Pregled strokovnjakov

Spoštovano gostovanje iz Mehike

Če se vaše podjetje ukvarja predvsem z osrednjo in južnoameriško stranko in potrebuje storitve spletnega gostovanja, potem je Mexiserver.com morda podjetje za vas. Mexiserver.com je mehiško spletno gostovanje, ki se nahaja v mestu Toluca, država Mehika. Mexiserver.com je specializirano za storitve spletnega gostovanja in rešitve upravljanja domen za različna podjetja. Ponujajo visoko kakovostne storitve po dostopnih cenah, skupaj s podporo 24/7 in aktivacijo istega dne.


Občasni čas & Zanesljivost

100% omrežja Uptime – dobra strojna oprema

Kar zadeva zanesljivost, Mexiserver.com ponuja neprekinjeno spremljanje 24/7/365. Vsak servisni strežnik se spremlja v obdobju 10 sekund, s čimer se preprečijo napake in prekinitve, kar povzroči malo ali nič izpadov. Njihovi hitri, varni in zanesljivi strežniki pomagajo pri vzdrževanju in delovanju vašega spletnega mesta 24 ur na dan. Mexiserver.com ponuja ne le zanesljivo varnost 24/7, ampak tudi dnevno varnostno kopiranje. Njihovi trije veliki podatkovni centri v Kanadi, ZDA in na Nizozemskem imajo odvečno omrežje za visoke hitrosti, ki ponuja 100-odstotno posodobitev. Z neomejenimi prometnimi povezavami od 100 Mbps in 1 Gbps lahko Mexiserver ponudi neprekinjeno povezavo in tako zagotovi najboljšo možno zanesljivost in povezljivost.

Kot član Mexiserver.com boste imeli dostop do njihove baze znanja, ki je polna uporabnih orodij in vadnic. Nahajate se v oddelku za podporo na njihovem spletnem mestu, kjer boste našli odgovore na pogosto zastavljena vprašanja, video vaje za pogosta vprašanja, pa tudi območje za predložitev vozovnice za podporo za dodatno pomoč.

Lastnosti

Večinoma običajne lastnosti gostovanja

S Mexiserver.com lahko izbirate med številnimi celovitimi rešitvami spletnega gostovanja. Vsak načrt, ki ga izberete, se razlikuje glede na prostor na disku in funkcije. Mexiserver.com ponuja storitve gostovanja, preprodajalcev in pretakanja. F e-poštni računi, poddomene, mesečni podatki in prenos FTP računov in še več. Vsi paketi se razlikujejo v spletnem prostoru in številu gostovanja domen. Spletni prostor se giblje od 1GB do 100GB. Vsi načrti vključujejo tudi 1 domeno za 1 leto bodisi .com.mx / .com / .net ali / org. Vsi načrti imajo številne dodatne funkcije. Z Mexiserver.com boste imeli dostop do nadzorne plošče, skupaj z dodatno varnostjo in zaščito. Vsi načrti imajo tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Mexiserver.com ponuja tudi preprodajalce za podjetja in posameznike, ki gostijo številna spletna mesta za podjetja. Na izbiro imajo šest načrtov, ki se razlikujejo glede na prostor in prostor za shranjevanje. Izbirate lahko med njihovimi paketi MX-1, 2, 3, 4, 5 in 6. Spletni prostor se giblje od 10GB-Neomejeno. Prenos podatkov se giblje od 500 GB-Neomejeno. Vsi načrti imajo tudi neomejene poddomene, FTP račune in še več. Vsi načrti se zaračunavajo mesečno.

Podpora

Tehnična podpora enostavno doseči

Mexiserver.com ponuja štiri načine, kako do njih priti. Na njihovi spletni strani boste našli njihov klepetalnik v živo, kjer lahko v poslovnem času pridete do zastopnika v živo. Do njih lahko pridete tudi z brezplačno številko in e-pošto. Njihova spletna podpora je odprta 24 ur na dan 7 dni v tednu, na njih pa je mogoče najti tudi vozovnico za podporo s svojega spletnega mesta ali nadzorne plošče.

Cenitev

Kompleksne cene – vendar konkurenčne

Mexiserver.com ima zelo konkurenčno cenovno strukturo. Njihovi gostiteljski paketi se gibljejo od 299 do 1999 dolarjev mesečno in se obračunajo v mehiški valuti v pesosu. Načrti njihovih prodajalcev se razlikujejo tudi po ceni in se obračunavajo po mesečnem obračunskem ciklu. Vsi načrti se gibljejo od 999,00-599,00 Pesosov. Mexiserver.com vedno izvaja promocije in popuste. Če se prijavite na letni načrt, lahko prejmete dodatnih 6 mesecev brezplačno za skupno 18 mesecev gostovanja.

Z Mexiserver.com lahko gostite tudi spletna mesta za pretakanje radia. Z njihovimi načrti za pretakanje prodajalcev dobite neomejen prenos, poslušalce, upravitelja panelov, 25 radijskih postaj, namenski IP in še veliko več. Izbirate lahko med tremi različnimi načrti. Imajo Basic, Premium in Professional. Vsi načrti se razlikujejo po cenah. Cene se gibljejo od 500 do 1000 USD na mesec. Vsi načrti se razlikujejo v Bitki na paket. Bitka se začne od 24-64 Kbps do 24-128 Kbps.

Povzetek

Lepa možnost za številna podjetja

Če iščete tuje podjetje, ki ponuja strankam in poslušalcem široko paleto storitev spletnega gostovanja, potem ne iščite več. Mexiserver.com ima tisto, kar potrebujete, da lahko vaše spletno mesto v kratkem času deluje in deluje. Za svoje stranke imajo garancije, na primer 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, če niste popolnoma zadovoljni z njihovimi storitvami.

Mexiserver.com se ponaša s tem, da je večnacionalna blagovna znamka, ki servisira stranke v Mehiki, ZDA in Evropi. S podatkovnimi centri po vsem svetu lahko Mexiserver.com zagotavlja 100-odstotno posodobitev z visoko hitrostjo povezljivosti in varnosti. Njihovi načrti so po konkurenčnih cenah in strukturirani tako, da so cenovno dostopni za vsa podjetja. Edina pomanjkljivost uporabe Mexiserver.com je, da ne podpirajo VPS gostovanja, gostovanja v oblaku ali namenskih strežnikov. Njihov glavni poudarek je zagotavljanje strankam tehnologije gostovanja radijskih prenosov in skupnih načrtov gostovanja.

Prednosti:

  • 24/7 Tehnična podpora
  • 100% omrežni čas
  • 30 dnevno jamstvo za vračilo denarja

Slabosti:

  • Brez oblačnih, namenskih ali VPS možnosti gostovanja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me