Upravljanje s strežnikom je zamudno delo. Zahteva tako visoko strokovno znanje kot pripravljenost za nadzor nad vsemi tehničnimi vprašanji. Podjetniki komajda preživijo čas za to. Svojo energijo morajo usmeriti v izboljšanje poslovanja z novimi načrti in idejami. Tukaj prihaja upravljano gostovanje. Odstranjuje vam breme spremljanja in vzdrževanja spletnega strežnika. Strokovnjaki ponudnika gostovanja prevzamejo to odgovornost in s tem zagotavljajo pravilno upravljanje vaših strežnikov.


Tu so najboljši ponudniki iz vsake kategorije gostovanja. Če želite vedeti, kaj ponujajo in kakšna je njihova izhodiščna cena, preglejte njihove podrobne opise:

Najboljše skupno gostovanje

Da bi našli najboljše tri upravljane ponudnike gostovanja, smo upoštevali vrednost cene kot odločilni dejavnik. Čeprav se te tri v cenovnih razponih zelo razlikujejo, storitve, ki jih ponujajo, sovpadajo s stroški.

1. SiteGround

SiteGround ponuja upravljane načrte gostovanja tako za namenske strežnike kot WordPress platformo. Vendar namenski načrti gostovanja sodijo v premium razred in so zato zelo dragi. Medtem ko vsi namenski načrti prebivajo na trimestnem območju, WordPress gostovalni načrti ponujajo tri pakete s cenovnim razponom pod 12 USD. Vsi njihovi načrti zagotavljajo 24/7 podporo, ki jo lahko dosežete s klepetom v živo, telefonom ali vstopnicami. Za visoke hitrosti je na voljo NGINX, PHP7, HTTP / 2, skupaj s shrambo SSD in brezplačnim CDN. Vsak račun nudi brezplačen SSL certifikat in prilagojeno varnost požarnega zidu.

Mesečna izhodiščna cena: 3,95 USD

Glavne značilnosti:
● Instalacijski program z enim klikom in polno SSD prostora
● Brezplačno potrjevanje SSL in CDN
● PCI-skladni strežniki na štirih lokacijah
● Podpora za NGINX, PHP7 in HTTP / 2

2. Oblaki

Cloudways ponuja upravljano gostovanje za strežnike v oblaku. Njihovi načrti gostovanja so zasnovani na petih ponudnikih oblakov – AWS, DigitalOcean, Google Cloud, Vultr in Linode. Njihovi strežniki, pripravljeni za PHP 7, podpirajo neomejene aplikacije, vključno s tistimi, ki temeljijo na PHP. Podpora 24/7 in CloudwaysBot vam bodo pomagali pri različnih težavah. Tu sta v celoti upravljana dva najpomembnejša vidika – varnost in varnostno kopiranje. Načrti vključujejo tudi CloudwaysCDN za zagotavljanje zmogljivosti na visoki ravni.

Mesečna izhodiščna cena: 10 USD

Glavne značilnosti:
● 5 ponudnikov oblakov
● 24/7 strokovna podpora
● Brezplačno SSL potrdilo
● Strežniki, pripravljeni za PHP7
● Neomejena namestitev aplikacij
● Upravljane varnostne kopije in varnost

3. FastComet

FastComet ponuja v celoti upravljano gostovanje v številnih kategorijah, vključno z namenskimi različicami, različicami WordPressa in oblakov. Ne glede na to, kateri paket ste izbrali, je nekaj skupnih lastnosti, ki jih lahko izkoristite. Gostovanje FastComet ponuja neverjetno veliko hitrost za spletna mesta pri 395 ms. Tako lahko izboljšana uspešnost spletnega mesta osreči več uporabnikov in pritegne več potencialnih strank. Cena obnavljanja je določena tukaj, celotno povračilo pa je na voljo v samo 7 dneh za VPS gostovanje v oblaku. Podpora 24/7 je na voljo prek klepetanja v živo, e-pošte in telefona.

Mesečna izhodiščna cena: 59,95 USD

Glavne značilnosti:
● SSD samo za shranjevanje in hitrost 350 ms
● Fiksne cene podaljšanja
● Brezplačno CDN
● Optimiziran požarni zid in proaktivno spremljanje
● Pregled virusov in zaščita pred zlonamerno programsko opremo
● Dnevne in tedenske varnostne kopije
● 24/7 premium podpora

Upravljanje namenskega gostovanja

Pri namenskem gostovanju ena stranka dobi vse vire strežnika. Posledično je cena nekoliko višja, a drastično izboljšanje specifikacij strežnika naredi veljavno.

1. SiteGround

Najnižja cena SiteGround je s štirimi jedri CPU, osmimi niti CPU, 8MB predpomnilnika in 3,20 Ghz takt. V tem paketu so tudi pasovna širina 10TB, DDR3 RAM moči 16 GB in Intel SSD 480 GB pomnilnika. Čeprav so to že precej impresivne lastnosti, s ceno postanejo močnejši.

Mesečna izhodiščna cena: 269 ​​dolarjev

Glavne značilnosti:
● Podpora WHM in cPanel
● Prosti Cloudflare CDN
● SSH dostop in strežnik Exim Mail Server
● Zmogljiv samodejni namestitev
● 5 brezplačnih namenskih IP-jev
● pasovna širina 10TB
● 24/7 VIP podpora

2. Gostovanje A2

Za popolno upravljanje izkušenj, skupaj z visoko hitrostjo, lahko poskusite pakete A2 gostovanja. Edini ponujajo Turbo Server, ki lahko deluje 20-krat hitreje kot drugi sodobniki. Je sorazmerno cenovno ugodnejši od mnogih namenskih ponudnikov gostovanja. Z načrti gostovanja A2 lahko prenesete 10TB na več kot 20TB prenosov podatkov. Namenski strežniki poganjajo vsaj 8 GB RAM-a in lahko sprejmejo 1000 GB podatkov. Zagotavlja spletno stran’s SSL certificiranje brezplačno in vam omogoča obsežen nadzor s strani cPanel.

Mesečna izhodiščna cena: 141 dolarjev

Glavne značilnosti:
● Prosti SSL in cPanel
● 10TB do 20TB prenosa
● 20-krat hitrejši Turbo Server
● Podpora za Guru Crew 24/7/365
● garancija za vračilo denarja kadarkoli

3. InMotion

Načrti gostovanja InMotion za upravljano namensko gostovanje se začnejo z majhno ceno. Vzbudijo jim visoko zanesljivost, saj njihovo ekipo sestavljajo člani z več kot 15-letno izkušnjo v spletu. V eni uri lahko strojno opremo zamenjajo in tako preprečijo neželene zastoje vašega spletnega mesta. Storitve vključujejo zagotavljanje prilagojenega regulatorja obremenitve in procesorja, ki ustreza vašim individualnim potrebam. Sistemskemu skrbniku dodelijo nadzor nad vsemi tehničnimi vidiki in vzdrževanjem strežnika.

Mesečna izhodiščna cena: 105,69 USD

Glavne značilnosti:
● Nastavitve CSF / LFD in OSSec
● implementacija NGINX
● Lakiranje predpomnilnika in APC
● Uravnavanje okolja LAMP
● usposobljena ekipa CentOS-a
● Prilagajanje nastavitev strežnika

Upravljavec VPS gostovanje

VPS gostovanje vam omogoča, da uživate v svobodi namenskih strežnikov z veliko nižjimi stroški. Tukaj lahko del fizičnega strežnika uporabite kot virtualiziran strežnik. Na tem virtualnem strežniku se bo izvajal posamezen primerek operacijskega sistema, ki vam bo omogočil popoln nadzor nad njim.

1. BlueHost

Poleg običajnih ugodnosti neomejene pasovne širine in brezplačnega SSL certifikata BlueHost ponuja tudi posebne napredne funkcije. VPS gostovanje lahko upravljate z več kot enim strežnikom in še vedno imate vse pod nadzorom. Vsak oddelek uprave ima lahko posamezna gesla, ki zagotavljajo samo dovoljen dostop. Lahko imate dostop do SSH in prilagodite bistvene datoteke, kot so .htaccess in php.ini.

Mesečna izhodiščna cena: 19,99 USD

Glavne značilnosti:
● SSH dostop
● Brezplačno potrdilo SSL
● Neomejena pasovna širina
● Upravljanje z več strežniki
● Takojšnja ponudba strežnika
● KVM hipervizor
● vmesnik cPanel in nadzor WHM
● 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

2. InMotion

InMotion ponuja upravljano VPS gostovanje s popolnim dostopom do korenin. Tako lahko izberete, kateri programski sistem bo nameščen na strežniku. Z vodilno nadzorno ploščo cPanel lahko spremljate in izvajate potrebne manipulacije. WHM (Web Hosting Management) pomaga tudi pri upravljanju strežnikov. Odpuščanje v realnem času v oblaku zagotavlja visoko razpoložljivost spletnega mesta. Brezplačne varnostne kopije in svoboda izbire vašega podatkovnega centra so eno izmed najbolj prilagodljivih paketov, ki so na voljo. Če niste zadovoljni, lahko denar vrnete v 90 dneh.

Mesečna izhodiščna cena: 29,19 USD

Glavne značilnosti:
● Odpuščanje v oblaku
● Brezplačno potrdilo SSL
● Do 6TB pasovne širine
● posodobitve cPanel in WHM
● Varnostne popravke in posodobitve za OS
● 90-dnevni denar nazaj

Upravljanje gostovanja v oblaku

V gostovanju v oblaku so strežniki v oblaku povezani z veliko mrežo osnovnih strežnikov, povezanih med programsko opremo.

1. Oblaki

Cloudways stoji med najbolj priljubljenimi ponudniki, ko gre za upravljano gostovanje v oblaku. Njihove storitve gostovanja so usmerjene v opolnomočenje podjetij in agilnih skupin, da bi dosegle svoj polni potencial za rast. Vaše spletno mesto lahko zažene v nekaj minutah, saj obravnava vse zapletenosti. Njihova platforma omogoča aktivno sodelovanje med podjetji in agencijami za upravljanje spletnih aplikacij.

Mesečna izhodiščna cena: 10 USD

Glavne značilnosti:
● 5 ponudnikov oblakov
● Neomejeno število aplikacij
● Strežniki, pripravljeni za PHP 7
● Brezplačni SSL certifikati
● Upravljane varnostne kopije in varnost
● Napredno predpomnjenje in CloudwaysCDN
● 24/7 strokovna podpora in CloudwaysBot
2. Tekoča spletna stran

LiquidWeb ponuja upravljano gostovanje tako za namenske strežnike v oblaku kot zasebni oblak. Namenski strežniki imajo lahko enojne ali dvojne procesorje s SSD in SATA. Upravljano gostovanje v zasebnem oblaku vam omogoča spreminjanje velikosti RAM-a, velikosti diska in celo števila jeder. Primere VPS Windows in Linuxa lahko namestite na isti strežnik v oblaku. Ta močno prilagodljiv načrt je namenjen agencijam, preprodajalcem in podjetjem.

Mesečna izhodiščna cena: 159 dolarjev

Glavne značilnosti:
● Enostavna nadzorna plošča
● pasovna širina 1TB
● Neomejeno število obiskovalcev in domen
● Vgrajeno samodejno skaliranje
● Prosti CloudFlare CDN

Upravljavec WordPress gostovanja

WordPress je v zadnjem času pridobil veliko popularnost kot robustna platforma za novorojenčke v poslu. Upravljano gostovanje je prva izbira mnogih na WordPressu, saj jim omogoča več časa, da se osredotočijo na svoje delo.

1. SiteGround

SiteGround ponuja upravljane storitve v vseh načrtih gostovanja WordPress. Gostijo lahko eno do neskončnega števila spletnih strani. Prenos podatkov in zbirka podatkov MySQL sta v vseh načrtih neomejena. Podpira obremenitev prometa do 100.000 obiskovalcev na mesec in največ prostora za shranjevanje 30 GB. WP-CLI je vnaprej nameščen z vsakim paketom, načrt GrowBig pa ponuja WordPress poseben predpomnilnik. Privilegiranje SG-Git in uprizoritev WordPressa z enim klikom sta na voljo samo v načrtu GoGeek.

Mesečna izhodiščna cena: 3,95 USD

Glavne značilnosti:
● Brezplačna namestitev in prenos WP
● WP-CLI in predhodno nameščen Git
● 30 kopij brezplačnih dnevnih varnostnih kopij
● 1-klik kliknite uprizoritev WordPress-a
● skladna z GDPR in PCI

2. BlueHost

Bluehost ponuja enega izmed najbolj vodenih paketov gostovanja med vsemi ponudniki. Načrtujejo štiri načrte za različne kategorije uporabnikov WordPress. Na mesec lahko sprejmejo 100 milijonov neomejenih obiskovalcev. Vsaka lahko podpira do 240 GB varnostne kopije in shranjevanja. Izboljšani cPanel ima WAF in CDN različnih ravni varnosti SiteLock. Napredni NGINX in prilagojeni PHP-FPM zagotavlja izredno visoko hitrost in odlične zmogljivosti. Dodatne vtičnike in skripte za vaše spletno mesto najdete na integrirani tržnici MOJO.

Mesečna izhodiščna cena: 19,99 USD

Glavne značilnosti:
● 100 milijonov do neomejenih obiskov na mesec
● Napredna arhitektura NGINX
● Konfiguracija PHP-FPM po meri
● Izboljšani cPanel
● Vtičniki MOJO Marketplace
● Varnost SiteLock, WAF in CDN
● Brezplačno potrdilo SSL

Ugotovite, katera kategorija najbolj ustreza vašemu podjetju in kateri ponudnik lahko zahteve dostavi po razumni ceni. Naj njihovi strokovnjaki prevzamejo ključno odgovornost pri skrbi za vaše strežnike’ zdravje, kar vam omogoča, da se bolj osredotočite na rast vašega podjetja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me