Pregled strokovnjakov

Izjemno vrhunsko gostovanje z veliko odličnimi možnostmi

To je manjše gostovanje, ki se ponaša s samo 150.000 strankami. Kljub temu pa imajo številne zelo impresivne stranke, vključno z Dell, Citrix in Microsoft. Te vrste strank pritegnejo tako, da se osredotočijo predvsem na svoje načrte gostovanja v višjem cenovnem razredu z namenskimi strežniki in gostovanjem v oblaku, ki je izjemno zanesljivo in zelo hitro.


Čeprav se zagotovo osredotočajo na višje gostovanje, ponujajo tudi nekaj osnovnih možnosti skupnega gostovanja za svoje uporabnike začetnega nivoja. Ne glede na paket za katerega boste izbrali, boste dobili odlično storitev s hitrimi časi nalaganja strani in nekaj zelo lepih funkcij.

Nahajajo se v Kaliforniji, vendar ponujajo svoje storitve gostovanja podjetjem po vsem svetu. Podjetje, ustanovljeno leta 1998, počasi raste, vendar je ves čas ohranjalo svoje storitve na vrhu.

Občasni čas & Zanesljivost

100% uptime in infrastrukturna garancija

LunarPages ima v lasti in upravlja lastne podatkovne centre. Skupaj jih ima tri, enega v Las Vegasu in dva v Kaliforniji. Vsak od teh centrov ima svoje zaposlene, ki so usposobljeni in nudijo veliko podporo. Če v podatkovnem centru pride do okvare strojne opreme (trdi diski, napajalniki, ect), zagotavljajo, da ga bodo zamenjali v eni uri, kar pomeni, da bodo imeli na mestu ves čas nadomestne dele..

Imajo popolne varnostne kopije za pakete VPS in višje. Paketi v skupnem gostovanju imajo varnostne kopije, ki jih jemljemo ponoči, vendar jih hranimo le tri dni, tako da če naletite na težave in želite nekaj vrniti nazaj, morda ne bo na voljo.

Lastnosti

Številni načrti in funkcije, med katerimi lahko izbirate

LunarPages lahko izbira med številnimi različnimi gostovalnimi paketi, s čimer lahko zadovoljijo potrebe vseh svojih strank. Za tiste, ki iščejo skupno gostovanje, lahko izbirate med več možnostmi, vključno s startnim načrtom, ki je za večino cenovno dostopen. Ta načrt pa je v diskovnem prostoru in pasovni širini omejen. Drugi načrti omogočajo neomejeno uporabo, vendar cena precej poskoči.

Na voljo sta tako Windows kot Linux VPS hosting paketi, od katerih je vsak omejen na 1000 Gig pasovne širine in 30-50 GB prostora na disku. To so lepe možnosti za srednje velika podjetja, ki potrebujejo kakovostno zanesljivo gostovanje.

Končno je gostovanje, ki je resnično osredotočeno na namenske strežnike in zasebne načrte za gostovanje v oblaku. Ponujajo možnost gostovanja izmenjave, ki so jo poimenovali Open-Xchange za velika podjetja, ki potrebujejo hitro, zanesljivo gostovanje, vendar ne želijo težav s samim upravljanjem.

Podpora

Odlična podpora 24/7/365

Čeprav so težave na tem gostitelju redke, ste lahko prepričani v hitro odpravljanje, ko se kaj zgodi. Imajo brezplačno številko za stranke v ZDA in Veliki Britaniji. Poleg tega imajo e-poštno podporo, če želite na tak način stopiti v stik z njimi. Vse njihove podporne skupine imajo sedež v ZDA in vam po potrebi lahko nudijo veliko pomoč.

Poleg tehnične podpore imajo na voljo pogosta vprašanja, vaje in odlično stran s statusom strežnika, ki vam lahko dajo vpogled v morebitne težave, ki se lahko pojavijo.

Cenitev

Veliko cenovnih točk – visoko ceno gostovanje je drago

Če samo iščete začetni paket za skupno gostovanje, ima to podjetje standardne cene. Poleg tega pa grejo precej hitro. Paket gostovanja v poslovnem razredu je dražji, kot bi morda pričakovali (čeprav dobite hitrejše, tudi bolj zanesljive storitve).

Ko pridete v VPS, oblak in namensko gostovanje cena res močno naraste. Vendar pa bodo njihovi visoki končni kupci verjetno z veseljem plačali premijsko ceno, ker so izboljšani čas delovanja, hitrosti in podpore strankam.

Izhodišče je, da to verjetno ni najboljše podjetje za gostovanje za tistega, ki si želi le nizkega mesečnega računa. Če iščete vrhunsko gostovanje in ste pripravljeni plačati premijo, potem je LunarPages vsekakor podjetje, ki ga morate upoštevati.

Povzetek

Izjemno gostovanje za visoke končne stranke

Če želite dobiti najboljše storitve gostovanja in ste pripravljeni plačati premijo za to, je to odlično podjetje. Vedno so stabilnost, hitrost in storitve za stranke postavili nad hitro rast, kar je posledica dejstva, da imajo na svojem sorazmerno majhnem seznamu odjemalcev toliko odličnih končnih kupcev.

Vse njihove storitve so zelo visoke, kar pomeni, da bodo kupci uživali v spletnih mestih za hitro nalaganje, ki se redko kdaj spustijo. Če ima vaše spletno mesto težavo, lahko hitro pridobite njihovo tehnično podporo.

Razen cene, je to res eno najboljših gostovalnih podjetij tam in tisto, ki ga vsekakor morate upoštevati.

Prednosti:

  • Spremljajo najnovejše tehnologije gostovanja
  • Zelo hitri časi nalaganja
  • 100-odstotno jamstvo za produktivnost
  • Odlična podpora strankam

Slabosti:

  • Dražje od večine drugih paketov gostovanja
  • Večina pozornosti je namenjena visokim končnim kupcem
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me