Pregled strokovnjakov

Poklicno gostovanje v Čilu

Wirenet Čile posluje od leta 2002 in svojim strankam zagotavlja kakovostno gostovanje. Delujejo iz velikega podatkovnega centra z optičnimi vlakni na internet. Prav tako uporabljajo visokokakovostno strojno opremo, da bi zmanjšali tveganje izpadov in drugih težav. To podjetje lahko uporabite za skupno rabo, VPS in namensko gostovanje, pa tudi za namestitev lastne strojne opreme v njihovem podatkovnem centru.


So eden boljših ponudnikov gostovanja v Južni Ameriki in se že leta trudijo za vzdrževanje in izboljšanje svojih storitev. Če ciljate na občinstvo v tej regiji, je to odlično podjetje za gostovanje.

Občasni čas & Zanesljivost

Zelo zanesljiva gostiteljska rešitev

Gostiteljsko podjetje je naredilo veliko dela, da bi zagotovilo čim bolj stabilno platformo. To vključuje ponujanje protivirusne in protivirusne programske opreme na vseh njihovih strežnikih z uporabo požarnih zidov programske in strojne opreme, izvajanje dnevnih in tedenskih varnostnih kopij in celo uporabo pogonov SSD. Vse to je poleg delovanja zelo dobro vodenega podatkovnega centra, ki ima odvečne povezave za napajanje in omrežje.

Lastnosti

Raznolikost lastnosti kakovosti

Funkcije, ki jih ponuja to podjetje, so vsekakor impresivne. Poleg svojih funkcij gostovanja, ki jih bomo kmalu zajeli, imajo še pogone SSD, nadzorno ploščo cPanel in Plesk ter partnerstva z velikimi korporacijami, kot so Linux, Microsoft, Citrix in še več.

Ko pogledate pakete gostovanja, boste videli, da vam bodo vsi nudili učinkovito rešitev za vaše spletno mesto. Njihovo skupno gostovanje ima 1-4 posnetkov prostora na disku, neomejeno pasovno širino, 5-25 e-poštnih računov in še več. Na tej ravni imajo štiri pakete, od katerih je vsak dobro konfiguriran za potrebe vhodne ravni na srednje velika spletna mesta.

Ko se pomaknete do možnosti VPS, imate na voljo štiri kategorije. Windows, Linux, Windows SSD in Linux SSD. To vam omogoča, da imate ves nadzor, ki ga potrebujete, da zagotovite dostop do prave ravni moči, hitrosti in stabilnosti za vaše posebne potrebe. Poleg teh možnosti boste imeli tudi svoj namenski naslov IP, CPU Intel Xeon in še veliko več.

Končno lahko namenske strežnike konfigurirate na poljuben način. Namestili bodo yoru izbiro katerega koli operacijskega sistema in imeli veliko lepe strojne opreme. To so namenski strežniki v blade slogu, kar je idealna možnost za višje gostovanje.

Podpora

Kakovostna tehnična podpora

Če imate težave z gostovanjem, se to podjetje hitro odzove. Osebje ima 24 ur na dan in trudijo se zagotoviti, da bodo lahko takoj vse uredili in delovali brez težav. Na voljo imajo tudi nekaj vadnic, s katerimi boste lahko izvedeli več o njihovem gostovanju in delali stvari sami.

Cenitev

Možnosti razumnih cen

Cene so vse navedene v čilskem pezu. Cene so ob preračunavanju zelo razumne. Za pakete za skupno gostovanje boste morda morali plačati letno ali polletno, odvisno od tega, kateri paket boste izbrali. Četudi je to potrebno, pa so cene zelo nizke. Na primer letna cena za paket vstopne ravni znaša le 18,01 USD ob preračunavanju. Ko se premikate navzgor, cene ostajajo konkurenčne, čeprav ne najcenejše, kar sem jih kdaj videl. Dobro so si izravnali ceno in kakovost.

Uporabniku prijazno

Prijazni & Gostovanje enostavno za uporabo

S tem podjetjem je zelo enostavno delati. Ponujajo različne možnosti in jih svojim uporabnikom jasno razložijo. Ponujajo tudi Plesk in cPanel, česar večina gostujočih podjetij ne počne več. To pomaga zagotoviti, da lahko uporabljate nadzorno ploščo, ki ste je vajeni. Moje izkušnje s tem ponudnikom gostovanja so bile precej pozitivne.

Povzetek

Super gostovanje na voljo v Čilu

Če potrebujete spletno gostovanje v Južni Ameriki, je to zelo dobro podjetje. Imajo dolgoletne izkušnje in dokazan ugled kakovosti. Ne glede na to, ali želite gostovati na majhnem spletnem mestu začetnega nivoja ali na kaj večjega, vam to lahko pomagajo. V resnici jim primanjkuje namenskih strežnikov najvišjega cenovnega razreda, njihovi hišni regali pa jih lahko uporabite v svojem lastnem strežniku, če izberete.

Prednosti:

  • Dobre cene
  • Zanesljivo gostovanje
  • Enostaven za uporabo

Slabosti:

  • Ni posebnih namenskih strežnikov
  • Ni možnosti mesečnega plačila ob vstopu v skupno gostovanje
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me