Pregled strokovnjakov

Gostovanje v Veliki Britaniji v zasebni lasti od leta 1998

NativeSpace je bil ustanovljen leta 1998 v Veliki Britaniji in je del skupine Netscan. Podjetje je v zasebni lasti in deluje s ciljem, da kupce in njihovo gostovanje postavi na prvo mesto. Imajo možnosti gostovanja na skoraj vseh ravneh, tako da, če ste posameznik, ki išče gostovanje za svoje osebno spletno mesto, ali korporacija, ki išče zanesljive storitve, bodo na voljo za vas. Dejstvo, da poslujejo od leta 1998, kaže, da v resnici opravljajo veliko dela, tako da svoje stranke veselijo in izpolnijo vse njihove potrebe.


Občasni čas & Zanesljivost

Zelo zanesljivo gostovanje

Gostovanje v oblaku je zelo zanesljiv način za zagon spletnega mesta in s tem podjetjem ne boste imeli težav z izpadi. Uporabljajo kakovostno strojno opremo, pravilno konfigurirajo svoje omrežje in imajo 24/7 tehnično podporo za nadzor sistemov, tako da se lahko takoj odzovejo na kakršne koli težave. Če pogledamo, kaj so v preteklosti povedali njihovi kupci, je enostavno ugotoviti, da je stabilnost tega gostiteljskega podjetja vrhunska.

Lastnosti

Ponudnik gostovanja v oblaku

Gostovanje s tem podjetjem temelji na tehnologiji v oblaku, kar omogoča zelo zanesljivo in enostavno konfiguriranje. Izberete lahko možnosti vhodne ravni ali gostovanje večjega obsega glede na vaše potrebe. Če boste kadar koli morali prilagoditi storitve, ki so vam na voljo, bo to hitro in enostavno, ali nadgradite ali nadgradite.

Vsi njihovi paketi gostovanja so na voljo z upraviteljem datotek, cron opravili, cPanel, samodejnimi namestitvami za stotine programskih paketov in še veliko več. Ponujajo tudi spletne analizatorje, s katerimi spremljajo, od kod prihaja vaš promet, tako da lahko izboljšate svoje tržne napore.

Poleg funkcij gostovanja vam lahko prodajo tudi vaše ime domene, dodate varnost na svoje spletno mesto, blokirajo neželeno pošto in vam zagotovijo priročna orodja za izdelavo spletnih mest, da vas hitro začnete uporabljati in izvajati. Ne glede na to, kakšno spletno mesto želite upravljati, bodo imeli nekaj za vas.

Podpora

24/7/365 Podpora

Tehnična podpora ni na voljo samo za pomoč 24/7/365, ampak bo tam aktivno spremljala njihovo omrežno infrastrukturo zaradi težav. To pomeni, da lahko takoj prepoznajo težave, ki bi lahko povzročile težave, in jih rešijo, preden obiskovalci kaj vedo. Če potrebujete pomoč, se lahko takoj obrnete na njihovo stranko in takoj poiščete pomoč, ki jo potrebujete. Zdi se, da je skupina za podporo precej dobro poznana in pripravljena sodelovati z vami pri kakršnih koli težavah.

Cena

Zelo prilagodljive cene

Cene pri tem podjetju temeljijo na določeni ravni storitve, ki jo potrebujete. Ker dodate več specifikacij strežnika, se bo cena zvišala. Cene se bodo razlikovale tudi glede na vaš operacijski sistem in druge podrobnosti. Na splošno se gostovanje začne pri približno 20 dolarjih in lahko na podlagi stopenj dolarjev poraste na stotine dolarjev na mesec. Cene so zagotovo najcenejše, kar jih boste našli, toda za kakovostno gostovanje v oblaku tudi niso nepoštene. Dobili boste storitev in podporo, ki jo plačujete pri gostovanju z NativeSpace.

Hitrost

Odzivno gostovanje

Zaradi odlične konfiguracije in nastavitve tega gostiteljskega podjetja se bodo vaša spletna mesta hitro naložila za vaše obiskovalce. Imajo odvečne omrežne povezave z internetno hrbtenico in močno ukrepajo, da s svojim spletnim mestom ne bo težav. Pomagali vam bodo tudi pri konfiguraciji nastavitve gostovanja v oblaku tako, da boste zagotovili vso potrebno strojno opremo, da bo vaše spletno mesto hitro delovalo.

Povzetek

Kakovostno gostovanje v oblaku v Veliki Britaniji

Če iščete gostovanje v oblaku v Veliki Britaniji, je to odlična možnost. Vaš paket gostovanja bo enostavno konfigurirati, kakovost celotne gostovanja pa je precej dobra. Prav tako jih že dolgo obiščejo, kar kaže na to, da svoje podjetje vodijo na način, ki bo njihove stranke ohranil srečne dolgo v prihodnost.

Prednosti:

  • V poslu od leta 1998
  • Veliko možnosti gostovanja v oblaku
  • Dobra programska oprema za blokiranje neželene pošte

Slabosti:

  • Ni možnosti gostovanja v skupni rabi
  • Brez VPS ali namenskega gostovanja
  • Cene so lahko nekoliko visoke
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me