Pregled strokovnjakov

Gostovanje v Veliki Britaniji

Ukfast.co.uk je spletno gostovanje s sedežem v Manchestru, Združeno kraljestvo. Njihovo podjetje je eden vodilnih ponudnikov upravljanja in kolokacije v Veliki Britaniji, ki ponuja namensko gostovanje strežnikov, gostovanje v oblaku, pa tudi kritične rešitve gostovanja aplikacij. Imajo 96-odstotno oceno zadovoljstva strank in imajo več kot 30.000 kvadratnih metrov zmogljivosti podjetja za določanje in upravljanje spletnih mest in strežnikov članov.


Občasni čas & Zanesljivost

100-odstotno jamstvo za čas!

Ukfast.co.uk ponuja le najboljše pri gostovanju rešitev in IT opreme. Njihovi podatkovni centri s sedežem v Veliki Britaniji uporabljajo vrhunsko infrastrukturo podjetij z visoko zmogljivostjo hlajenja in proizvodnje električne energije. Zagotavljajo 100-odstotno garancijo za produkcijo in imajo skupno 30.000 kvadratnih metrov nadzorovanega gostovanja v dobro varnem okolju. Zaradi svojih visoko zmogljivih sistemov in dobro izkušenega osebja nudijo neprekosljivo jamstvo za zadovoljstvo strank, zaradi česar so izjemno zanesljivi v vseh situacijah, na katere naletite..

Lastnosti

Več možnosti gostovanja

Ukfast.co.uk ponuja številne storitve gostovanja in rešitve za upravljanje. Njihov najbolj priljubljen načrt so njihovi načrti gostovanja v oblaku. V njihovem portfelju gostovanja v oblaku lahko izbirate med tremi različnimi načrti, kot so javni, hibridni in zasebni. Vsak načrt je primeren za podjetja različnih velikosti in potrebe spletnega mesta. Javno gostovanje v oblaku je odlično za podjetja z omejenimi viri IT in proračunom. Hyrbid je odličen za podjetja, ki potrebujejo zasebnost in varnost, zasebna pa je odlična za podjetja, ki potrebujejo dodatno raven varnosti in nadzora uspešnosti.

Načrti gostovanja Ukfast.co.uk so popolnoma razširljivi in ​​segajo v številne prostore, pasovno širino, ram in povezljivost. Prostor se giblje od 1CPU od 1 CPU, 1GB Ram in 20GB Storage do 10 CPU, 32GB Ram in 300GB Storage 10 Gb / s Povezava za vsak strežnik Blade.

Če potrebujete namenske strežniške načrte za svoje podjetje, Ukfast.co.uk ponuja številne strežniške pakete za podjetniške razrede. Njihovi namenski strežniki so strežniki Linux in Windows naslednje generacije, ki odlikujejo visoko zmogljivost povezljivosti in varnosti s podporo v Veliki Britaniji. Njihovi namenski strežniki so odlični za gostovanje v e-trgovini, gostovanje e-pošte, gostovanje baz podatkov in še veliko več.

Njihovi strežniški načrti so razdeljeni na pet načrtov za boljšo razširljivost. Izbirate lahko med Solo, ISO, Rocket, MAX1 in MAX2. Prostor se giblje med 4 GB Ram – 64 GB Ram, 2x120GB SSD HD – 4x120GB SSD HD in izbirate lahko med Raid 1 ali Raid 10 (odvisno od paketa). Vsak namenski načrt strežnika je lahko v operacijskih sistemih Linux, Windows ali Magneto, poleg tega pa je opremljen z dodatnimi funkcijami in možnostmi za boljše upravljanje omrežja..

Podpora

Tehnična podpora enostavno doseči

Na spletni strani Ukfast.co.uk lahko pridete do člana tehnične podpore na več načinov. Na njih se lahko obrnete tako, da jim od kontaktnega obrazca pošljete potrdilo o podpori ali jim celo pošljete e-pošto iz e-pošte na njihovem spletnem mestu. Če potrebujete pomoč v živo, lahko dobite brezplačnega brezplačnega operaterja v živo. Na voljo so 24/7 in imajo odzivni čas v povprečju 15 minut.

Cenitev

Možnosti gostovanja po ugodnih cenah

Ukfast.co.uk ponuja cenovno ugodne načrte gostovanja in konkurenčne cene. Ocena cene na podlagi 730 ur, povprečne ure v mesecu brez DDV. Plačila, ki zapadejo mesečno od dneva nakupa. Načrti za eCloud se gibljejo od 28,98 £ * – 932,30 € * Če želite doseči ceno, se obrnite na hitro prodajno ekipo v Veliki Britaniji po telefonu ali na kontaktne obrazce, ki jih dobite prek povezav, ko si ogledujete izdelke. S pomočjo kalkulatorja lahko dobite predstavo o stroških za gostovanje v oblaku. Cene temeljijo na ceniku Public Ecloud.

Povzetek

Kakovostno gostovanje

Ukfast.co.uk svojim članom pomaga rasti z zanesljivo podporo, kakovostno storitvijo in cenovno ugodnimi rešitvami gostovanja. Imajo zanesljivo in varno omrežje, imajo nagrajeno podporo, vodilni SLA v panogi, poleg tega pa ponujajo partnerske programe in zelo izkušene predstavnike gostovanja, ki vam bodo pomagali pri vašem računu. Ukfast ponuja tudi 100-odstotno jamstvo za čas in 96-odstotno zadovoljstvo strank. Ukfast.co.uk je odličen za podjetja s sedežem v Veliki Britaniji, pa tudi za mednarodne stranke, ki poslujejo v okolici. Če vas zanima, če želite izvedeti več o Ukfast.co.uk, lahko preprosto preizkusite brezplačno preskusno različico in se prepričate, zakaj je Ukfast.co.uk vodilni ponudnik gostovanja v Ukbasedu.

Prednosti:

  • 100-odstotno jamstvo za čas
  • 24/7 Tehnična podpora v Veliki Britaniji
  • Brezplačne preizkušnje

Slabosti:

  • Omejeno na Združeno kraljestvo
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me