Pregled strokovnjakov

Šrilanško gostovanje od leta 2013

Peek Hosting je podjetje za spletno gostovanje s sedežem na Šrilanki. Poslujejo od leta 2013 in si prizadevajo za rast in postajanje vodilnega ponudnika kakovostnih domen ter gostovanja za ljudi v celotni regiji. Poleg tega, da gostom v Šrilanki ponujajo gostovanje, imajo tudi strežnike v Buffalu v New Yorku, ZDA, da lahko zadovoljijo tudi potrebe severnoameriških strank..


Izbirate lahko med deljenim gostovanjem, VPS rešitvami in namenskim strežnikom, da zadostite vašim potrebam po gostovanju. Ponujajo tudi registracijo domenskih imen, tako da lahko z enim preprostim podjetjem obdržite vse, kar potrebujete za svojo spletno stran. Njihovo spletno mesto je čisto in enostavno za krmarjenje, tako da ne boste imeli težav pri iskanju potrebnih informacij in storitev.

Občasni čas & Zanesljivost

Kakovostna strojna oprema omogoča zanesljivo gostovanje

Peek gostovanje je osredotočeno na uporabo strojne opreme blagovne znamke za vse njihove pakete gostovanja. To pomeni, da strežniki poslovnega razreda, ki lahko stojijo v zelo zahtevnem gostiteljskem okolju. Kupcem bo koristila dodatna stabilnost, ki je priložena tej vrsti stvari. Poleg tega bo uporaba pogonov SSD za večino paketov gostovanja pripomogla tudi k temu, da spletna mesta ves čas delujejo in delujejo. Ne ponujajo nobenega jamstva za produktivnost, kar je žal, vendar, kar so povedali kupci, to ni problem, saj njihova storitev skoraj nikoli ne popusti.

Lastnosti

Velike funkcije za vaše gostovanje

Navedene funkcije se precej razlikujejo glede na izbrani paket gostovanja. V večini primerov boste za ceno dobili dober skupni paket gostovanja, vendar je na voljo toliko možnosti, da si vzamete čas in najdete točno tisto, kar potrebujete. Ena najboljših stvari tega podjetja je, da nudijo pogone SSD za vse svoje pakete gostovanja. SSD-ji so danes najhitrejša in najbolj zanesljiva oblika shranjevanja podatkov za gostovanje, zato je to pomembno za številne ljudi.

Če pogledate pakete za skupno gostovanje, boste videli, da imate na izbiro pet različnih možnosti, odvisno od vaših potreb. Možnosti imajo med tremi in 50 domenami spletnih strani in imajo od 500 MB do 10 GIG trdih pomnilnikov. Pasovna širina na tej ravni se giblje od 10 giga do 240 gig. Na voljo so tudi rešitve VPS, ki so lep korak nad skupnimi možnostmi gostovanja in bodo odlične za številna mala in srednje velika podjetja.

Tisti, ki potrebujejo popoln nadzor nad svojim gostovanjem, se bodo želeli odločiti za namenske strežnike. Ti strežniki so lahko nameščeni v Šrilanki ali v Združenih državah Amerike, odvisno od vaših želja. Večino časa se strežniki lahko pripravijo in so pripravljeni za uporabo v 24 urah po naročilu. Vsi uporabljajo visokokakovostne procesorje Intel Xeon in imajo veliko RAM-a in prostora na disku za vaše potrebe. Mnogi od teh namenskih strežnikov uporabljajo pogone SATA namesto SSD-ja, kar lahko nekatere stranke razočara.

Storitev

Dobro splošno storitev za stranke

Če naletite na kakršne koli težave, vam bo Peek gostovanje takoj pomagal. Prejemajo poročila o težavah po telefonu, sistemu za izdajo vozovnic, e-pošti in drugo, tako da boste lahko prepričani, da bo vaš sistem hitro deloval. Poleg tega ponujajo stran s statusom omrežja, ki vas lahko opozori na morebitne težave, ki jih imate, in imajo tudi učni center. Na splošno je tehnična podpora, ki jo nudi to podjetje, več kot zadostna za potrebe skoraj vseh strank.

Cenitev

Poštene cene

Cene za večino paketov so precej poceni in nudijo vam odlično storitev za stroške. V primerjavi z drugimi gostiteljskimi podjetji se bo večina ponudbe Peek Hosting zdela poceni. Nekaj ​​zmedenega je, da so rešitve v skupni rabi in VPS navedene v šrilanški valuti, namenski strežniki pa v ameriških dolarjih. Lepo bi bilo, če bi bili bolj dosledni ali našteli obe možnosti, saj gostita na obeh lokacijah.

Hitrost

Ogromno hitrost za vse obiskovalce

Hitrost je ključnega pomena za kakovostno gostovanje in Peek Hosting vas ne bo izneveril. Nameščeni so v podatkovne centre s hitrimi povezavami z vlakni do interneta, z visokokakovostnimi usmerjevalniki in stikali pa zagotavljajo hiter pretok podatkov. Poleg tega je strojna oprema v posameznih strežnikih vrhunska, kar prispeva k hitrejši hitrosti, ko obiskovalci pridejo na spletno mesto.

Povzetek

Veliko podjetje, osredotočeno na gostovanje

Če iščete gostovanje pri ponudniku gostovanja v Shri Lankanu, ste prišli na pravo mesto. Osredotočeni so na kakovostno gostovanje, odkar so leta 2013 odprli svoja virtualna vrata, vsi znaki pa kažejo na to, da bodo tam še naprej v prihodnosti zagotavljali tovrstno storitev. Čeprav obstaja nekaj majhnih področij, ki bi jih bilo mogoče izboljšati, je to dobra solidna možnost gostovanja, ki bo skoraj zagotovo ustrezala vašim potrebam.

Prednosti:

  • Pogoni SSD za skupno gostovanje
  • Možnost namenskih strežnikov v Šrilanki in ZDA
  • Nizke cene

Slabosti:

  • Brez jamstva za čas
  • Cene navedene v valuti razlike glede na potrebe gostitelja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me