Pregled strokovnjakov

Zabavno gostovanje na španskem trgu

Piensa Solutions je podjetje za gostovanje in tehnologijo, ki posluje od leta 2000. Osredotočene so na inovacije in imajo vedno najkvalitetnejše možnosti gostovanja za svoje stranke. Načela podjetja vključujejo kakovost, učinkovitost, ceno, ustvarjalnost, fleksibilnost in zanesljivost, kar vse presegajo in zagotavljajo svojim strankam.


Imajo visokokakovostni podatkovni center z najnovejšo strojno opremo IBM-a in HP-a, s čimer pomagajo vsem uporabnikom zagotoviti veliko izkušenj. Specializirani so tudi za operacijske sisteme Linux, kar je danes najbolj priljubljena možnost za spletno gostovanje.

Občasni čas & Zanesljivost

Gostovanje izgleda stabilno

Gostovanje s tem podjetjem se zdi zelo stabilno. Nisem zasledila ljudi, ki bi se pritoževali zaradi časa ali celo problemov, povezanih s počasnostjo. Imajo zelo prijeten podatkovni center, ki z uporabo najsodobnejših tehnologij zagotavlja, da omrežna in napajalna povezava ostanejo vedno na voljo. Strežniki, ki jih uporabljajo, so od IBM-a in HP-ja, kar je zelo lepo. Na splošno se zdi, da odlično opravljajo svoje gostovanje in nemoteno tečejo. Nisem pa opazil nobene garancije za produkcijo, kar je žal.

Lastnosti

Možnosti gostovanja enostavno razumeti

Ko pogledate različne možnosti gostovanja pri tem podjetju, boste videli, da imajo veliko izbire, ki so vse postavljene tako lepo, da jih je enostavno razumeti. Skupno gostovanje je na voljo v treh nivojih paketov. Najnižja raven ima le 200 megsov prostora na disku, kar ni preveč. Omogoča tudi 2 giga pasovne širine. Možnost srednje ravni omogoča 2 giga prostora na disku in 20 gigov prenosa podatkov. Rešitev gostovanja na najvišjem koncu ponuja neomejen prostor na disku in pasovno širino, pa tudi neomejene e-poštne račune in podatkovne baze MySQL.

Če potrebujete rešitev VPS, imate na voljo še tri možnosti. VPS strežniki se začnejo pri 256 MB namenskega RAM-a z še enim nastopom razpokanega RAM-a. Možnost VPS z visokim konceptom zagotavlja popolno zmogljivost namenskega RAM-a in druge 4 izvedbe, ki so na voljo v porušitvi. To je na vrhu 5-20 gig prostora na disku in 100-300 giga pasovne širine podatkov.

Podpora

Kvalificirana tehnična podpora

Zdi se, da ekipa za tehnično podporo resnično ve, kaj počne. Če odprete vozovnico z njimi, se bodo hitro odzvali in dobro obveščeni, kaj morajo storiti za rešitev težav. Prav tako lahko svetujejo, kakšno možnost gostovanja izberete glede na vaše potrebe. Vendar na njihovem spletnem mestu ni pogostih vprašanj ali znanja, s pomočjo katerih bi lahko izvedeli več o storitvah, ki jih ponujajo, in podobnih stvareh.

Cenitev

Možnosti konkurenčnih cen

Cene s tem podjetjem so dokaj konkurenčne. Skupno gostovanje se začne že pri 1,95 evra na mesec, najvišji paket pa le 9,95 evra na mesec. Za stopnjo gostovalnih funkcij, ki jih dobivate, je to zelo lep posel. Večina ljudi bo zelo zadovoljna z vrednostjo, ki jo dobijo. Ko se premaknete na rešitve VPS, se cene začnejo pri 19,95 in se povzpnejo do 39,95. Vsi ti paketi so zelo ugodni za ceno. Čeprav zagotovo ni najcenejši ponudnik gostovanja na trgu danes, pa ponujajo veliko vrednost.

Uporabniku prijazno

Preprosto za uporabo spletnega mesta

Spletna stran tega podjetja je čista in enostavna za uporabo. Odraža zabavno naravnanost podjetja, hkrati pa še vedno ponuja vse informacije, ki jih potrebujete za informirano odločitev. Ko se prijavite pri tem podjetju, lahko preprosto začnete s svojim spletnim mestom, zahvaljujoč se cPanel zadnji strani in možnosti namestitve široke palete različnih vrst programske opreme s samo enim klikom ali dvema. Na splošno je to zelo uporabniku prijazno podjetje.

Povzetek

Zelo lepa možnost gostovanja

Če iščete ponudbo gostovanja v španskem jeziku, ste prišli na pravo mesto. To podjetje ima dober ugled in poslujejo že precej dolgo. Veliko delajo v koraku z najnovejšimi tehnologijami, hkrati pa še vedno ohranjajo svoje storitve dovolj preproste, da jih lahko kdo razume.

Prednosti:

  • Gostovanje paketov enostavno razumeti
  • Kvalitetni podatkovni centri
  • Lepe cenovne točke

Slabosti:

  • Brez namenskih strežnikov
  • Brez jamstva za čas
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me