Pregled strokovnjakov

Odlični namenski strežniki z nekaj možnostmi, usmerjenimi v nišo

Limestone Networks je cenjeno podjetje, ki ponuja številne odlične pakete gostovanja. Najbolj so znani po svojih namenskih strežnikih in njihovi sposobnosti ustvarjanja in upravljanja odličnih igralnih strežnikov. Običajno se uporabljajo za ljudi, ki želijo ustvariti svoje zasebne strežnike za priljubljene spletne igre ali celo gostijo baze podatkov in druge vire za mobilne igre in druge podobne stvari.


Na izbiro imajo veliko različnih vnaprej konfiguriranih namenskih možnosti strežnika in z njimi lahko sestavite računalnik po meri, če to potrebujete. Nadgradnja je prav tako zelo preprosta, saj je to podjetje namenjeno, da pomaga zadovoljiti vse svoje višje končne stranke.

Imajo lep seznam funkcij, zanesljive povezave in dobro podporo strankam. Na splošno je o tem podjetju zelo malo negativnega povedati in za tiste, ki iščejo dobre namenske pakete za gostovanje v ZDA, je to odlična možnost.

Njihov podatkovni center je v Dallasu v Teksasu, zaradi česar je v središču lociran samo za vse v Ameriki, zaradi česar je priljubljena možnost za katero koli spletno mesto, ki ima ciljno občinstvo v ZDA..

Občasni čas & Zanesljivost

Več odvečnih sistemov za veliko zanesljivost

Podjetje Limestone Networks je očitno imelo zanesljivost v mislih, ko so postavili svoj podatkovni center. Imajo popolnoma odvečne elektroenergetske sisteme za preprečevanje izpadov, njihovi dizelski generatorji pa lahko brez težav delujejo skoraj v nedogled. Imajo tudi več internetnih hrbteničnih povezav in vlakenskih vodov, ki prihajajo v podatkovni center.

Sodelujejo z več vrhunskimi telekomunikacijami in tako zagotavljajo, da imajo vedno zanesljiv dostop do interneta, kar je bistveno za stabilnost. Nimajo očitne garancije za uptime, vendar na njihovih računih v družabnih medijih ali na drugih področjih ni bilo nobenih pritožb strank zaradi pretiranega zastoja, kar je dober pokazatelj, da ponujajo zelo zanesljivo gostovanje.

Lastnosti

Veliko funkcij višjega cenovnega razreda, vključno z vrhunsko strojno opremo

Ko pogledate vse njihove pakete gostovanja, boste videli, da imajo vse funkcije, ki jih boste potrebovali, da začnete delovati in uporabljate skoraj vse vrste spletnih mest. Ne glede na to, ali želite imeti svoj igralni strežnik ali želite spletno mesto za e-trgovino ali pa karkoli drugega, so njihovi paketi dobro zasnovani tako, da ustrezajo vašim potrebam.

Njihov podatkovni center je opremljen z dvema obmejnima usmerjevalnikoma in odvečnimi povezavami do vseh njihovih stikal, kar je lepa lastnost, ki bo izboljšala hitrost in zanesljivost. Na voljo so tudi neomejene možnosti prometa in storitve VPN za tiste, ki jih potrebujejo.

Ena res lepa lastnost, ki jo imajo pogosto na voljo, so njihovi “strežniki za preverjanje”. Zdi se, da so to strežniki, ki so jih pred nadgradnjo uporabljali drugi kupci. Še vedno so odlična možnost gostovanja, a ker uporabljajo nekoliko zastarelo strojno opremo, jih lahko dobite po izjemno konkurenčni ceni. To je odlična možnost za vse, ki želijo prednosti namenskega gostovanja, brez visokih cen.

Podpora

Dobra podpora na voljo 24/7/365

Podpora, ki jo ponuja podjetje Limestone Networks, je v skladu s storitvami visoke ponudbe, ki jih ponujajo. Z njimi se lahko obrnete kadar koli, 24/7/365 po telefonu, klepetu v živo ali prek njihovega sistema za vstopnice. Povprečni odzivni čas je 9 minut s svojimi vozovnicami za podporo, kar je zelo dobro.

Imajo tudi prijazno storitev za stranke glede težav s prodajo in zaračunavanjem, čeprav večina ljudi na tem področju ne bo imela težav. Njihova prodajna ekipa vam dobro pomaga, da se odločite, kateri tip strežnika bo najbolje deloval za vaše posebne potrebe.

Cenitev

Odlične cenovne možnosti namenskih paketov gostovanja

Večina njihovih namenskih strežniških paketov bo prišla po približno običajnih standardih, ki bi jih pričakovali. Imajo strežnike čiščenja, ki so še vedno precej zmogljivi, vendar z znatno znižano stopnjo, kar je zelo lepo.

Vse njihove druge storitve so videti v skladu z industrijskimi standardi, kar je dobro. Na splošno dobite pošteno ceno zelo ugodne storitve, ne glede na to, katero možnost izberete.

Povzetek

Zelo lepo gostovanje za igralne in namenske strežnike

Na splošno so storitve gostovanja, ki jih ponuja Limestone Networks, zelo dobre. Zdi se, da so našli odlično ravnovesje med prijetnimi strankami, ki potrebujejo običajno spletno gostovanje višjega cenovnega razreda, in njihovo nišno osredotočenostjo na igranje in gostovanje pri razvoju aplikacij. Ponujajo tudi lepo storitev za stranke in splošno odlično izkušnjo.

Prednosti:

  • Preprosta nadgradnja strojne opreme
  • Več odvečnih sistemov
  • Prijazna storitev za stranke
  • Dostopni strežniki so na voljo

Slabosti:

  • Storitve skupne rabe ali VPS niso na voljo
  • Na trgu ni garancije za uptime
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me