Pregled strokovnjakov

Na voljo je veliko cenovno ugodnih možnosti in celo brezplačno gostovanje

KVCHosting je dobro uveljavljeno podjetje, ki temelji na Oklahomi. Ponujajo veliko različnih paketov gostovanja, med katerimi lahko izbirate od skupnih do namenskih strežnikov. Imajo tudi možnosti VPS in druge, ki bodo lahko zadovoljile potrebe skoraj vseh vrst spletnih mest. Ne glede na to, ali ste posameznik, ki išče preprost blog ali podjetje, ki potrebuje nekaj bolj robustnega, je to podjetje sposobno rešiti vse..


Jasno poskušajo konkurirati glede na ceno z večino svojih storitev. Imajo celo tri možnosti gostovanja v skupni rabi, ki so po enkratni namestitvi brezplačne. Medtem ko so viri in podpora za te brezplačne pakete precej omejeni, so morda dovolj za nekoga, ki se šele začenja ali išče svoje spletno mesto in deluje čim ceneje..

Ko se premikate na višje ravni gostovanja, se bodo storitve še naprej izboljševale. Njihove namenske možnosti za strežnike so precej obsežne, od dokaj vhodnega strežnika do nekaterih precej visokih možnosti izbire.

Občasni čas & Zanesljivost

Zanesljivo gostovanje za pakete višjega cenovnega razreda

Možnosti brezplačnega gostovanja prihajajo le z 90-odstotno garancijo za uptime, kar je izjemno malo. To je očiten pokazatelj, da prevladujejo strežniki, ki se uporabljajo za to gostovanje. 90-odstotno podaljšanje je res nesprejemljivo za skoraj vsa spletna mesta. Seveda je to minimum, ki ga lahko pričakujete, tako da bo večina strank znatno višja.

Ko se premaknete na gostovanje na višji ravni, boste dobili 99,9% garancijo za uptime, kar je zelo pogost prag za gostovanje. Njihovi strežniki uporabljajo odvečne diske (RAID), njihovi podatkovni centri pa imajo različne varnostne funkcije, ki pomagajo zmanjšati morebitne težave z izpadi..

Lastnosti

Veliko odličnih funkcij za vse potrebe po gostovanju

Prva stvar, ki jo boste opazili, je, da ima to podjetje veliko različnih možnosti za vaše gostovanje. Vsaka vrsta gostovanja (v skupni rabi, VPS, namenski, ect) ima v sebi številne pakete. Tako lahko zagotovite, da boste dobili točno tisto, kar potrebujete, lahko pa tudi nekoliko zmede.

Vsi njihovi paketi bodo vključevali dostop do brezplačnega graditelja spletnih strani, 24/7 tehnično podporo in kakovostne strežnike. Zagotavljajo tudi podporo za PHP 5, Perl5, Curl in Ruby on Rails. Za prenos datotek z drugimi skrbniškimi nalogami boste imeli možnost povezave FTP in SSH. Končno boste imeli možnost cPanel, s katero se bodo seznanili številni izkušeni spletni skrbniki.

Glede prostora na disku, pasovne širine in drugih stvari obstaja kar nekaj omejitev, zlasti pri paketih gostovanja na nižji ravni (vključno z brezplačnimi možnostmi). Za večino ljudi pa bo na voljo paket, ki ustreza vsem njihovim potrebam.

Podpora

Dobra podpora na voljo 24/7

To podjetje nudi 24/7 tehnično podporo prek telefona, klepeta v živo in e-pošte, tako da boste vedno lahko dobili pomoč pri kakršnih koli težavah. Presenetljivo je, da je ta tehnična podpora na voljo tudi za brezplačne pakete gostovanja. Po besedah ​​kupcev je njihova tehnična podpora enostavna za delo in zelo odzivna.

Cenitev

Zelo nizke cene za gostovanje na začetni ravni – povprečje za možnosti srednje in visoke stopnje

Če iščete samo najosnovnejše spletno gostovanje, resnično ne morete biti brezplačna možnost tega podjetja. Samo enkrat plačate pristojbino za nastavitev na podlagi potrebnih specifikacij in nato brezplačno gostite toliko časa, kot ste v podjetju. Vendar pa v nogo vašega spletnega mesta postavijo majhen besedilni oglas, tako da se morate tega zavedati. Poleg tega obstajajo številne omejitve tega brezplačnega gostovanja.

Ko se premikate v višje gostovalne pakete, se cene začnejo bolj skladati s povprečji v panogi. Še vedno boste našli nekaj odličnih ponudb, vendar morate zagotoviti raven storitve, ki jo potrebujete.

Povzetek

Ugodno gostovanje z veliko prostora za nadgradnjo

Zdi se, da KVCHosting išče kupce z možnostmi brezplačnega gostovanja in jih nato nadgradi na višje ravni, če storitev ne ustreza standardom, ki jih potrebujejo. Ko pa pridete do plačanih gostovanj, pa je storitev dokaj dobra in cenovno ugodna. Dobite tudi veliko različnih funkcij na vseh ravneh.

Prednosti:

  • Veliko različnih možnosti gostovanja
  • Brezplačno gostovanje (s stroški nastavitve)
  • Veliko lepih lastnosti
  • 24/7 live tehnična podpora

Slabosti:

  • Brezplačni paketi imajo le 90-odstotno garancijo
  • Toliko možnosti lahko zmede
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me