Aan het begin van 2017 is het gebruik van mobiele apparaten al groter geworden dan de verwachtingen van iedereen. Groeit het gebruik van mobiele apparaten nog steeds? Zo ja, hoe snel? In welke mate gebruiken gebruikers mobiele apparaten in plaats van desktopapparaten? Hoe beïnvloedt het online winkelen?

We hebben de antwoorden op deze en andere vragen over mobiel gebruik voor u verzameld, zoals:

 • Hoeveel internetverkeer is er via mobiele apparaten?
 • Hoeveel mobiel verkeer bekijkt video?
 • Maken gebruikers online aankopen vanaf hun mobiele apparaten, of is het vooral onderzoek?
 • Geven mobiele gebruikers de voorkeur aan mobiele apps of mobiele websites via browsers?
 • Waar gaan gebruikers naartoe als ze op zoek zijn naar online shopping deals?
 • Profiteren retailers nu al van de trends, dan is mobiel gebruik?

Gebruikers bekijken veel video’s, maar kopen niet op mobiele apparaten

De snelle overstap van pc’s & laptops naar mobiele apparaten was buitengewoon. Aangezien steeds meer mensen hun telefoons en tablets gaan gebruiken als hun belangrijkste manier om toegang te krijgen tot internet, is het absoluut essentieel voor alle bedrijven om ervoor te zorgen dat hun websites perfect werken op deze apparaten. Er is zeker geen teken dat de stap naar mobiel binnenkort zal vertragen, dus investeren in een mobielvriendelijke website is zeker een goed idee.

Gebruikers bekijken veel video's, maar kopen niet op mobiele apparaten

Ongeacht hoe ze toegang krijgen tot internet, mobiele gebruikers willen niet wachten

Hoewel een mobielvriendelijke website essentieel is, zouden de meeste bedrijven ook een mobiele app van hoge kwaliteit moeten hebben die hun klanten kunnen gebruiken. Mobiele apps hebben veel meer functionaliteit en opties om van te profiteren, en gebruikers geven er over het algemeen de voorkeur aan boven mobiel internet te gebruiken. De tijd nemen om een ​​geweldige app te ontwikkelen, kan een zeer positieve impact hebben op de algehele klantervaring. Maar don’vergeet niet – het moet snel zijn!

Ongeacht hoe ze toegang krijgen tot internet, mobiele gebruikers willen niet wachten

Internetgebruik met mobiele apparaten neemt ZEER snel toe

Het was bijna onmogelijk om te voorspellen hoe populair het mobiele internet zou zijn, zelfs slechts tien jaar geleden. Tegenwoordig is het duidelijk dat mobiel niet alleen vandaag de dag essentieel is, maar dat het elke dag nog meer wordt. als jij’Als u geen klanten op hun mobiele apparaten target, loopt u enorme kansen mis.

Internetgebruik met mobiele apparaten neemt ZEER snel toe

We brengen veel tijd door op onze mobiele apparaten

De meeste huizen hebben tegenwoordig één pc, maar meerdere mobiele apparaten. Elke persoon heeft vaak een smartphone, een tablet en mogelijk zelfs een smartwatch. Dit betekent dat mensen altijd en overal toegang hebben tot internet, 24/7/365. De meeste mensen checken eerst hun mobiele apparaat wanneer ze ‘s ochtends wakker worden, en het is het laatste waar ze naar kijken voordat ze gaan slapen. Velen worden zelfs ‘s nachts wakker om hun telefoons te controleren, dus het is absoluut cruciaal om deze apparaten te targeten.

We brengen veel tijd door op onze mobiele apparaten

De beste kortingsbonnen en koopjes worden gevonden op mobiele apparaten

Het gebruik van mobiele apparaten om de verkoop te verbeteren, vergt meer dan alleen het maken van een website of app. Er zijn veel innovatieve en creatieve marketingstrategieën die kunnen profiteren van de unieke technologieën en mogelijkheden die mobiele apparaten te bieden hebben. Het creëren van een goed doordachte, uitgebreide mobiele marketingstrategie kan de verkoop stimuleren, nieuwe klanten binnenhalen en de winstgevendheid van bijna elk type bedrijf verbeteren.

De beste kortingsbonnen en koopjes worden gevonden op mobiele apparaten

Wil je meer leren?
Zie E-commerce statistieken, feiten en cijfers 2017 en feiten en cijfers over internetgebruik 2017

Deel dit op Facebook of Twitter

Bronnen

 • Cisco Visual Networking Index Prognoseprojecten Bijna 11-voudige toename van wereldwijd mobiel dataverkeer van 2013 tot 2018
 • 7 redenen waarom klanten uw mobiele winkelwagentje verlaten
 • Mobile Marketing Statistics-compilatie
 • 11 statistieken die laten zien waarom u om mobiele webprestaties moet geven
 • 71% van het internetgebruik gebeurt nu op mobiele apparaten, maar tv domineert nog steeds de wereldwijde mediaconsumptie
 • Percentage van alle wereldwijde webpagina’s dat van 2009 tot 2016 op mobiele telefoons is weergegeven
 • Wereldwijde smartwatch-marktervaringen Het eerste verval, aangezien de zendingen in het tweede kwartaal van 2016 met 32% dalen, aldus IDC
 • Mobile Shopping in 2015: Top Couponing App Shopular Queries Consumenten over attitudes en verwachte trends voor het nieuwe jaar
 • De staat van mobiele apps voor retailers
 • Eens de ‘toekomst’, zijn coupons voor thuis afdrukken al in verval?
 • Couponstatistieken: The Ultimate Collection
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me