Pregled strokovnjakov

Kakovostno pakistansko gostovanje

Pakish je podjetje za spletno gostovanje in spletni dizajn, ki ima sedež v Pakistanu. Ponujajo različne odlične možnosti gostovanja, da zadovoljijo potrebe vsakogar, od uporabnika vstopne stopnje do podjetij. Ustanovljeni so bili leta 2007 in od takrat rastejo in širijo svoje storitve. Njihovo spletno mesto ponuja na tone informacij na način, ki ga je enostavno razumeti, dizajn pa je zelo privlačen, kar dobro kaže na kakovost njihovih storitev spletnega oblikovanja.


Podjetje je osredotočeno predvsem na oskrbo pakistanskih uporabnikov in drugih v regiji, v Kanadi pa imajo tudi strežnike, kar jim omogoča, da zadovoljijo potrebe ljudi tudi v Severni Ameriki. Poleg svojih storitev spletnega gostovanja nudijo tudi SEO rešitve, spletni dizajn, trženje družbenih medijev, podporo mobilnim aplikacijam in še več. Cilj je očitno rešitev “vse na enem mestu” za različne storitve, usmerjene v splet.

Občasni čas & Zanesljivost

Izjemno zanesljive storitve

Če pogledam njihovo spletno mesto, nisem videl nobene garancije za nadomestni čas, kar bi nekatere povzročalo veliko skrb. Ko boste izvedeli več o njihovih storitvah, pa boste ugotovili, da to ne skrbi. Za začetek sta DDoS zaščita in pogoni SSD, ki so na voljo, odlične lastnosti, ki bodo znatno zmanjšale tveganje za kakršno koli izpadanje. Poleg tega v svojih sodobnih podatkovnih centrih uporabljajo samo visoko kakovostno strojno opremo, kar je prispevalo k njihovi zmožnosti, da se od leta 2007 lahko pohvalijo s 100-odstotno uptime omrežja (ne pozabite vedeti, da je to čas za njihovo omrežje, ne pa posameznih spletnih mest). Na splošno je čas delovanja in zanesljivosti pri tem podjetju izjemen.

Lastnosti

Odlične lastnosti na voljo

Funkcije, ki jih navaja to podjetje, so zelo impresivne in bodo uporabnikom omogočile dostop do vsega, kar potrebujejo. Za začetek imajo vsi njihovi gostovalni paketi pogone SSD, ki so izjemno zanesljivi in ​​do 20-krat hitrejši od večine pogonov, ki se uporabljajo v spletnih strežnikih. Poleg tega na svojem gostovanju ponujajo rešitve Litespeed, ki lahko povečajo hitrost odziva do 9-krat v primerjavi s spletnim gostovanjem brez teh funkcij. Nazadnje svojim uporabnikom zagotavljajo tudi zaščito DDoS, kar je zelo pomembno v današnjem svetu, kjer internetni negativci nenehno poskušajo srušiti spletna mesta.

Če pogledate različne razpoložljive pakete gostovanja, boste videli, da imajo v vsaki kategoriji veliko odličnih možnosti. Računi za gostovanje v skupni rabi se začnejo s samo 500 megi, kar je nekoliko nižje od tistega, kar bi običajno videli, vendar še vedno več kot dovolj za skoraj vsako spletno mesto začetne ravni. Od tam se lahko premaknete v skupni paket najvišje ravni, ki ponuja neomejen vozni prostor in neomejeno pasovno širino. Ponujajo tudi več “vrst” skupnega gostovanja, vključno z upravljanim gostovanjem WordPressa, možnostmi oken in Linuxa in še več.

Če potrebujete nekaj z večjim nadzorom in močjo, lahko izberete njihove pakete gostovanja v oblaku ali njihove namenske strežnike, oba pa sta odlična za mala podjetja ali spletna mesta, ki dobivajo veliko prometa. Te možnosti uporabljajo Intelovi procesorji in dobavljajo veliko sistemskih virov tudi najzahtevnejšim uporabnikom.

Podpora

Veliko možnosti podpore

Čeprav so težave pri tej družbi redke, jih boste morali odpraviti, če naletite na kakršne koli težave. Skupina za podporo strankam deluje 24 ur na dan, do njih pa lahko dostopate po telefonu, e-pošti, Skypeu, WhatsApp in drugih metodah, s katerimi lahko zagotovite, da potrebujete pomoč, ki jo potrebujete. Poleg tega imajo na svojem spletnem mestu številne koristne informacije, s pomočjo katerih se lahko uporabniki izognejo težavam ali jih odpravijo, če se pojavijo.

Cenitev

Razumne cene

Cene so navedene v pakistanski rupiji in ponujajo kakovostno gostovanje po pošteni ceni. Možnosti skupnega gostovanja so določene z letnimi plačili in začnite s tem, kar preračuna na manj kot 10 USD na mesec. To je nekoliko nadpovprečno, a ker dobite pogone SSD in druge funkcije, je še vedno smiselno. Ko se dvignete na ravni gostovanja, ki ga uporabljate, boste opazili tudi naraščanje cen. V vseh njihovih paketih boste plačali razumno ceno za to, kar dobite. Če iščete možnost gostovanja z najnižjimi cenami, to ni podjetje. Če razumete, da se včasih plača nekaj več za zelo kakovosten izdelek, boste zadovoljni s Pakish gostovanjem.

Hitrost

Zelo hitre storitve gostovanja

Zahvaljujoč njihovim SSD diskom, strojni opremi blagovne znamke in hitrim omrežnim povezavam ne boste imeli težav s hitrostjo, ko gostite s Pakishom. Obiskovalci vašega spletnega mesta bodo zelo zadovoljni s hitrostmi nalaganja in če na svojo stran nalagate ali nalagate datoteke, tudi vi ne boste imeli pritožb. To podjetje je svoje gostovalne storitve zgradilo tako, da so hitro, in nenehno si prizadevajo za ohranjanje kakovosti.

Povzetek

Ena najboljših možnosti v regiji

Če iščete gostovanje na Bližnjem vzhodu ali posebej v Pakistanu, resnično ne najdete ničesar, kar bi bilo pakijsko. Imajo zelo hitre odzivne čase, odlično storitev za stranke, dokaj razumne cene in še veliko več. Obstajajo tudi dovolj dolgo, da so si ustvarili velik ugled za kakovost in zaupanje.

Prednosti:

  • Izjemno zanesljivo gostovanje
  • SSD so vključeni
  • Brezplačna zaščita DDoS

Slabosti:

  • Služi samo Bližnjem vzhodu & Kanada (Severna Amerika)
  • Nekateri lahko cene menijo, da so nekoliko visoke
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me