Pregled strokovnjakov

Možnosti raznolikega gostovanja od leta 2008

ScopeHosts posluje od leta 2008 in posameznikom in podjetjem ponuja kakovostno gostovanje na skoraj vseh ravneh. Trenutno imajo 95-odstotno zadovoljstvo kupcev, več kot 7500 strank, več kot 1100 strežnikov in 99,9% uptime. Na izbiro imajo veliko različnih možnosti, kar je zelo lepo. Številna podjetja bodo začela z enostavno rešitev gostovanja v skupni rabi in se nato premaknila na višje možne možnosti po cesti in lepo je, da lahko to storite z enim podjetjem.


Ponujajo tudi registracijo domenskih imen, zaščito DDoS in še več. Ne glede na to, kaj iščete, če ima to opravka s spletnim gostovanjem, obstaja velika verjetnost, da ga lahko zagotovijo. Vodijo tudi veliko akcij in prodajo, s pomočjo katerih boste prihranili denar, ko se prijavite na njihove storitve.

Občasni čas & Zanesljivost

Zgodovina stabilnega gostovanja

Gostovanje s tem podjetjem je že dolgo ali več na 99,9% in verjetno ne bo padlo. Za vaše strežnike imajo samo visokokakovostne podatkovne centre in odlično delajo na tem, da vse lepo in lepo delujejo. Njihova strojna oprema je v samem vrhu in zdi se, da odlično delujejo pri pravilni konfiguraciji, da ne bo šlo nič narobe. Tudi njihove skupne rešitve gostovanja so dobro konfigurirane, da se izognejo počasnosti ali drugim povezanim težavam.

Lastnosti

Odlične izbire za gostovanje

Med brskanjem po spletnem mestu Scope Hosts boste videli, da imajo na izbiro veliko različnih možnosti. Ne glede na to, kakšno raven gostovanja potrebujete, obstaja velika verjetnost, da jo najdete tukaj. Če začnete s skupnim gostovanjem, ga lahko preprosto dobite v njihovem nizozemskem podatkovnem centru. Imajo štiri različne pakete, vsi pa poganjajo pogone SSD za hitrost in stabilnost. Količina diskovnega prostora in pasovne širine, ki ga dobite, je tudi precej velikodušna.

Ko se premaknete na njihov razdelek VPS, boste videli, da lahko izbirate med upravljanimi ali neupravljanimi rešitvami. To je lepa možnost, ki je večina ponudnikov gostovanja v resnici ne ponuja. Rešitve VPS imajo možnosti za več jeder in veliko količino RAM-a (plus možnost burstable). Cene so presenetljivo nizke in lahko dobite njihovo VPS gostovanje na Nizozemskem, v ZDA, Nemčiji ali Rusiji.

Namenski strežniki so lahko v ZDA, na Nizozemskem, v Nemčiji, Rusiji ali Kanadi. Na tej ravni lahko preučite veliko različnih možnosti, tako da boste lahko prepričani, da boste dobili točno tisto, kar potrebujete, ne da bi vam bilo treba plačati preveč. Uporabljajo strežnike višjega cenovnega razreda, ki bodo zadostili vsem vašim potrebam.

Podpora

Odlična tehnična podpora

Ekipa za tehnično podporo je zelo koristna in vas lahko spravi v pogon, kadar imate kakršne koli težave. Na voljo so 24/7 in zdi se, da odlično služijo pri diagnosticiranju težav. Upoštevajte, da če izberete nenadzorovani VPS ali namenski strežnik, ne boste imeli dostopa do tehnične podpore za vse, razen težav s strojno opremo ali omrežjem. Podjetje ponuja tudi lepo dokumentacijo in gradivo za samopomoč za ljudi, ki želijo izvedeti več o svojem gostovanju.

Cenitev

Primerne cene

Cene pri tem podjetju so v skladu s tistimi, ki bi jih pričakovali glede na raven storitve in lastnosti, ki jih dobivate. Nikakor niso najcenejši, niti niso najdražji. Rešitve za skupno gostovanje se začnejo že pri 2,99 evra na mesec in od tam dvignejo na 8,99, odvisno od tega, kaj potrebujete. Imajo še dodatne možnosti, kot so namenski naslovi IP, zaradi katerih se lahko cena podraži.

VPS rešitve se začnejo pri 23,99 EUR na mesec za upravljane strežnike in segajo do 75,99. Če izberete nenadzorovani strežnik, bo to nekoliko manj kot to, potem pa ste sami odgovorni za svoje odpravljanje napak in podobne stvari..

Cene namenskih strežnikov se gibljejo od 100 do 1300 evrov na mesec, odvisno od stopnje, ki jo izberete. Na voljo imajo na desetine različnih možnosti strežnika, tako da lahko dobite eno pravico po ceni, ki jo želite.

Uporabniku prijazno

Uporabniku prijazno

To podjetje je namenjeno pomagati strankam, da dobijo odlično gostovanje. Njihova spletna stran je enostavna za navigacijo in uporabo. Imajo veliko različnih paketov gostovanja, kar je na nek način lepo, saj vam omogoča, da izberete točno tisto, kar želite. Za nekatere ljudi pa je morda le pretirano ali zmedeno. Poleg tega lahko njihovi namenski strežniki trajajo 1-5 delovnih dni, da se oskrbijo, odvisno od specifikacij, ki jih izberete, kar ni tako veliko.

Povzetek

Odlično gostovanje po vsem svetu

Pri Scope Hosts lahko dobite odlične izkušnje z gostovanjem in naj bo vaše gostovanje v podatkovnem centru v različnih odličnih državah. To vam lahko pomaga, da se vaše spletno mesto nahaja v bližini vaše ciljne publike, kar je zelo lepo. Imajo veliko odličnih možnosti in veliko izkušenj, s katerimi svojim strankam pomagajo dobiti točno tisto, kar potrebujejo.

Prednosti:

  • 99,9% Počasi
  • Veliko paketov gostovanja
  • Zaščita DDoS na voljo

Slabosti:

  • Število paketov gostovanja je lahko pretirano hudo
  • Namenski strežniki lahko trajajo dolgo časa, da se začnejo uporabljati
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me