Pregled strokovnjakov

Gostovanje s poudarkom na službi za stranke

Spletno gostovanje Ninje je začela ekipa veteranov industrije z namenom, da si povrne odličnost v storitvah za stranke. Verjamejo, da je zaradi številnih napredkov v tehnologiji gostovanja kakovost storitev gostovanja veliko lažje vzdrževati kot v preteklosti. Glavno področje, kjer večina ponudnikov gostovanja ne uspeva, pa je v zvezi s storitvami za stranke. To želijo spremeniti in zdi se, da so dobro opravili delo. Imajo močan ugled, da lahko kupce takoj dobijo nazaj in jim pomagajo pri kakršnih koli težavah, s katerimi se bodo lahko soočili.


Občasni čas & Zanesljivost

Odlična stabilnost

Gostovanje Ninja jasno ve, da je eden najpomembnejših vidikov storitve za stranke v tej panogi obremenitev spletnih mest. Zato ponujajo 99,9-odstotno garancijo za uptime, prav tako pa uporabljajo visoko kakovostno strojno opremo na vseh svojih strežnikih. Pritožb zaradi izpadov je zelo malo, še manj pa bi jih bilo mogoče pripisati storitvam tega podjetja. Če imate izpad, se bo njihova služba za pomoč strankam vrnila z vami zelo hitro.

Lastnosti

Dobre lastnosti gostovanja

Funkcije, ki so na voljo pri tem podjetju, so večinoma precej standardne. Njihovi skupni gostiteljski paketi so opremljeni s pogoni SSD na vseh ravneh, kar je zelo dobro. Prostor na disku se giblje od 20 gig do neomejeno, odvisno od paketa, ki ga izberete. Ponujajo tudi brezplačno namestitev, cPanel za svojo nadzorno ploščo in nekaj zelo koristnih orodij za izdelavo spletnih strani. Strežniki v skupni rabi so tudi v CloudLinuxu, kar resnično pomaga omejiti kakršen koli vpliv na storitve, ki ga povzročijo druge stranke na istem strežniku kot vi.

VPS gostovanje bo tudi precej standardno. Izbirate lahko med 1-4 jedri CPU, 512 MB do 3 GB RAM-a in 10-150 Gigs prostora za shranjevanje. Vse njihove VPS možnosti sicer temeljijo na Linuxu, tako da bi bilo to najbolj priljubljeno v industriji, vendar bi bilo dobro izbrati sistem Windows, če bi to želeli. Vaš VPS ima tudi brezplačen naslov IP in veliko podporo, tako da ga lahko nastavite tako, da se uporablja na poljuben način.

Nazadnje, ko pogledate namenske strežnike, boste ugotovili, da je to malo, kar bi resnično lahko izstopalo. Ali če gledamo drugače, je malo, kar bi lahko rekli, da manjka. Imajo dve ravni namenskih strežnikov, standardno in premijsko. Obe ravni imata kakovostno strojno opremo. Standardna raven ponuja 16-24 giga DDR3 RAM-a v primerjavi s 64 GIGS DDR4 RAM za premijske ravni. Premium ima tudi programsko nastavljeno RAID nastavitev pogonov, kar lahko pomaga pri stabilnosti. Na splošno imajo namenski strežniki z njimi odlične funkcije, tako da boste lahko imeli veliko izkušenj.

Podpora

Vse ekipe so odlične

Ne glede na to, kakšno podporo za gostovanje potrebujete, jo boste dobili pri spletnem gostovanju Ninja. Svoje obljube glede storitev za stranke jemljejo resno in to velja za njihovo prodajno ekipo, ekipo za tehnično podporo in vse druge, s katerimi govorite pri delu s tem podjetjem. Vendar nimajo baze znanja ali pogostih vprašanj, zato je iskanje stvari, kako narediti stvari, težko.

Cenitev

Povprečne cene

Tako kot funkcije, boste tudi tu našli cene precej značilne. Preden gremo naprej, je treba navesti vse cene, ki temeljijo na eno- ali triletnih pogodbah. Za njihovo skupno gostovanje na primer paket vhodne ravni znaša 3,95 dolarja, za paket najvišje ravni pa znaša do 13,88 dolarja. Te cene pa veljajo le, če plačate za triletni načrt vnaprej. Če mesečno plačujete, so cene v povprečju višje na mesec. To ni zelo neobičajno, vendar je za podjetje, ki trdi, da želi najprej postaviti storitev za stranke, razočaranje..

Cene VPS znašajo od 5,99 do 24,99 dolarja na mesec, in to z letno pogodbo. Ta paket vstopne ravni resnično omogoča dobro ponudbo za tiste, ki potrebujejo osnovno gostovanje. Za ceno bi bilo smiselno iti po tej poti VPS, ne pa v skupni paket gostovanja za večino ljudi. Namenski paketi se gibljejo od 94,99 do 124,99 dolarjev za standardne pakete in 159,98 do 249,98 dolarja za premijo. To so primerne cene, s katerimi boste dobili zelo lepo izkušnjo gostovanja.

Hitrost

Dobre hitre povezave

Hitrost gostovanja je zelo hitra, samo tisto, kar bi pričakovali od dobrega ponudnika gostovanja. Sedež imajo v Teksasu, ZDA, zato bodo imeli vsi obiskovalci iz skoraj kjer koli v Severni Ameriki odlične odzivne čase. Uporabljena strojna oprema je blagovne znamke z vsemi imeni in zasnovana za gostovanje, tako da ne boste imeli težav z upočasnjevanjem ali drugimi podobnimi težavami.

Povzetek

Odličen ponudnik gostovanja v celoti

Gostovanje s tem podjetjem je res zelo dobro. Čeprav se zdi, da ne izstopajo na noben pomemben način, dobro služijo svojim strankam. Velika večina ljudi, ki danes potrebujejo gostovanje, bo našla odličen paket, ki več kot ustreza njihovim potrebam. To v kombinaciji z dejstvom, da je njihova služba za stranke zelo odzivna, je dobra izbira za večino ljudi.

Prednosti:

  • 99,9% garancija za nepravočasno
  • Izjemna storitev za stranke
  • SSD so standard za skupno gostovanje

Slabosti:

  • Cene so navedene z dolgimi pogodbami
  • Nič ne izstopa za gostovanje
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me