji, kar je lepo.

Lastnosti

Na voljo so tipični načrti gostovanja

Ob prijavi boste lahko izbirali med številnimi možnostmi. Njihovi načrti skupnega gostovanja ponujajo vse običajno vključene funkcije in bodo več kot dovolj za tisto, kar potrebuje večina ljudi. Dovolijo vam, da izberete platformo Windows ali Linux, kar je lepo. Načrti v skupni rabi imajo nekatere omejitve glede tigrov, kot so število spletnih mest in baz podatkov MySQL, kar je žal. Načrti z višjimi cilji pa vsebujejo poseben naslov IP in SSL potrdilo brez doplačila

Lahko se premaknete na njihove storitve gostovanja v oblaku, ki so dober nadomestek za manjkajoče načrte VPS. Te možnosti vsebujejo veliko prostora na disku in pasovno širino za skoraj vse vrste spletnih mest.

Končno se lahko pomaknete do njihovih namenskih strežnikov, od katerih imajo štiri možnosti. Strežniki, ki jih imajo na voljo, so presenetljivo dobri, še posebej za podjetje, ki se ne osredotoča izključno na ta izdelek. Prav tako so precej raznolike, od dokaj vhodnih ravni vse do višjih možnosti.

Podpora

Velika podpora na vseh ravneh paketov

Midphase nudi veliko podporo vsem svojim cusotmerjem, ne glede na paket, ki ga izberejo. Če potrebujete tehnično pomoč, je na voljo 24-urni brezplačni telefon in klepet v živo. Obstaja tudi možnost podpore za vstopnice in e-pošto za tiste, ki imajo radi to pot.

Račune v družbenih medijih natančno spremljamo, tako da če boste kdaj potrebovali pomoč, je to tudi na voljo.

Zagotavljajo dobro bazo znanja in druge možnosti za samopomoč, ki so odlične za tiste, ki se želijo naučiti delati stvari sami. Tisti, ki izberejo namenski strežnik, bodo dobili veliko informacij o svojih strežnikih, vključno z možnostmi nadomestitve strojne opreme.

Cenitev

Na voljo je veliko odličnih cen

Cene vmesne faze so na večini ravni dokaj značilne, čeprav imajo res nekaj odličnih ponudb. Če na primer iščete samo osnovni paket za eno majhno spletno mesto, je njihova možnost vhodne ravni cenejša, kot boste verjetno našli pri večini drugih podjetij. Imajo tudi lep paket gostovanja v oblaku, ki se začne že pri 20 USD.

Namenski gostovalni paketi so večinoma cenovno tam, kjer bi pričakovali, da je, vendar je to še vedno dober posel za tiste, ki iščejo dodatno moč. Na splošno so cene poštene in v nekaterih primerih celo poceni.

Povzetek

Zelo lepo gostovanje z malo težavami

Na splošno je to zelo dobro podjetje za gostovanje, ki vam ponuja skoraj vse, kar boste potrebovali, ne glede na vrsto spletnega mesta, ki ga gostujete. Je dobro uveljavljen in ima dobro podporo tudi v primeru, da imate težave. Če iščete gostovanje v ZDA, še posebej deljeno gostovanje, je to odlična možnost.

Prednosti:

  • Lepe cene na skupnem gostovanju
  • Veliko možnosti paketov
  • Podatkovni center se nahaja na varnem
  • 99,9% garancija za čas

Slabosti:

  • Ni možnosti gostovanja VPS
  • Ni v zasebni lasti
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me