Pregled strokovnjakov

Odlične storitve in zanesljivo gostovanje za vse vrste strank

Heart Internet ponuja veliko odličnih možnosti gostovanja, med katerimi lahko izbirate, vključno z gostiteljskim prodajalcem, VPS ali namenskimi strežniki. Obstajata že precej dolgo. Kupila jih je Host Europe Group, ki je največje zasebno gostiteljsko podjetje v EU. Delajo pa večinoma neodvisno, vendar le s podporo večjega podjetja za podporo.


To gostovanje je bilo ustanovljeno, ko se je več vrhunskih uslužbencev Webfusion-a oddaljilo, da bi ustanovilo svoje lastno gostovanje. To so bili posamezniki, ki so začeli možnost gostovanja preprodajalcev, tako da na tem področju resnično ponujajo veliko odličnih lastnosti.

Njihovo skupno gostovanje na Linuxu je dobro vzdrževano, kar je zelo pomembno. Mnoga gostovalska podjetja, ki imajo VPS in namenske možnosti, resnično samo delijo gostovanje kot potres, vendar tukaj ne gre tako..

Na splošno je to veliko gostiteljsko podjetje s sedežem v Veliki Britaniji, ki lahko zadovolji potrebe skoraj vsakega spletnega mesta.

Občasni čas & Zanesljivost

Odlične garancije za VPS & Namenski paketi

Če se prijavite za paket VPS, boste prejeli 99,99-odstotno podaljšanje SLA. Za namenske strežnike prejmete 99,9% garancijo za uptime. Oboje je odlično in odraža dejstvo, da so v svoje podatkovno središče, strojno in programsko opremo vložili veliko dela. Če ne izpolnjujejo teh sporazumov o licenci, vam bodo na računu nakazali dobropis za celodnevno storitev za vsako uro, ki presega 4 ure, ko je vaše spletno mesto propadlo.

Medtem ko paketi za gostovanje v skupni rabi ne dobijo nikakršne garancije, pa sploh ne doživljajo veliko časa. Kupci so na splošno zadovoljni s svojo zanesljivostjo na vseh ravneh.

Lastnosti

Na voljo je veliko brezplačnih in vrhunskih funkcij

Poleg vseh standardnih funkcij, ki bi jih pričakovali od ponudnika gostovanja, ponujajo tudi številne odlične majhne dodatke. Glede na izbrani paket gostovanja bo na voljo dolg seznam funkcij. Stvari, kot so galerije slik, samodejno varnostno kopiranje in še veliko več.

Doplačate lahko tudi za stvari, kot so namenski IP naslovi, premium e-poštna polja z dodatnim pomnilnikom in še več. Resnično olajšajo, da od njihovih storitev dobite točno tisto, kar potrebujete.

Ponujajo tudi možnosti začetne nastavitve, s pomočjo katerih lahko hitro in enostavno začnete delovati in delovati, kar je kot nalašč za osebe, ki niso v tehniki, ki šele začenjajo novo spletno mesto.

Podpora

Velika podpora, vendar brez možnosti telefona

Tehnična podpora, ki jo ponuja Heart Internet, je pravzaprav kar dobra. Glavna težava pri tem pa je ta, da ne ponujajo klica. Če želite dobiti storitev, morate sodelovati z njihovo spletno izbiro vozovnic. Mnogi ljudje, zlasti tisti z višjimi potrebami po gostovanju, imajo radi vpoklic in neposredno pogovor s podpornimi tehniki.

Poleg svojega spletnega sistema vstopnic imajo tudi zelo aktivne račune v družbenih medijih, kjer lahko po potrebi nudijo pomoč. Pri delu s strokovnjaki za socialne medije ali prek njihovega uradnega sistema izdajanja vozovnic so zelo usposobljeni in lahko zelo hitro odpravijo večino težav.

Cenitev

Odlične cene na vseh nivojih gostovanja

Srčno internetno gostovanje ponuja nekaj najboljših cen za njihovo gostovanje na vseh ravneh. Od paketa za vstopno raven, ki znaša manj kot 3 evre na mesec, do njihovih namenskih strežnikov. Ko si ogledate vse različne funkcije, ki jih dobite na vsaki ravni, je enostavno videti, kaj ponujajo veliko.

Imajo tudi 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, kjer obljubljajo vračilo. Če niste zadovoljni s storitvami ali ceno, se lahko vedno premaknete naprej, kar je lepo.

Povzetek

Odlično gostovanje za vse vrste spletnih strani v Veliki Britaniji

Srčni internet na splošno ponuja odlično gostovanje na vseh ravneh. Od najosnovnejšega gostovanja v skupni rabi do naprednih namenskih strežnikov in vsega vmes. Zaradi dejstva, da ponujajo tako široko paleto storitev, je to odlično podjetje za vsa spletna mesta, ki se šele začenjajo, vendar imajo veliko potenciala. Vedno se lahko premaknete od preprostega načrta gostovanja do močnejših storitev, ko bo vaše spletno mesto bolj priljubljeno.

Prednosti:

  • Širok nabor možnosti gostovanja paketov
  • Veliko funkcij, ki jih lahko izbirate (nekatere za ceno premium)
  • Poštene cene na vseh ravneh
  • 30 dnevno jamstvo za vračilo denarja
  • Lep čas SLA za VPS in namenske hosting pakete

Slabosti:

  • Imajo samo nadzorno ploščo po meri (lepa je, vendar veliko ljudi raje cPanel ali Plesk)
  • Brez telefonske podpore
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me