Pregled

AYKsolutions: Dostojne lastnosti in stabilno delo

AYK ima ustrezne načrte za vsakega kupca, začenši od 10 $ / letnih proračunskih rešitev in zaključi z visoko cenovnimi namenskimi in oblačnimi paketi. Tudi skupni načrti tega spletnega gostitelja vključujejo številna orodja za učinkovito upravljanje spletnih strani, čeprav so njihove cene nadpovprečne in njihovi cenejši načrti nimajo enakih ključnih lastnosti, ki jih ponuja neomejena ponudba. Zakaj izbrati rešitve AYKsolutions?


 • Odlično orodje za spletne mojstre
 • Vsa dnevna varnostna kopija
 • Močne varnostne funkcije
 • 30 dnevno jamstvo za vračilo denarja

Želite vedeti, ali je AYKsolutions pravi za vas? Poglejmo…

Občasni čas & Zanesljivost

Vse je optimizirano za non-stop delo

Pri AYKsolutions vam obljubljajo 99,9% uptime, vendar spremljanje kaže, da je njihova povprečna statistika še boljša: 99,98%. Ta spletna gostovalna ekipa resnično stori vse, da vaš projekt deluje in deluje: zagotavljajo vsakodnevne varnostne kopije, stabilno spremljanje sistema in dobro strojno opremo za vrhunsko produktivnost.

Lastnosti

Izgleda lepo, a bi lahko bilo bolje.

Za razliko od številnih drugih spletnih ponudnikov gostovanja AYKsolutions ne ponuja neomejene pasovne širine in prostora na disku v skupnih načrtih. Vendar so omejitve postavljene na razumne številke, ki ponujajo kar nekaj pasovne širine in prostora na disku. Poleg dostojnega obsega prometa in prostora za shranjevanje vsi načrti AYK vključujejo neomejene poddomene in račune FTP ter več orodij za priročno upravljanje spletnega mesta.

Značilnost
Opis
Prostor na diskuV vsak skupni paket je vključenih 900MB-2.1GB, kar bi moralo biti dovolj za vsak zagonski projekt.
Pasovna širina20GB-40GB mesečno, odvisno od paketa, ki ga izberete.
Spletna stran BuilderNa žalost ne nudijo nobenega vdelanega ustvarjalca spletnih strani, vendar lahko v svojem cPanelu spremenite različne vizualne elemente svojega spletnega mesta.
E-poštni računi10 do 20 plus boste dobili neomejene samodejne odzive, posredovanje, sezname itd.
Nakupovalni vozičkiPonujajo vam zamenljiv nakupovalni voziček.
StatistikaPodrobne spletne statistike boste dobili prek webalizer, FTP Statistics, Analog.
MySQL baze podatkovDovoljene so 3-7 baz podatkov MySQL, odvisno od paketa.
FTP računPri AYKsolutions je vaše število FTP računov neomejeno.
Več domenV načrtih v skupni rabi lahko namestite do 15 dodatnih domen

Podpora

Vse za kupce iz ZDA

AYKsolutions ponuja številne podporne funkcije za svoje stranke, zlasti za tiste s sedežem v ZDA. Pomoč lahko dobite prek njihovega klepetanja v živo, telefona ali e-pošte. Upoštevati pa morate, da ne nudijo podpore 24/7, zato je reševanje takojšnjih težav lahko problematično. Uporabite lahko tudi forum AYK, ki poleg obsežne storitve za podporo strankam vsebuje tudi ogromno bazo znanja.

 • Klepet v živo
 • Telefon in faks
 • Podpora po e-pošti
 • Forum
 • Baza znanja
 • Ni video vadnic

Cenitev

Velik denar za ne tako veliko dragega

Izkazalo se je, da so cene AYKsolutions najšibkejši člen. Njihovi skupni paketi ne vključujejo ničesar izjemnega, vendar vas bodo stali precej več kot povprečna cena. Vendar je plačilo za njihovo zanesljivost smiselno, saj vam zagotavljajo dobro varnost in stabilno delo. Še ena zanimivost: med fazo prijave se vam za doplačilo ponudijo paketi dodatnih funkcij, tako da, če potrebujete večjo produktivnost, jo lahko dobite – vendar po visoki ceni (v povprečju 10 USD). AYK za razliko od mnogih drugih ponudnikov spletnih ponudnikov nima popustov pri večletnih nakupih, čeprav to lahko pomeni tudi, da so navedene cene resnično postavljene za kritje visokih stroškov, ki jih vložijo v stabilno stabilnost in varnost, ki jo zagotavljajo.

Uporabniku prijazno

Hitra prijava in CPanel

Kot mnogi drugi spletni gostitelji ima tudi AYK dobro videti spletno mesto z intuitivnim dizajnom. Izbor plačilnih načrtov je edini vir zmede; vendar morate upoštevati velikost podjetja, ko si ogledate številne različne možnosti, ki so na voljo za različne ciljne skupine. Vsak plačilni načrt za AYKsolutions vsebuje vodilno orodje za upravljanje gostovanja – cPanel, ki vam bo pomagalo pri upravljanju več spletnih mest in funkcij gostovanja. AYKsolutions podpira nove stranke z zagotavljanjem množice gradiva za samostojno učenje v razdelku »baza znanja« forumov AYK. + Večjezični cPanel + Enostavna prijava + Brez nastavitve

Povzetek

AYKsolutions lahko postane dober spletni strežnik za dolgoročne projekte: lahko začnete z nekaj in neomejeno rastete – saj ponujajo ne le paketov v skupni rabi, temveč tudi VPS, namensko in gostovanje v oblaku. Njihove močne funkcije delovanja in zanesljivosti se zdijo privlačne, vendar se boste soočili tudi z neizogibnimi pomanjkljivostmi, ker ni 24-urne podpore, graditelja spletnega mesta in njihovih cen. Prednosti

 • Stalno podaljševanje
 • Tesna varnost
 • Dober nabor funkcij
 • Veliko možnosti podpore
 • V skupni rabi, VPS, namensko in v oblaku

Slabosti

 • Cene nadpovprečne
 • Brez graditelja spletnih mest
 • Ni video vadnic
 • Nižje povprečni paketi v skupni rabi
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me