Pregled strokovnjakov

Dobro zanesljivo gostovanje uveljavljenega IT podjetja

Lizardhill je bil prvotno IT podjetje, ki obstaja že več kot dve desetletji. Zaradi svojih izkušenj s področja IT in omrežja nudijo vrhunsko spletno gostovanje znanje, ki ga drugi gostitelji preprosto nimajo. Z najboljšo tehnologijo za ustvarjanje zanesljivega strežnika so ponosni na to, da ponujajo načrte, na katerih lahko skoraj brez težav gostujete celotno podjetje. Čeprav lahko njihova spletna stran oblikuje in cene tudi stari dve desetletji, veste, da dobivate kakovost.


Občasni čas & Zanesljivost

Zelo zanesljivo gostovanje.

Znani so po svoji zanesljivosti in prav zaradi tega se odlično prodajajo. Bili so dovolj dolgo, da jim zaupate, in to podkrepijo na papirju. Imajo stran z jamstvom za storitve, kjer izrecno zagotavljajo 99,999-odstotno upodabljanje svojih strežnikov in omrežij. Za razliko od večine podjetij, ki vam nudijo majhno povračilo – če se vaše spletno mesto za eno uro pokvari, vam bodo dodelili dobropis za 1/720 mesečne plače. Lizard Hill vam bo nakazal celodnevni kredit (1/30. kot 1/720) za vsako uro, ko je navzdol. So pa znani po tem, da njihovi strežniki ne bodo padli. Če imate prekinitev 8 ali več ur, imate pravico izključiti vse načrte, ki jih imate z njimi. Vsakodnevno imajo varnostne kopije vseh svojih strežnikov, ki vam nudijo resnično zanesljivost, saj veste, da so vaši podatki varni v primeru katastrofe. S linijo 24/7 Emergency Contact boste zagotovili hitro in učinkovito strokovno pomoč.

Lastnosti

Na voljo dobre funkcije gostovanja

Lizard Hill Hosting v bistvu počne samo to: spletno gostovanje. Imajo tudi lastni registrator domene, vendar bom do tega prišel kmalu. V glavnem imajo pet glavnih načrtov gostovanja z različnimi funkcijami, pa tudi možnost, da dodate več (na primer dodaten prostor ali namenski strežnik SSL). Če imate na trgu neomejen načrt gostovanja, ga imajo tudi!

Vsi njihovi načrti vključujejo neomejene e-poštne račune, pasovno širino, baze podatkov SQL in Assam Assamin. To je samo po sebi velikanski bonus, saj mnogi drugi gostitelji zaračunavajo astronomske cene pasovne širine: pri Lizard Hillu je to le še ena od vključenih funkcij. Prostor na disku je od 5 GB do 20 GB, pa tudi neomejen načrt in načrt proračuna.

Podpora

Kvalitetna podpora 24/7

LizardHill ponuja sistem tehnične podpore 24/7/365, ki ga lahko uporabite na voljo. Imajo domačo in mednarodno linijo za podporo, ki je odprta med delovnim časom, ter možnost pošiljanja besedilnega sporočila skrbniku strežnika v primeru izrednih razmer, ne glede na to, ali je ob 17. uri ali 5. ure. Poleg tega ponujajo polno predstavljena pogosta vprašanja, za katera je nekdo očitno namenil čas in trud za dokončanje – to je vedno dober znak, ko je podjetju potreben čas, da odgovori na vaša vprašanja.

Cenitev

Dobre cene na gostovanju. Izogibajte se jim za registracijo domen.

Cene gostovanja Lizardhill-a so precej konkurenčne tržnim in imajo nekaj čudovitih proračunskih načrtov. Njihov osebni načrt vam bo privoščil manj kot dolar na mesec (z dvoletno pogodbo – skupaj 23,75 USD) in vključuje tudi neomejeno pasovno širino. Za ENO DOLLAR.

Njihov najcenejši standardni načrt, kjer dobite več kot 500 MB prostora na disku, začnete pri 6,45 USD na mesec brez pogodbe in znesete do 19,45 USD na mesec. Njihove mesečne cene niso ravno dobre, toda v skoraj vsakem načrtu se ta cena zniža za polovico, ko kupite pogodbo.

Če želite neomejeno vse, vam bo porabil 49,95 USD / mesec ali dodatnih 20 USD mesečno, da ga dobite z namenskim IP. Menim, da je to po mojem mnenju previsoko, čeprav ima 25% popusta, če imaš letni načrt.

Cene njihovih domen so še vedno obdržane v devetdesetih … 60 dolarjev za eno leto domene .cc? Ali 28 dolarjev za dve leti .info? Ne hvala.

Povzetek

Dobro gostovanje, ki bo zadovoljilo potrebe večine spletnih mest

Če želite, da je podjetje, ki je že nekaj časa, “bilo tam, naredite to”, je LizardHill dobra izbira. Nekateri njihovi načrti so zelo ugodni in cenovno dostopni ter vsebujejo vse funkcije, ki jih pričakujete, na primer polno predstavljen cPanel. Njihovi neomejeni načrti so po mojem mnenju glede stroškov stroški nekoliko visoki, vendar se s kakovostjo storitve in podpore skorajda splača. Nimajo več milijonov strank, s katerimi bi se ukvarjali, zato dobiš zelo prilagojeno, prizemljeno podporo zaposlenega, ki dejansko dela v podjetju, ne v kakšnem klicnem centru na Kitajskem.

Prednosti:

  • Zelo zanesljivo gostovanje
  • Podjetje posluje že 20 let
  • Zelo poceni osebni načrt

Slabosti:

  • VPS ali namenski strežniki niso na voljo
  • Neomejeni načrti so dragi
  • Registracija domen je draga
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me