Pregled strokovnjakov

Gostotna rešitev, ki hitro raste

Ultra Tech Host se je začel januarja 2010 kot preprosta rešitev za gostovanje preprodajalcev. Trdo so se trudili, da bi vsem svojim strankam zagotovili najboljše možno doživetje gostovanja in to je njihov cilj že od nekdaj. Do drugega leta poslovanja so obratovali iz dveh podatkovnih centrov, enega v Indiji in drugega v Rusiji. Do petih let so dodali dodatne pisarne in še naprej precej naraščali. Zdaj imajo gostovanje na Nizozemskem, v Rusiji, Singapurju, Indiji, Nemčiji in Združenih državah Amerike.


Čeprav je njihova rast zelo impresivna, jim je najpomembnejše dejstvo, da še naprej imajo delovno etiko, osredotočeno na stranke. Vedo, da njihov uspeh temelji na njihovi sposobnosti izpolnjevanja in preseganja zahtev njihovih strank, kar je vedno najpomembnejše. Danes imajo v skupni rabi gostovanje, VPS možnosti, namenske strežnike in številne druge povezane možnosti, s katerimi lahko zadovoljijo potrebe svojih strank, zato so tako visoko ocenjeni ponudniki gostovanja.

Občasni čas & Zanesljivost

99,99% garancija za nepravočasno

Ultra Tech Hosting resnično ve, da če spletno mesto ne bo, ko ga obiskovalci potrebujejo, se verjetno ne bo vrnilo. Ne glede na to, kako dobro gostiteljsko podjetje deluje na druge načine, če ne morejo zagotoviti zanesljive izkušnje, niso vredni niti denarja. Upoštevajoč to, ponujajo številne odlične funkcije, s katerimi lahko zagotovite, da so njihovi strežniki ves čas na voljo in na voljo. Dobili boste trdne pogone, ki so zelo zanesljivi, CloudFlare CDN, da se bodo stvari premikale hitro in stabilno, vsakodnevno varnostno kopiranje in 99,99-odstotno jamstvo za čas delovanja. Vse to še povečuje, da je to podjetje eno najboljših v poslu, ko gre za uptime in zanesljivost.

Lastnosti

Funkcije enostavno razumeti

Ena najboljših stvari o tem gostovalnem podjetju je, da so v njihovem formatu, ki ga je enostavno prebrati in razumeti, našteti vse svoje specifikacije strežnika in koristne informacije. To pomaga olajšati nakup pravega paketa vsem novim strankam. Ko si ogledujete možnosti gostovanja v skupni rabi, boste videli, da so vse skupaj s pogonom SSD, kar je odlična lastnost. Količina pasovne širine je prav tako zelo velikodušna v vseh njihovih paketih gostovanja. V pakete so vključene tudi dnevne in tedenske varnostne kopije podatkov, s katerimi lahko kupci obnovijo svoje spletno mesto, če se kaj zgodi.

Ko se pomaknete do možnosti VPS, lahko izberete, v katerem centru podatkovnih centrov je vaše spletno mesto, pa tudi v kakšnem operacijskem sistemu želite, da se VPS zažene. Vsi uporabljajo procesorje Intel Xeon in imajo veliko RAM-a za nemoteno delovanje spletnih mest. Prilagoditev moči VPS lahko hitro opravite s preprosto drsno vrstico, zaradi česar je konfiguracija novega strežnika zelo preprosta, tudi za tiste, ki tega še niste storili.

Končno so njihovi namenski strežniki zelo cenovno dostopni, saj se začnejo približno 84 funtov na mesec in se dvignejo na podlagi potrebnih gostovanj. S temi strežniki lahko tudi izberete, na kateri lokaciji so nameščeni, kar je pomembno za zagotavljanje, da so vaši gostiteljski strežniki geografsko blizu, od kod prihaja večina vaših obiskovalcev.

Podpora

Na splošno dobra tehnična podpora

Tehnična podpora je zelo usposobljena in vam lahko pomaga pri večini težav takoj. Njihova storitev klepetanja v živo pa ni zaposlena 24 ur na dan, kar lahko pri oddaji vozovnice povzroči nekaj frustracij in upa, da jo bo kdo dobil. V večini primerov bo nekdo prisoten takoj odgovoriti, zato to ni velika skrb. Baza znanja, forumi skupnosti in stran s pogosto zastavljenimi vprašanji so vsi dobri viri, ki so na voljo strankam, da dobijo tudi potrebne informacije..

Cena

Poštene cene za storitev, ki jo dobite

Cene vseh njihovih paketov gostovanja so povsem ugodne, še posebej, če pogledate podatke strežnika, ki jih dobite. Paketi za skupno gostovanje se gibljejo od 3,50 do 8,99 funtov na mesec. Čeprav gostovanje z najnižjimi stroški na svetu zagotovo ni, vendar zagotavljajo kakovostno storitev, ki bo stranke dejansko osrečevala, zato se je dobro splačati.

Za namenske strežnike se cena začne pri 83,99 £ za Intel Dual-Core G530 z 2 500 gig pogoni in 4 gig RAM-a. To je kakovostni strežnik Dell, ki bo po ugodni ceni zadovoljil potrebe številnih vrst spletnih mest. Ko se bodo specifikacije strežnika povzpele, se bo cena zvišala tudi po sprejemljivi stopnji.

Hitrost

Izdelano za hitrost

Vsi gostovalni paketi, ki so na voljo pri tej družbi, bodo dovolj hitri, da bodo zadostili potrebam tudi najzahtevnejših kupcev. Imajo kakovostno strojno opremo, vključno s pogoni SSD, namenskimi omrežnimi vrati in številnimi drugimi funkcijami, s katerimi hitrost nikoli ne predstavlja težav..

Povzetek

Super kakovostno gostovanje po razumni ceni

Gostitelj Ultra Tech je resnično ena izmed boljših gostovalnih rešitev za večino ljudi. Na izbiro imajo veliko možnosti gostovanja in odlično so opravili pri ustvarjanju zanesljivega podjetja, da bi zagotovili srečo svojih strank. Če iščete gostovanje v regiji, kjer ima to podjetje strežnike, je smiselno, da jih poskusite.

Prednosti:

  • Več lokacij podatkovnega centra
  • Zelo zanesljivo gostovanje
  • Paketi, ki jih je enostavno razumeti

Slabosti:

  • Št. 24/7 tehnične podporne skupine
  • Omejene možnosti za najnižje potrebe po gostovanju
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me