Pregled

Ugodno gostovanje z osnovnimi funkcijami

S cenami, ki se začnejo na dnu dna, lahko povečate zaupanje in 30-dnevno jamstvo vračila denarja, zato lahko vidite, zakaj Big Rock Hosting vabi veliko iskalcev gostiteljev iz celega sveta. Če ste večje podjetje, ki potrebuje visoke napredne funkcije in storitve za obvladovanje velikih prometnih zahtev, boste morda morali nakupovati, toda za tiste, ki želijo unovčiti odlično ceno, ki ponuja osnovne funkcije gostovanja in domen, potem ne morete iti daleč narobe z BigRockom.


Zakaj izbrati BigRock gostovanje?

 • Zelo nizke cene
 • Storitev podkrepljena z garancijami
 • 24-urna podpora
 • Preprosta orodja za spletno gradnjo

Želite vedeti, ali je BigRock gostovanje primerno za vas?

Poglejmo.

Zanesljivost

99,9% Počasi na VPS gostovanju

Na splošno je BigRock gostovanje zanesljivo in le redko ima težave. Strežniki večinoma temeljijo na ZDA in so trdni do jedra, zaradi česar je omrežje brezhibno močno. Ponujajo 99,9-odstotno uptime storitev na VPS Hostingu in, če pogledate na preglede, pri skupnem gostovanju ali specializiranem gostovanju ne naletite na težave z izpadi.

Vse to govorjenje je podprto s 30-dnevno garancijo vračila denarja, tako da če niste zadovoljni s storitvijo in menite, da ji manjka kakršne koli preglednosti, potem lahko dobite denar nazaj.

Lastnosti

3 glavne načrte z neomejenim prostorom & Pasovna širina

Obstajajo 3 glavne vrste gostovanja, ki jih ponujamo z Big Rockom in so skupno gostovanje, specializirano gostovanje in gostovanje preprodajalcev, ki so prilagojene različnim vrstam strank. Z vsakim načrtom gostovanja dobite veliko osnovnih funkcij, vendar ne pričakujte, da vas bo nobena resnično navdušila, saj so standardne funkcije spletnega gradnje.

Standardni načrti gostovanja v srednjem območju so na voljo z neomejeno pasovno širino, prostorom, 5 GB prostora v bazi podatkov, CPanelom in neomejenim prenosom. V osnovnem načrtu manjka veliko funkcij, a ker je to najcenejša možnost, ki znaša nekaj več kot 2 USD na mesec, lahko vidite, zakaj je toliko odvzeto. Kljub temu je to odličen načrt za začetnike.

[lastnosti_table]

Podpora

Trdna tehnična podpora & Storitev za stranke

Zdaj se lahko marsikdo počuti, da mora biti družba, ki ima sedež v indijščini, nekaj ulova pri cenah in ponujenih storitvah. Preprosto dejstvo je, da so BigRock resnično dostojno podjetje, ki svojim strankam ponuja storitev podpore 24/7. S klepetanjem v živo in telefonsko podporo, ki je na voljo 24 ur, in usposobljenimi strokovnjaki, ki vam pomagajo rešiti težavo, ste v dobrih rokah.

Obstaja tudi nekaj dodatnih možnosti podpore, kot je napolnjena baza znanja, polna člankov in vaj o vsem, kar morate vedeti o gostovanju, vzdrževanju in trženju vašega spletnega mesta.

 • 24/7 podpora
 • Klepet v živo in telefon
 • Usposobljeni zastopniki
 • Baza znanja
 • E-naslov

Cenitev

Rock solidno gostovanje za malo denarja

Kar se tiče cen, je veliko pasov cen, ki jih boste videli, na primer pri Shared Hosting prihaja več različnih podskupin, nato pa pod to vrsto različnih cen, odvisno od časa, ki se ga želite zavezati, tako da lahko postane nekoliko zmedeno.

V svojem običajnem načrtu gostovanja v skupni rabi imate možnost, da se namestite z Linuxom ali nameščanjem sistema Windows, pri čemer je Linux načrti nekoliko cenejši. Če bi torej želeli skleniti načrt Linuxa za najmanj enoletni rok, bi plačevali 4,29 USD na mesec. Če pa se odločite za desetletni načrt, lahko prihranite VELIKO ČASO, saj cena pade na 3,49 USD na mesec.

Najcenejši načrt znaša le 1,59 dolarja na mesec, ko greš na desetletni načrt.

Uporabniku prijazno

CPanel je v pomoč

Vsako gostovanje, ki je del paketa CPanel, je v moji knjigi vedno prijazno gostiteljsko podjetje. Že dejstvo, da CPanel postane portal na številnih različnih področjih vašega gostovanja, olajša navigacijo do baz podatkov, posrednikov e-pošte in poddomena (če omenimo le nekaj orodij, do katerih lahko pridete).

Če to še ni vse, lahko domeno kupite tudi od BigRocka, tako da se to lepo ujema z vašim gostiteljskim načrtom.

Povzetek

Osnovna storitev, polna razreda

BigRock deluje kot zelo dostopen način gostovanja vašega spletnega mesta, načrti pa se začnejo že od 1,59 USD na mesec. Morda niso za vsakogar, in s tem mislim, da so bolj osredotočeni na pomoč manjšim podjetjem in posameznikom, saj manjkajo nekatere bolj robustne napredne funkcije v sestavi načrta gostovanja.

Z močnim podpornim območjem, dostojnimi funkcijami in garancijami za povečanje zaupanja BigRock resnično odlično dela v tem sektorju.

Prednosti

 • Cenovno dostopne
 • 24/7 Podpora
 • 99,9% Počasi
 • Dobri popusti za letne nakupe

Slabosti

 • S sedežem v Indiji (kar bi lahko odvrnilo ljudi)
 • Načrt Essential komajda vsebuje značilnosti ali visoke specifikacije
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me