Pregled strokovnjakov

Ustanovljeno gostovanje v Indiji

Visual Web Technologies je spletno gostovanje, ki se nahaja v Indiji. Njihovo podjetje ponuja številne načrte in rešitve gostovanja za velika in mala podjetja. Izbirate lahko med številnimi storitvami upravljanja domen in paketom gostovanja, kot so načrti VPS gostovanje, namenski strežnik, spletno gostovanje in načrti gostovanja preprodajalcev. Njihova nagrajena skupina za podporo strankam lahko pomaga pri konfiguriranju in prilagoditvi načrta, ki ustreza potrebam vašega podjetja.


Občasni čas & Zanesljivost

Zelo zanesljivo gostovanje

VisualWebTechnologies.com je znan po svoji zanesljivosti. Ne le, da imajo nagrajeno skupino za podporo strankam, ampak imajo tudi zanesljiv podatkovni center, ki se nahaja v Indiji. Za razliko od drugih podjetij za spletno gostovanje zagotavljajo koristnost za obnovitev varnostnih kopij v cpanelu, izvajanje rednih varnostnih pregledov in uporabo naprednih orodij za skeniranje za spremljanje podatkov in nadzor zasebnosti. Vsi računi imajo 99,9-odstotno jamstvo za čas in 24/7 živo tehnično podporo.

Lastnosti

Dobro gostovanje z veliko funkcijami

Gostovalni načrti VisualWebTechnologies.com ponujajo gostovanje SSD, ki vam omogoča večjo zmogljivost in hiter odzivni čas. Izbirate lahko med operacijskimi sistemi Windows ali Linux, konfigurirate in oblikujete načrt glede na svoje potrebe. Izbirate lahko med načrti za začetnike, programom Pro, Professional ali Premium. Vsi načrti so opremljeni z neomejenimi funkcijami, kot so neomejeno shranjevanje SSD, pasovna širina, neomejeno elektronsko pošto, FTP računi in poddomene. Količina spletnih mest, ki jih lahko gostite, se razlikuje glede na načrt, ki ga izberete. Gostovanje domen se giblje od 1-neomejeno. Vsi načrti so tudi z brezplačnim gradnikom spletnih strani in dodatnimi funkcijami ter dodajte možnosti, vključno z aplikacijami za namestitev z enim klikom.

Namensko gostovanje strežnikov VisualWebTechnologies.com zagotavlja največjo stabilnost in razširljivost. Na njih se lahko zanesete, da bodo z vašim podjetjem omogočili učinkovito varnostno kopiranje podatkov. Izbirate lahko med štirimi različnimi načrti. Vsak načrt ima različen procesor v operacijskem sistemu Windows ali linux in ga je mogoče izvajati na Dual ali Quad Core Xeon procesorjih. RAM se giblje od 8GB do 1TB. Višji načrti imajo tehnologijo RAID 1. Al načrti imajo 1000 GB pasovne širine in 4 IPS. Njihove značilnosti vključujejo popoln dostop do korenin, zaščito DdoS, varnost strežnika, 99,9% uptime in so enostavno prilagodljive.

Druga velika značilnost VisualWebTechnologies.com so njihovi načrti gostovanja preprodajalcev. Gostovanje preprodajalcev je odlično za tiste, ki imajo večje število strank, ki potrebujejo gostovanje. Vsi preprodajalci dobijo potrebna orodja in programsko opremo za prilagajanje in spreminjanje kupljenih načrtov, ki bodo prodani le njim kot njihov izdelek. Izbirate lahko med Starter, Pro, Business in Ultimate. Dodajanje storitev je dodatnih. Shranjevanje znaša od 50 GB-Neomejeno. Vsi načrti imajo neomejeno pasovno širino, neomejeno število domen, dostop do Cpanela in še veliko več. Prednosti programov gostovanja preprodajalcev so brezplačni računi preprodajalcev domen, izboljšan cpanel, brezplačni prehod za plačila, brezplačna selitev in brezplačni dobropisi google adwords.

Podpora

Celovita tehnična podpora

Podporni sistem VisualWebTechnologies.com ponuja številne možnosti za stike. Če potrebujete pomoč v živo, lahko pokličete operaterja v živo prek brezplačne telefonske številke, ki je navedena v oddelku za stike z nami. Izbirate lahko med njihovimi prodajnimi oddelki, tehnično podporo, obračunom in podporo domenom. Imajo 24-urno pomoč v živo in kadar koli zahtevate povratni klic. Ponujajo tudi podporo po e-pošti in imajo obširno bazo znanja, polno koristnih virov in prenosov, ki vam pomagajo odpraviti težave.

Cenitev

Primerne cene gostovanja

VisualWebTechnologies.com ponuja poceni gostovanje načrtov, da ustrezajo vašemu proračunu. Njihovi načrti za gostovanje SSD znašajo od 28 dolarjev na leto ali 120 dolarjev na leto. Vsi načrti se zaračunavajo mesečno in do 3 leta.

Z VisualWebTechnologies.com omogočajo brezplačno ustanovitev, brez pogodb in brezplačno selitev. Preko obstoječe domene in spletnega mesta lahko preprosto brezplačno prenesete na VisualWebTechnologies.com brez dodatnih stroškov.

Njihovi namenski strežniški načrti niso samo zanesljivi, ampak so tudi poceni. Njihovi načrti se zaračunavajo mesečno in znašajo od 200 do 450 dolarjev na mesec.

Povzetek

Lepo skupno gostovanje

VisualWebTechnologies.com je ponudnik gostovanja številka ena v Indiji in okolici. Ponujajo cenovno ugodne načrte gostovanja s številnimi neverjetnimi funkcijami članstva. Imajo nagrajen sistem za podporo strankam in zanesljivo omrežje, podprto z najnovejšo tehnologijo gostovanja. V zadnjih 4 letih VisualWebTechnologies.com ponuja odlične storitve gostovanja in upravljanja domen brez kakršnih koli težav ali izpadov. Zagotavljajo 99,9% uptime na vseh računih in brez brezplačne migracije in nastavitve za vse nove stranke. Druga odlična lastnost VisualWebTechnologies.com je, da nima sklenjenih pogodb ali povezav za svoje VPS in namenske strežniške načrte.

To vašemu podjetju omogoča večji nadzor in razširljivost z dodatnimi funkcijami, ki so vam dovoljene kot član, vključno z brezplačnimi domenami, neomejenim dostopom Cpanela, namestitvami brezplačnega 1 klika, CloudFlare CDN in še veliko več. VisualWebTechnologies.com ima skoraj ničesar in nima več tisoč zadovoljnih strank. Če se želite preusmeriti na zanesljivega ponudnika gostovanja v Indiji, VisualWebTechnologies.com naredi, kar piše. Njihovi načrti so zelo konkurenčni in zasnovani okoli vas, zaradi česar so boljša izbira kot večina ponudnikov blagovnih znamk.

Prednosti:

  • 99,9% garancija za nepravočasno
  • Brezplačna namestitev
  • Odzivna tehnična podpora

Slabosti:

  • Brez možnosti gostovanja v oblaku
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me