Pregled strokovnjakov

Veliko možnosti za odlične storitve gostovanja v skupni rabi

HagenHosting deluje že od leta 1995, vendar dejanske storitve gostovanja niso začeli do leta 2001. So zasebno podjetje, ki je specializirano za odlične storitve gostovanja v skupni rabi. Temeljijo v Delawareu in imajo več podatkovnih centrov, čeprav ne navajajo posebej, kje so ti podatkovni centri na njihovem spletnem mestu.


Medtem ko večina podjetij, ki ponujajo le deljeno gostovanje, cilja na manjša spletna mesta, HagenHosting dejansko opravi veliko dela privabljanja nekaterih večjih spletnih mest v svoje podjetje. Čeprav tega posebej ne navajajo, se zdi, da so njihovi višji ponudniki gostovanja v resnici precej podobni VPS ali pol-namenski rešitvi. Nekatera velika podjetja, ki gostijo Hagen, so c | net, Novell, Century 21, Compaq, HP in celo Združeni narodi.

Na splošno odlično delajo pri zagotavljanju vrhunskih gostovanj, hkrati pa še vedno ohranjajo svoje cene povsem razumne. Ne glede na to, ali iščete kraj, kjer boste gostili svoj majhen osebni blog, ali imate večje spletno mesto, ki ga je treba sproti razvijati, obstaja velika verjetnost, da ga bo Hagen zmogel.

Občasni čas & Zanesljivost

Odlično zanesljivo gostovanje za vse vrste spletnih mest

Medtem ko ne navajajo SLA ali druge garancije za uptime, so dobro znani po tem, da vam nudijo stabilno gostovanje, ki ga boste potrebovali. Zaupajo jim številne večje korporacije, na njihovih straneh v družabnih medijih in drugih virih pa se zdi, kot da opravljajo odlično delo pri vzdrževanju in delovanju svojih spletnih mest.

Tržijo dejstvo, da uporabljajo samo strežnike višjega cenovnega razreda in da imajo vso lastno opremo, da se lahko hitro odzovejo na kakršne koli izpade strojne opreme ali druge težave. Vse to dopolnjuje zelo stabilno gostiteljsko okolje.

Lastnosti

Veliko odličnih lastnosti na vseh ravneh

Tako kot pri večini podjetij se tudi funkcije, ki jih ponujajo, začnejo nekoliko zmanjšati, nato pa naraščajo, ko se premikate na večje pakete. Nekaj ​​lepih ugodnosti, ki jih dobite na vseh ravneh, pa so brezplačni prenosi spletnega mesta, zaviralci lažnega predstavljanja, orodja za gradnjo spletnih mest, preprosta orodja za nadzor neželene pošte in namestitev z enim klikom v številne odlične skripte.

Ko se pomaknete na višje pakete, boste dobili stvari, kot so zaščita pred krajo slike, SSL certifikati, zrcaljenje domen, podpora trgovca in še veliko več. Lahko traja nekaj časa, da preiščete vse funkcije, ki jih imajo na voljo, in poiščete tisto, ki bo ustrezala vašim potrebam. Vzeti čas pa se bo dolgoročno dobro splačalo.

Podpora

Na voljo kakovostna podpora

To podjetje ima strokovnjake za tehnično podporo na kraju samem, ki vam lahko pomagajo pri skoraj vseh težavah. V mnogih primerih lahko prepoznajo in odpravijo težave, preden se sploh zavedaš, da obstajajo. Lahko uporabite njihov sistem tehničnih vozovnic ali pa po potrebi po e-pošti. Vendar ne podpirajo telefonske podpore kot prve možnosti. Imajo možnost, da vas pokličejo ali pokličete, če se morajo z vami pogovoriti o neki težavi.

Njihova zbirka znanja za samopomoč je zelo dobra in koristna za vse stranke, ki se želijo naučiti, kako nekaj narediti sami.

Cenitev

Širok razpon različnih cen

Njihove storitve gostovanja v skupni rabi se začnejo že pri 3,95 USD na mesec in vse do 119,96 USD na mesec. To je velik razpon, vmes pa imajo veliko možnosti. Čeprav se morda zdi nenavadno, da za skupno gostovanje zaračunajo toliko, pa omejujejo število odjemalcev na strežniku, tako da imajo paketi z višjimi cenami moč in vire, ki so običajno povezani z VPS ali pol-namenskimi možnostmi.

Povzetek

Izjemno gostovanje za vse vrste spletnih mest

To podjetje že dolgo obstaja in uspelo jim je privabiti nekaj večjih podjetij k svojim gostinskim storitvam. Imajo močan ugled kakovostnega gostovanja, zato ne glede na to, kakšno spletno mesto iščete, ste gostili, obstaja velika verjetnost, da bodo imeli pravi paket za vas.

Prednosti:

  • Dobro uveljavljeno podjetje
  • Veliko odmevnih strank
  • Možnosti paketov enostavno razumeti
  • Vključenih je veliko zelo lepih funkcij
  • Po potrebi jih lahko nadgradite na višje pakete

Slabosti:

  • Samo možnosti gostovanja v skupni rabi
  • Ni jasno, kje se fizično nahajajo njihovi podatkovni centri
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me