Pregled strokovnjakov

Dobro uveljavljeno podjetje za gostovanje v Veliki Britaniji z veliko možnostmi

EasySpace ponuja gostiteljske storitve ljudem v Veliki Britaniji že od leta 1997. So del dobro znanega iosmart PLC, ki ima v lasti več drugih gostiteljskih podjetij, vsa pa imajo dober ugled.


Za razliko od mnogih drugih ponudnikov gostovanja EasySpace ni specializiran za eno ciljno skupino. Ponujajo vse vrste gostovalnih storitev, vključno z deljenimi, VPS, namenskimi in še več. Ne glede na to, kaj potrebujete, vam to podjetje lahko zagotovi. Za mnoge je to lepa bolečina, ker lahko začnete pri nižjem paketu in se premikate navzgor, kot ga potrebujete.

Na izbiro imajo veliko odličnih možnosti, in iskanje pravega za vas je narejeno na njihovem spletnem mestu, ki je dobro postavljeno in enostavno slediti.

Občasni čas & Zanesljivost

Gostovalno podjetje ponuja 100-odstotno garancijo za produkcijo

EasySpace je eno redkih gostujočih podjetij, ki ponuja 100-odstotno garancijo časa za vse svoje pakete gostovanja. Ne glede na to, ali uporabljate osnovno možnost gostovanja v skupni rabi ali njihove namenske strežnike z najvišjim koncem, lahko pričakujete, da bo vaše spletno mesto ves čas posodobljeno.

Ne pojasnjujejo, kakšne vrste nadomestil ali drugih ugodnosti boste dobili, če spletna stran ne bo več, vendar dejstvo, da zagotavljajo ta čas posodobitve, pomeni nekakšno nadomestilo, če se vam zdi, da vaše spletno mesto ni na voljo.

V Veliki Britaniji imajo šest podatkovnih centrov, ki jih uporabljajo za povečanje odvečnosti njihovega gostovanja. To pomaga zagotoviti, da nimajo nenačrtovanih izpadov.

Lastnosti

Na voljo so številni odlični načrti in funkcije s prilagojenimi rešitvami

Na voljo boste imeli veliko odličnih funkcij, ko se prijavite v EasySpace. Za tiste, ki iščejo spletna mesta začetne ravni, imajo med seboj na voljo štiri skupne načrte. Tri izmed njih so dokaj standardne, s funkcijami, ki jih najdete kvečjemu pri katerem koli gostiteljskem podjetju. Četrti pa je nekoliko različen. Pravijo mu načrt “pic n ‘mix” in omogoča prilagoditev želenih funkcij.

To je lepa možnost, saj je toliko načrtov gostovanja v skupni rabi res več, kot jih bo večina kdaj uporabljala, ali pa manjkajo nekateri ključni elementi, ki si jih ljudje želijo.

Imajo SSD pogone na mnogih svojih strežnikih, ki jih lahko posebej zahtevate. Ponujajo tudi gostovanje za Windows in Linux. Če želite promovirati spletno mesto za mobilne naprave, imajo na voljo priljubljene storitve goMobi, s pomočjo katerih lahko ustvarite lepo oblikovano različico svoje strani, prilagojeno za mobilne naprave..

Podpora

Odlična ekipa za tehnično podporo s hitrim odzivom

V primeru, da imate kakršne koli tehnične težave, jih boste lahko rešili precej hitro. Problem je v tem, da nimajo brezplačne številke. Glede na to, od kod prihajate, boste morda morali plačati pristojbine na dolge razdalje.

Njihovo osebje za tehnično podporo pa se nahaja v Veliki Britaniji, tako da je to lepo. Ko pokličete ali predložite vozovnico, boste hitro dobili odziv usposobljenih strokovnjakov.

Cenitev

Poštene cene, čeprav nekoliko zmedene

Cene, ki jih ponuja EasySpace, so v skladu z industrijskimi standardi v Veliki Britaniji. Težava pa je, da so lahko nekoliko zmedene. S toliko različnimi gostovalnimi paketi in neobveznim dodajanjem funkcij je težko natančno vedeti, kaj boste plačevali, dokler ne opravite več korakov.

Vsekakor dobite tisto, kar plačate s tem gostiteljskim podjetjem. Ko se premikate od skupnega gostovanja do VPS in nato namenskih možnosti strežnika, tudi cena stalno narašča. Na splošno so cene primerne za to, kar dobite.

Povzetek

Odlična možnost gostovanja za stranke iz Velike Britanije

Vsi, ki želijo poslovati v Združenem kraljestvu, bodo vsekakor želeli EasySpace natančno pregledati. Ne glede na to, kakšno vrsto gostovanja imate, so možnosti zelo dobre, da jih bo brez težav spoznal.

Prednosti:

  • 24/7 podpora
  • Prilagodljivi paketi gostovanja v skupni rabi
  • Na voljo skupno gostovanje, VPS in namensko gostovanje
  • Šest podatkovnih centrov
  • 100-odstotno jamstvo za čas

Slabosti:

  • Brez brezplačne številke za tehnično podporo
  • Cene so lahko včasih zmedene (čeprav še vedno poštene)
  • Nekateri kupci so se v preteklosti pritoževali nad tem, da je Google spletna mesta blokiral zaradi zlonamerne programske opreme. Zdi se, da je to zdaj določeno.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me