Pregled strokovnjakov

Podjetje za popolne internetne storitve

Tech Logic Solutions je popolno podjetje za internetne storitve, ki ponuja spletno gostovanje, razvoj spletnih strani, varnostne rešitve in še veliko več. So dobro znano podjetje z dobrim ugledom po vseh njihovih različnih možnostih storitev. Ta pregled se bo skoraj izključno osredotočil na njihove storitve spletnega gostovanja, če pa potrebujete tudi druge možnosti njihove storitve, se zdi, da so kakovostne in lahko zadovoljijo vaše potrebe.


Občasni čas & Zanesljivost

Zelo stabilno gostiteljsko okolje

Gostovanje s tem podjetjem je zelo zanesljivo in bo vaše spletno mesto ves čas nemoteno delovalo. Kot smo že omenili, v večini svojih strežnikov uporabljajo pogone SSD, kar zagotavlja dobro stabilno okolje, kjer bo vaše spletno mesto ves čas budno. Delujejo tudi iz sodobnih podatkovnih centrov z več povezavami do internetnih hrbtenic, da bi zagotovili, da vaše spletno mesto ne bo prišlo do okvar v omrežju. Morda je najpomembneje, da nudijo odlično tehnično podporo, ki bo spremljala okolje in se hitro odzivala na težave.

Lastnosti

Celotna ponudba možnosti gostovanja

Izbirate lahko med katero koli vrsto gostovanja, ki jo potrebujete, Tech Logic Solutions pa bo za vas nekaj pripravljeno. Njihove možnosti gostovanja v skupni rabi so precej dostopne, odvisno od tega, kateri paket boste izbrali, pa so lahko tudi precej močne. Vsi njihovi različni strežniki v skupni rabi delujejo s pogonom SSD, kar bo pomagalo izboljšati stabilnost in hitrost vašega spletnega mesta. Možnost vhodne ravni ima 5 koncev prostora na disku, dve drugi možnosti v skupni rabi pa sta neomejeni. Vsi njihovi skupni paketi so na voljo z neomejeno pasovno širino, neomejenimi gostovanimi domenami in drugimi odličnimi funkcijami.

Če potrebujete več nadzora in več moči za svoje spletno mesto, se lahko premaknete na njihove možnosti VPS, ki so na štirih različnih ravneh. To so rešitve višjega cenovnega razreda VPS, ki se začnejo pri 2 jedrih procesorja, 2 giga RAM-a, 100 GIG prostora na trdnem stanju in 2TB pasovne širine. VPS najvišje ravni ima 8 jeder CPU-ja, 8 gig RAM-a, 200 gig SSD-ja in 8 TB pasovne širine. Te so bistveno dražje od mnogih drugih VPS možnosti, vendar je kakovost precej visoka.

Izbirate lahko tudi med številnimi namenskimi strežniki, ki jih vse poganja strojna oprema blagovne znamke. Navedejo nekaj njihovih različnih možnosti konfiguracije, ki so trenutno na voljo, vendar imajo tudi številne druge, tako da boste zagotovo dobili tisto, kar želite. Njihovi namenski strežniki imajo 5 naslovov IP, neomejeno pasovno širino in veliko moči za skoraj vse vrste spletnih mest.

Podpora

Odlična tehnična podpora

Ekipa za tehnično podporo v tem podjetju je zelo izkušena in vam lahko pomaga pri kakršnih koli težavah. Še pomembneje pa je, da ves čas spremljajo svoje omrežne sisteme, da bi ugotovili morebitne težave, ki jih lahko pride, in jih v mnogih primerih rešijo, preden povzročijo opazne težave. Imajo tudi dobro bazo znanja ter blog in druge uporabniške vire, s pomočjo katerih lahko začnete in upravljate svoje spletno mesto brez kakršnih koli težav.

Cena

Primerne cene

Cene so precej raznolike, večinoma pa precej ugodne. Skupni paket vhodne ravni znaša manj kot 2 dolarja na mesec, kar je veliko za gostovanje, ki vključuje pogon SSD. Ko se premikate na višje ravni, pa cene bistveno narastejo. Možnosti VPS stanejo 40 USD in več, namenski strežniki pa se začnejo pri 179 USD na mesec. Zagotovljena strojna oprema je zelo dobra, vendar je mogoče najti podobne storitve po nižji ceni. Tech Logic Solutions se ne trudijo zadovoljiti stranke z najnižjimi stroški, ampak namesto tega zagotavljajo dobre in kakovostne storitve tistim, ki želijo najboljše.

Hitrost

Zelo hiter ponudnik gostovanja

Vaša izkušnja z gostovanjem bo hitra in zanesljiva, če se odločite za Tech Logic Solutions. Imajo več podatkovnih povezav iz podatkovnega centra, nastavitev notranjega omrežja pa je zasnovana za hitrost. Kupci, ki izberejo pravi paket gostovanja na podlagi svojih potreb, ne bodo imeli težav z upočasnitvijo ali drugimi povezanimi težavami.

Povzetek

Odlično gostovanje

Če želite hitro, zanesljivo gostovanje in ste pripravljeni za to plačati, je to dobra možnost. Imajo velik ugled svojih strank in bodo lahko zadovoljili potrebe vseh vrst gostiteljskih odjemalcev, ki se prijavijo.

Prednosti:

  • Pogoni SSD na vseh ravneh
  • Kakovostna strojna oprema
  • Odlična tehnična podpora

Slabosti:

  • Cene so visoke
  • Možnosti skupnega gostovanja v skupni rabi
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me