Pregled strokovnjakov

Gostovanje v Kanadi od leta 1999

Funio posluje že od leta 1999 in strankam služi po celotni Severni Ameriki in širše. Sedež imajo v Kanadi in imajo velik ugled zaradi kakovostnega skupnega gostovanja in rešitev VPS. Trenutno imajo več kot 20.000 strank, razporejenih v več kot 100 državah. Trdo si prizadevajo, da bi svoje storitve spremljali najnovejše trende in zahteve strank. Če začenjate majhno spletno mesto ali nekaj večjega, vam lahko pomagajo na vsakem koraku.


Poleg rešitev za spletno gostovanje lahko uporabite tudi storitve registracije njihovih domenskih imen, da dobite spletno mesto, ki ga potrebujete. Če potrebujete potrdila SSL, zaščito pred neželeno pošto, trženje e-pošte ali druge spletne storitve, jih imajo tudi ti. Na splošno je to zelo dobra rešitev za gostovanje.

Občasni čas & Zanesljivost

Zelo stabilne gostovalne rešitve

To podjetje ves čas brezhibno deluje in deluje brez strežnikov. Uporabljajo samo visoko kakovostno strojno opremo, nameščena je v zelo prijetnem podatkovnem centru, ki ima vedno več virov napajanja in podatkovne povezave do interneta. Tehnična podpora prav tako dobro deluje pri pravilnem spremljanju stvari, da ne pride do nepričakovanih težav. Čeprav nisem zaznal nobene garancije za produktivno delo, lahko pričakujete, da boste imeli zelo lepo izkušnjo gostovanja s tem podjetjem.

Lastnosti

Lepe lastnosti za ceno

Ko brskate po možnostih gostovanja, ki so na voljo, boste videli, da je treba veliko upoštevati. Različne vrste gostovanja razdelijo na več kategorij, od katerih ima vsaka več paketov. Zasnovan je tako, da uporabnikom olajša izbiro pravega paketa za svoje potrebe. Na primer, ena kategorija je skupno gostovanje v programu WordPress. Znotraj tega paketa so štiri možnosti. Vsi so opremljeni s pogoni SSD, kar je odlično, saj boste pomagali izboljšati stabilnost in hitrost vašega spletnega mesta.

Nato imajo rešitve VPS za WordPress druge vrste spletnih mest. VPS imajo tudi pogone SSD, kar je nekoliko nenavadno, a vsekakor dobra stvar. Rešitve VPS imajo lahko do 64 gig RAM-a. To je precej več, kot ponujajo številni drugi ponudniki. Preprosto povedano, funkcije, ki so na voljo v tem podjetju, so precej dobre in bodo zadovoljile potrebe večine uporabnikov od vstopne ravni do razumno velikih spletnih mest.

Podpora

Tehnična podpora enostavno doseči

Tehnična podpora s tem podjetjem je zelo enostavna. Odzivajo se na telefonske klice, e-pošto, vozovnice in celo fakse! Ponujajo samo upravljane rešitve gostovanja, kar pomeni, da vam lahko ekipa za tehnično podporo pomaga pri skoraj vseh težavah, s katerimi se srečujete. Imajo tudi zelo lepo bazo znanja, ki vam omogoča veliko informacij o gostovanju, ki ga zagotavljajo.

Cenitev

Zelo lepe ravni cen

Cene gostovanja se začnejo že pri samo 0,99 USD na mesec in za to dobite zelo lep skupni paket gostovanja (čeprav je omejen na samo eno spletno mesto). Če plačujete svoj načrt letno, boste dobili brezplačno ime domene, kar je lepa majhna bolezen. Ko se premikate na višje ravni gostovanja, cene naraščajo preveč, vendar nikoli ne presežejo tistega, kar bi pričakovali, če primerjate funkcije s ceno. Rešitve VPS znašajo celo 58,49 dolarja na mesec, vendar je to za zelo lepo rešitev. V povprečju lahko pričakujete, da boste za podobne storitve plačali nekoliko manj, kot bi pri večini drugih ponudnikov gostovanja.

Uporabniku prijazno

Zelo prijazna podpora strankam & Več

Čeprav se to podjetje trži kot “visokokakovostna za proračun”, si veliko truda prizadeva zagotoviti uporabnikom dobro splošno izkušnjo. Po spletnem mestu je zelo enostavno brskati, da bi našli točno tisto, kar potrebujete. Vsak paket prikazuje, kaj dobite in koliko boste plačali. Vse to pomaga zagotoviti, da ne boste imeli težav ali zmede pri izbiri tega, ali se prijavite za enega od svojih paketov. Ko se prijavite, lahko s strežniki za namestitev z enim klikom zaženete in začnete delovati, njihova ekipa za tehnično podporo pa je na voljo za upravljanje strežnikov, tako da vam ni treba skrbeti za nič.

Povzetek

Veliko kanadsko gostovanje

To je danes eno boljših gostujočih podjetij v Kanadi. Poslujejo že kar nekaj časa in resnično opravljajo veliko dela pri zagotavljanju svojim strankam vse, kar potrebujejo, da lahko obiskovalcem postrežejo z njihovimi spletnimi mesti. Če potrebujete skupno gostovanje ali VPS, je to odlično podjetje.

Prednosti:

  • Odlične cene
  • Velike funkcije

Slabosti:

  • Brez namenskih strežnikov
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me