Bedrijfsoverzicht

DigitalOcean heeft bewezen een van de meest betrouwbare webhostingproviders te zijn. Het is gespecialiseerd in cloudhosting en kan veel handige functies bieden voor de ontwikkelaars. Eenvoud staat centraal in het ontwerp en maakt de zaken daardoor gemakkelijker te begrijpen voor de klanten. Momenteel gebruiken 195 landen over de hele wereld DigitalOcean om hun websites te hosten.


Bedrijfsoverzicht

Belangrijkste voordelen

Hieronder staan ​​de belangrijkste punten waarop we ons concentreren bij het beoordelen van een hostingprovider. Laat’Bekijk hoe goed DigitalOcean het doet in deze factoren:

Veiligheid

Alle datacenters van DigitalOcean, verspreid over de hele wereld, zijn altijd onder fysieke beveiliging ter plaatse. Het personeel op elke locatie zorgt ervoor dat deze servers optimaal presteren en voorkomen dat cybercriminelen hun beveiligingssysteem schenden. Er is volledige CCTV-dekking op zowel interne als externe secties van elke faciliteit. Als de batterij bijna leeg is, worden back-upgeneratoren ingeschakeld om de gehoste site bij te houden.

Hun beveiligingsteam houdt alle systemen en gebruikers onder toezicht om kwaadaardige activiteiten of entiteiten te identificeren. Voor veilige financiële transacties houden de twee PCI-DSS-conforme entiteiten Stripe en PayPal toezicht op de klantbetalingen.

Back-upfrequentie

Met behulp van NAS / SAN-servers bewaart DigitalOcean de snapshots en gegevensback-ups op een intern netwerk. Deze geautomatiseerde back-up draait continu 24×7 en houdt zo de infrastructuur veilig.

Alleen het technische team heeft echter het voorrecht om toegang te krijgen tot deze back-ups en ze kosten een extra bedrag van 20% van uw maandelijkse abonnementsprijs. Evenzo kosten snapshots $ 0,05 voor elke GB ruimte per maand. Gebruikers kunnen op elk moment handmatig snapshots maken.

Klantenservice

Helaas biedt DigitalOcean geen live chat of telefonische ondersteuning voor de klanten. In plaats daarvan zou u een probleemkaart indienen. Digital Ocean is goed in het snel reageren op kaartjes voor problemen en de ondersteuningsmedewerkers zijn zeer deskundig en behulpzaam.

Digital Ocean heeft ook een aantal van de beste tutorials en documentatie die beschikbaar is, en een actieve community. Klanten helpen elkaar via de forums.

Waarde voor prijs

In vergelijking met zijn concurrenten is DigitalOcean redelijk betaalbaar. De hostingplannen beginnen bij $ 5 per maand met minimale bronnen zoals 1 GB geheugen, 25 GB SSD-schijf en 1 TB overdracht.

Er zijn een paar hostingproviders die dergelijke bronnen tegen een lagere prijs aanbieden, maar de meeste bieden dit in gedeelde hosting. DigitalOcean is veel goedkoper dan de meeste cloudhostingproviders.

Hostingplannen

DigitalOcean verwijst naar zijn virtuele machines als Droplets. Ze worden geleverd met een vast aantal bronnen, zoals geheugen, processors, opslag en overdrachten. Als u de opslag- of overdrachtslimiet overschrijdt, moet u extra betalingen doen van respectievelijk $ 0,02 per GB of $ 0,01 per GB. Ze komen in de volgende twee pakketten:

1. Standaarddruppels

Standaarddruppels bevatten de meest eenvoudige abonnementen vanaf $ 5 per maand. Hun bronnen kunnen variëren van 1 GB tot 192 GB geheugen, 1 tot 32 vCPU’s, 25 GB tot 3840 GB SSD-schijfopslag en 1 TB tot 12 TB overdrachten per maand. Door u aan te melden voor het hoogste bedrag van deze bronnen, moet u in totaal $ 960 per maand betalen. Deze pakketten zijn het meest geschikt voor eenvoudige webapplicaties zoals bloggen.

2. CPU-geoptimaliseerde druppels

Deze plannen omvatten geoptimaliseerde virtuele machines die werken op speciale hyperthreads. Als gevolg hiervan kunnen ze de perfecte keuze zijn voor het uitvoeren van CPU-intensieve applicaties zoals machine learning, videocodering en advertentieweergave.

DigitalOcean kwam met deze categorie plannen omdat er een groot aantal programmeurs in hun klantenlijst stond. De abonnementen variëren van $ 40 tot $ 640 per maand. De bronnen omvatten 4 GB tot 64 GB geheugen, 2 tot 32 vCPU’s, 25 GB tot 400 GB SSD-schijfruimte en 4 TB tot 9 TB overdracht.

Het goede

Dit zijn de belangrijkste positieve kanten van het hosten van uw site op DigitalOcean:

Goed optreden

Door gebruik te maken van de voordelen van cloudhosting en hun bereik van middelen, kan DigitalOcean ervoor zorgen dat uw website 100% up-to-date blijft. De prestaties van de website blinken ook uit door het gebruik van snelle SSD-opslag in alle plannen. De gecombineerde kracht van dergelijke functies maakt elke website die op DigitalOcean wordt gehost ongelooflijk snel.

Geoptimaliseerde CPU

Met het oog op de behoefte aan zeer capabele verwerkingseenheden voor programmeurs, bracht DigitalOcean onlangs de voor CPU geoptimaliseerde hostingplannen uit. Hierdoor konden de ontwikkelaars een plan kiezen met elke CPU-grootte die ze nodig hadden. Deze speciale plannen zorgen ook voor een hogere snelheid waardoor de website 21% sneller draait dan de standaard hostingplannen.

Twee soorten opslag

U kunt gebruik maken van de twee opslagtypen – blok en object. Blokopslag biedt u ruimte voor gecodeerde gestructureerde gegevens die kunnen worden gerepliceerd over meerdere serverracks. De objectopslag, genaamd Spaces, is voor het opslaan van enorme hoeveelheden ongestructureerde gegevens zoals multimedia. U hebt er toegang toe zonder een speciale webserver.

Load balancing

U kunt het zware inkomende verkeer ook over al uw druppels verdelen met load balancing. Dit kan 100% uptime voor uw website garanderen.

Privé-netwerken

De aan u toegewezen druppels naast elkaar in hetzelfde datacenter kunnen binnen zichzelf communiceren zonder extra kosten. De totale bandbreedtelimiet houdt geen rekening met hun communicatie.

Teamaccounts

Je kunt hier samenwerken met andere teamleden. Al uw beveiliging is intact dankzij de tweefactorauthenticatie. De facturering kan hier ook worden gecentraliseerd met slechts één factuur.

Ontwikkelaarvriendelijk

Meer dan 550.000 ontwikkelaars bouwen het enorme klantenbestand van DigitalOcean op. Samen met het gebruiksvriendelijke configuratiescherm en CPU-geoptimaliseerde hostingplannen biedt het zes Linux-distributies die meer vrijheid bieden aan de ontwikkelaars.

One-Click Apps

Je kunt elke app uit de collectie installeren, zoals MySQL, Node.js, MongoDB, phpMyAdmin, WordPress, Ruby On Rails, Ghost, enz.

12 Geografisch verspreide datacenters

DigitalOcean werkt momenteel op twaalf datacenters verspreid over acht locaties over de hele wereld. De locaties zijn onder meer de VS, het VK, Canada, Duitsland, Nederland en India. Zodat uw site kan draaien op het dichtstbijzijnde datacenter en dus een veel soepelere gebruikerservaring biedt aan de bezoekers.

De slechte

Nu het’s tijd om naar de paar mogelijke nadelen van Digital Ocean te kijken:

Geen livechat of telefonische ondersteuning

U kunt alleen contact opnemen met ondersteuning door een probleemticket te openen, dus als u telefonische ondersteuning nodig heeft, is Digital Ocean waarschijnlijk niet geschikt voor u. Digital Ocean reageert wel snel op trouble tickets.

Gebrekkig geld-terug-beleid

Het geld-terug-beleid of de voorwaarden van DigitalOcean bevatten enkele ongemakken. U krijgt geen volledige terugbetaling als u uw account annuleert. Het maakt niet uit hoe lang je het hebt gebruikt, ze zullen de eerste maand aftrekken’kosten van uw volledige betaling. Zij zullen de rest op uw bankrekening storten.

Conclusie

DigitalOcean is uitstekend geschikt voor ontwikkelaars die webapplicaties willen implementeren en voor technische gebruikers die graag meer controle hebben over hun hosting. Het is een uitstekende keuze voor bedrijven met technisch personeel of aannemers.

Digital Ocean zou ook uitstekend geschikt zijn voor iemand die Linux systeembeheer wil leren, met behulp van Digital Ocean flexibele VPS-implementatie, uitstekende documentatie en behulpzame community als bronnen.

Conclusie

Beginprijs:
$ 5,00


Betrouwbaarheid
5.7


Prijzen
6.6


Gebruikersvriendelijk
5.8


Ondersteuning
5.0


Kenmerken
5.9

Lees recensies

Bezoek Digital Ocean

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me