Pregled strokovnjakov

Podjetje za gradnjo spletnih strani z gostovanjem

Wix je najbolj znan po svojih enostavnih in hkrati močnih orodjih za izdelavo spletnih strani. Imajo na stotine odličnih predlog za spletno mesto in lahko hitro in enostavno dobijo tudi najbolj tehnično zahteven posameznik, ki je postavljen s simpatičnim spletnim mestom. Poleg tega bodo za doplačilo gostila vaša spletna mesta.


Na splošno je njihovo spletno gostovanje zelo lepo. Ker so v glavnem osredotočeni na začetnike spletnih nivojev, jim manjkajo nekatere bolj robustne funkcije gostovanja in so omejene na storitve gostovanja v skupni rabi, ki lahko uvedejo nekatere omejitve.

Če iščete zmogljivo rešitev gostovanja za ogromno spletno mesto, to morda ne bo pravi za vas. Za veliko večino spletnih strani začetnega nivoja pa je to zelo izvedljiva možnost. Gostovalne rešitve, ki jih ponujajo, so prav tako enostavne za delo kot ustvarjalci njihovih spletnih mest, zaradi česar je ta storitev zelo priljubljena.

Občasni čas & Zanesljivost

Kakovostno gostovanje (tudi brezplačno)

Wix ponuja 99,9-odstotno garancijo za vse svoje gostovalne pakete. Zanimivo je, da boste tovrstno podaljšanje celo dobili na njihovem brezplačnem paketu gostovanja. Če se boste udeležili brezplačnega gostovanja, je to res veliko.

Ko pridete do plačljivih možnosti gostovanja, boste dobili zanesljivo in zanesljivo spletno gostovanje storitev, ki bo vaše lepo videti spletno mesto skoraj brez prekinitev.

Lastnosti

Znan po gradnji spletnih mest, ponuja pa tudi spletno gostovanje

Ko obiščete spletno stran Wix, veste, da je njihova največja značilnost storitev gradnje spletnih strani. Brezplačno spletno mesto lahko ustvarite s katero koli od njihovih odličnih predlog in ga hitro in enostavno začnete uporabljati. Kar zadeva preproste ustvarjalce spletnih strani, danes res ni na voljo ničesar, kar bi lahko tekmovalo. Za nekatere ljudi je to samo dovolj, da jih pritegnejo na platformo Wix.

Ko se strogo osredotočimo na svoje storitve spletnega gostovanja, izbire ni tako enostavno. S funkcijami, ki jih zagotavljajo, res ni nič narobe. Težava je le v tem, da se na enem področju v resnici ne odlikujejo (za gostovanje). Na voljo imajo več različnih možnosti gostovanja, ki temeljijo na vaših posebnih potrebah, in omogočajo enostavno izbiro, katero želite in nastavite. Imajo tudi veliko strežnikov, ki imajo pogone SSD, kar je zelo lepa lastnost.

Na splošno je njihovo gostovanje zelo ugledno, vendar je njihova največja značilnost očitno njihova orodja za ustvarjanje spletnih strani.

Podpora

Zelo prijazen in zmožen pomagati

To je področje, kjer Wix resnično zagotavlja visoko raven storitev. Svoje poslovanje usmerjajo v spletne skrbnike začetnega nivoja, tako da jih bo njihova tehnična podpora lahko vodila skozi stvari in pomagala na področjih, ki jih številne druge podporne skupine morda ne bi bile pripravljene.

Poleg tega svojim strankam še vedno zagotavljajo nekaj podpornih storitev v primeru, da se spletna stran zmanjša. Imajo 24/7 podporo za stranke za vse njihove storitve. Nekaj ​​podpore nudijo tudi za svoja orodja za spletno oblikovanje, kar je odlična ugodnost.

Prednosti:

  • Vrh vrstice orodja za ustvarjanje spletnih strani
  • Najboljše brezplačno gostovanje na voljo
  • Odlična podpora, še posebej za začetnike

Slabosti:

  • Cene gostovanja so nadpovprečne
  • Manjkajo napredne funkcije
  • Omejeno na skupno gostovanje

Cenitev

Rahlo drago samo za gostovanje

Cene deljenega gostovanja so nad industrijskim standardom in če zanemarite orodja za ustvarjanje spletnih strani, za višjo ceno resnično ne dobite ničesar. Seveda ne morete preprosto prezreti orodij za ustvarjanje spletnega mesta.

Za vse, ki želite uporabiti njihova neverjetno močna orodja za ustvarjanje spletnih strani, bo nekoliko višja od povprečne cene še vedno zvenela kot izjemna ponudba. Upoštevati morate še, da bodo za gostovanje z najnižjimi cenami na svojem spletnem mestu še vedno prikazovali svoje oglase.

Pomembno pa je poudariti, da lahko dobite tudi brezplačno gostovanje (z oglasi), če želite. Za preprosta spletna mesta je brezplačni paket odlična možnost, ki jo morate upoštevati, vsaj ko začnete.

Povzetek

Odlična storitev za spletna mesta začetnega nivoja

Izhodišče za Wix je, da so danes ena najboljših možnosti za spletna mesta za vstop. Če vas številne napredne storitve, ki se ponujajo, ne zanimajo, še posebej, če želite pomagati pri izdelavi odličnega spletnega mesta, je to odlična izbira za vas. Če potrebujete nekaj naprednejšega, kar bi lahko preraslo na zelo priljubljeno stran, boste morda želeli poiskati druge kraje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me