Mnenja gostov in mnenja strokovnjakov

Pregled strokovnjakov gostitelja

Hostinger je zelo priljubljeno podjetje za spletno gostovanje, ki oskrbuje več kot 29 milijonov uporabnikov po vsem svetu. Podjetje se ponaša s 15.000 prijav na dan, zato je naš strokovni pregled ugotovil, ali lahko ta proračunska prijazna platforma dostavi blago.


Naš mesečni pregled Hostinger je poudaril množico uporabnih funkcij in orodij podjetja. Hostinger izpolnjuje tudi svoje garancije za zelo zanesljive posodobitve in hitro čas nalaganja, kar ni majhen podvig za podjetje s svojim številom naročnikov.

Prednosti in slabosti

Prednosti:

 • Zelo nizke mesečne cene ustrezajo zelo tesnim proračunom.
 • Uživajte v hitri in zanesljivi storitvi z nadpovprečnimi časi obremenitve in obremenitvijo.
 • Izkoristite prednosti intuitivnega ustvarjalca spletnih mest s sistemom povleci in spusti, da v nekaj minutah ustvari spletno mesto.
 • Hitro rešite težave s klepetom v živo, e-pošto in vstopnicami 24/7/365.
 • Jasno opredeljeni načrti in funkcije olajšajo izbiro pravega paketa za vas.
 • Neomejena pasovna širina in prostor na trdem disku v večini načrtov ohranjata gladko delovanje vašega spletnega mesta.
 • Preprosto nastavite nakupovalne vozičke za e-trgovino z namestitvijo v enem kliku.

Slabosti:

 • Funkcije, ki so brezplačne z drugimi storitvami, na primer brezplačnimi SSL potrdili ali neomejenimi e-poštnimi računi, so na voljo samo z nadgradnjo.
 • Hostinger ne ponuja namenskih strežniških načrtov.
 • Čeprav imajo WordPress postopek namestitve z enim klikom in so optimizirani za platformo, Hostinger nima posebnega paketa za gostovanje WordPressa.

Cene in načini plačila

Hostinger je znan kot ena najbolj dostopnih storitev spletnega gostovanja, čeprav se cene nekoliko razlikujejo glede na trenutne ponudbe podjetja. Pregled smo začeli z osnovnim enotnim načrtom, ki se začne pri 0,80 USD na mesec, in bili smo presenečeni nad številom vključenih funkcij.

Paket vam omogoča do 100 GB pasovne širine in tedenske varnostne kopije, skupaj z več različicami PHP in več kot 100 namestitev v enem kliku. Načrt gostovanja podjetij se začne pri 3,45 USD na mesec in ponuja naprednejše funkcije, kot so brezplačni SSL certifikati za vaša spletna mesta in neomejeni e-poštni računi.

Čeprav so njihovi načrti za skupno gostovanje resnično zelo dostopni, so družbene možnosti v oblaku enake standardnim tržnim cenam. Načrt za oblak StartUp se začne pri 7,45 USD na mesec in ponuja neomejeno število spletnih mest in pasovno širino ter Hostingerjeva orodja za hitrost po meri in brezplačno registracijo domen (prvo leto). Če potrebujete več energije, lahko izberete načrt za Cloud Enterprise, ki se začne s 27,45 USD, z 12 GB RAM-a in 160 GB pomnilnika. VPS gostovanje je na voljo tudi od 3,95 do 29,95 dolarja mesečno.

Enostavnost uporabe

15.000 strank, ki se vsak dan zberejo pri Hostingerju, morda sprva prihaja po nizkih cenah, vendar sumimo, da ostajajo zaradi tega, kako preprosto je graditi in vzdrževati vaše spletno mesto s storitvijo. Brezplačni ustvarjalec spletnih strani je koristno orodje za novorojenčke, čeprav dobro urejen cPanel podjetja in več kot 100 namestitev aplikacij z enim klikom začetnikom resnično omogoča prilagodljivo in obvladljivo spletno mesto.

Kljub temu lahko uporabniki, kot smo mi, ki potrebujejo bolj napredna orodja in bolj zapletene funkcionalnosti, še vedno koristijo Hostingerju. Podjetje ponuja možnost, da zgradite GIT repozitorij z vsakim načrtom – kritičnim za skupinske ekipe, kot je naš – pa tudi več jezikovne podpore PHP in phpMyAdmin. Čeprav so nekatere funkcije, kot so brezplačni SSL certifikati ali neomejena spletna mesta, na voljo le z nadgradnjami, Hostingerjeve zelo nizke cene prikažejo te funkcije brez dosega proračuna.

Raztezanje lestvice je pomemben del vsakega poslovnega načrta, zato smo testno mesto večkrat nadgradili, da smo videli, kako nemoten je postopek. V vsakem primeru so bile nadgradnje hitre in sorazmerno preproste zahvaljujoč strokovni pomoči Hostingerjeve prijazne ekipe za podporo strankam.

Časi nalaganja in zanesljivost

S približno 29 milijoni uporabnikov, ki jih podpira, smo bili zaskrbljeni, da Hostinger morda ne bo mogel zagotoviti višjih nadgradenj in hitrosti nalaganja, ki jih obljubljajo. Vendar pa so meseci testiranja jasno pokazali, da so bili njihovi časi obstoja 99,9% ali več, kar jih je postavilo daleč nad povprečjem 99,4%.

Poleg tega smo ugotovili, da so bili njihovi časi nalaganja neverjetno hitri pri približno 1 s na stran. To je vsaj deloma posledica rešitve podjetja Cache Manager, za katero trdijo, da korenito skrajša čas nalaganja. Vendar obsežna baza znanja Hostinger-jem ponuja tudi navodila po korakih, da lahko stranke optimizirajo svoje strani glede na hitrost..

Lastnosti

Vse pomisleke glede nizkih cen Hostinger-ja, ki omejujejo število funkcij, ki jih ponujajo, so razpršili v prvih nekaj minutah uporabe naše storitve. Osnovni paketi vključujejo vse vrste koristnih funkcij, kot je podjetje za izdelavo spletnih strani podjetja in orodje za namestitev z enim klikom za več kot 100 aplikacij, ki vključujejo rešitve WordPress in e-trgovino, kot je WooCommerce. Čeprav osnovni načrti prihajajo s tedenskimi varnostnimi kopijami, jih boste morali nadgraditi, če želite dnevno varnostno kopijo za svoje spletno mesto.

Podobno smo bili zadovoljni s številnimi naprednimi funkcijami, ki jih ponujajo celo osnovni in srednji paketi in ki so nam omogočile večji nadzor nad našo testno stranjo. Neomejeni računi FTP (v večini načrtov), ​​različica različic in orodij PHP ter oddaljeni MySQL so nam omogočili, da smo izdelali zaledje, ki je popolnoma zadostilo našim potrebam. Nazadnje smo bili kljub nizkim cenam zelo zadovoljni s stopnjo varnosti, ki je šla v vsak račun. FTP prek SSL, pogoste posodobitve infrastrukture in BitNinja so le nekateri načini, ki jih Hostinger vlaga v varnost računa.

Pomoč strankam

Hostinger trdi, da je podpora strankam ena njegovih glavnih prednostnih nalog, in večinoma se zdi, da je tako. Ugotovili smo, da so bili odzivi in ​​čas reševanja podjetja nad povprečjem panoge za vse štiri komunikacijske kanale – vozovnice, polž pošta, klepet v živo in e-pošta.

Skoraj vsaka interakcija s predstavnikom nas je seznanila s prijetnim strokovnjakom, ki nam je hitro uspel priti do dna naših vprašanj.

Morda je najbolj čudovit del Hostingerjeve storitve za stranke dejstvo, da nam ni bilo treba uporabljati njihovih storitev zelo pogosto. Na stotine informativnih člankov v njihovi zbirki znanja, pogosto posodobljene vadnice o zapletenih tehničnih lastnostih in živahnem blogu so nam pomagale najti pot skozi večino izzivov, s katerimi smo se srečali pri uporabi Hostingerja.

Mnenja uporabnikov

Kot vedno tudi naši strokovni pregledi temeljijo na našem tehnološkem strokovnem znanju in izkušnjah. Če želite bolje razumeti, kako Hostinger ukrepa proti svojim konkurentom, dopolnite ta pregled s pregledi naših rednih uporabnikov.

Zaključek

Naš strokovni pregled Hostinger nam je pomagal razumeti, zakaj storitev tako močno odmeva pri uporabnikih. Hostingerju uspe izredno nizke cene združiti z obilico funkcij in pripomočkov, ki jih dopolnjuje tako z bogato dokumentacijo kot z dobro in prijetno podporno ekipo. Ta trifekta cenovne dostopnosti, bogat katalog funkcij in močna podpora so močna izbira za stranke, ne glede na to, kje so na svojem spletnem gostovanju. Začetniki dobijo osnovne funkcije, ki jih potrebujejo za takojšnje delovanje svojih spletnih mest, od ustvarjalca spletnih strani do velike pasovne širine in več.

Medtem ko naprednejši uporabniki nimajo posebne možnosti strežnika, da bi jim zagotovili dodatno fleksibilnost in nadzor, smo ugotovili, da načrti Hostinger v skupni rabi, oblaku in VPS ponujajo številne ugodnosti, s katerimi bodo zadovoljni spletni skrbniki. Zmogljiv cPanel, več kot 100 namestitev aplikacij z enim klikom in skrbnik dostopa lahko prispevajo k temu, da vam preprosto in učinkovito prilagodite svoje spletno mesto za zakulisjem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map