Wanneer u voor het eerst begint, is het hebben van een website iets dat u dagen, weken of zelfs maanden kunt doorbrengen. Veel ondernemers en bedrijven steken tonnen middelen in om hun site zo goed mogelijk te maken en vervolgens meer middelen in marketing- en reclamestrategieën.


Maar voordat u tonnen tijd en energie verspilt aan het maken van een website, moet u ervoor zorgen dat u het de eerste keer op de juiste manier doet! Er zijn meer dan 1,5 miljard websites, dus het kan voor u gemakkelijk zijn om te verdwalen in de menigte als u dat niet bent’t doet alles goed. Om er zeker van te zijn dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een goede website, hebben we onze toptips samengesteld.

Zoek een betrouwbare host

Voordat u zelfs maar kunt beginnen met het maken van een website, moet u een hostingbedrijf vinden dat u kunt vertrouwen. Een hostingprovider is degene die u kan helpen om uw site een professionele uitstraling te geven.

Soms is het een goed idee om een ​​paar dollar per maand te besparen op een goedkopere service, maar meestal krijgt u bij hostingservices waar u voor betaalt. U wilt ervoor zorgen dat u niet te veel geld uitgeeft aan hostingproviders als u op uw website vertrouwt om zaken te doen of geld te verdienen. Een site die consequent uitvalt of langzaam laadt, zal u geen plezier doen!

Snelheid en betrouwbaarheid zijn belangrijk. Volgens onderzoek wil ongeveer de helft van de webgebruikers dat een site binnen 2 seconden of minder wordt geladen. Als uw site dat niet heeft gedaan’Als deze bezoekers niet binnen drie seconden zijn geladen, verlaten ze uw site, waardoor u mogelijk een nieuwe klant verliest.

Als u niet tevreden bent met uw huidige hostingprovider, controleer dan of uw nieuwe hostingprovider uw site gratis zal migreren. Het bespaart u tijd en energie om het alleen te verplaatsen of het kan u een paar honderd dollar besparen door iemand anders te betalen om het te verplaatsen!

Maak uw website gemakkelijk te navigeren

Een sitemap op uw website hebben is 100% noodzakelijk. Het helpt uw ​​gebruikers om efficiënt en soepel van het ene gebied naar het andere te gaan. Het speelt ook een essentiële rol bij SEO. Spiders van zoekmachines kunnen uw website hoger doorzoeken en rangschikken als u een sitemap heeft.

Er zijn drie verschillende soorten sitemaps die u kunt opnemen:
Geïndexeerde sitemap – Een alfabetische lijst of directory van uw pagina’s.
Volledige categorische sitemap – Het meest populaire formulier omdat het u een volledige lijst geeft met geclassificeerde links naar verschillende categorieën. Hiermee kunt u gemakkelijk van categorie naar categorie springen.
Beperkt categorisch – Het plaatst alle links in specifieke categorieën, die mogelijk beperkt zijn om de weergave te vereenvoudigen.

Maak een startpagina met een duidelijk bericht

De "huis" pagina is het eerste dat bezoekers te zien krijgen wanneer ze op uw pagina terechtkomen, is uw startpagina.

Je zou de volgende vragen moeten beantwoorden:

  1. Wie ben je?
  2. Wat doe jij?
  3. Welk voordeel biedt u aan?

Als uw bezoekers dat kunnen’t duidelijk begrijpt wat uw website is, dan verliest u ze snel. Dat doet het niet’Het maakt niet uit hoe goed uw site eruitziet als de inhoud dat niet is’t daar. De startpagina is uw eerste indruk en uw eerste kans om contact te maken met uw publiek.

Het moet vanzelfsprekend zijn, maar zorg ervoor dat uw contactgegevens worden weergegeven, zodat uw bezoekers u zonder problemen kunnen bereiken.

Voeg een blog toe

Een blog toevoegen is een geweldige manier om verkeer naar uw website te leiden. Het is momenteel een van de meest populaire manieren om online te communiceren. Bedrijven die zestien of meer blogposts per maand bloggen, krijgen bijna 3,5 keer meer bezoekers dan bedrijven die vier of minder blogs per maand publiceren. Het hebben van een blog kan grote SEO-voordelen hebben als u goede, boeiende inhoud plaatst die waarde toevoegt aan uw bezoeker.

Het kan uw bedrijf of merk persoonlijker maken en mensen in staat stellen met u in contact te komen. Als u een klein bedrijf bent, kan het hebben van een blog leiden tot een toename van 126% in het genereren van leads.

Als je WordPress gebruikt als je content management systeem (CMS), is het eenvoudig om een ​​blog aan je site toe te voegen. WordPress is heel gemakkelijk te gebruiken en is geweldig voor nieuwe beginners.

Het belang van een goed ontwerp

Een goed ontwerp kan uw website maken of breken. Zelfs als je dat niet doet’Zelfs als u maar één regel code kent, is het mogelijk om een ​​prachtige site te maken zonder de bank te verslaan. Bijna elke hostingprovider zal websitebouwers aanbieden die zo gemakkelijk te gebruiken zijn dat zelfs een complete beginner het kan achterhalen!

Studies hebben aangetoond dat ongeveer 40% van de consumenten een site verlaat als ze dat niet doen’t denkt dat het goed is gedaan. Een site die vastzit in de jaren 90’s is geen excuus meer. Websitebouwers kunnen met weinig of geen inspanning van uw kant mooiere sites maken. Met een klik op slepen en neerzetten kunt u binnen enkele minuten een prachtige site hebben.

Mobielvriendelijk ontwerp

SEO moet op elke site-eigenaar staan’s geest, en het hebben van mobielvriendelijke sites is daar een groot deel van. Vanaf 2015 kondigde Google aan dat rankings voor sites die zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten lager zouden worden gerangschikt in de zoekopdrachten. Deze wijziging laat zien dat Google sites zal belonen die digitale consumenten beter van dienst zijn.

Het hebben van een mobielvriendelijke site niet’het maakt alleen uit voor de ranglijst. Statista ontdekte dat mobiel verkeer goed is voor 52,64% van het wereldwijde online verkeer. Mobiel verkeer groeit jaar na jaar en als uw site dat niet is’Als u mobiel reageert, verliest u een aanzienlijk deel van uw publiek. In feite zou 57% van de internetgebruikers dat niet doen’t raadt een bedrijf aan met een slecht ontworpen website op mobiel.

Als uw hostingprovider dat kan’Om u te helpen uw website mobieler te maken, is het misschien tijd om van host te veranderen als u kunt’U kunt zelf geen ontwerper inhuren.

Het maakt niet uit wat voor soort site u wilt, de essentiële elementen van een succesvolle website niet’t veranderen. Het hebben van een betrouwbare host is absoluut noodzakelijk omdat het hebben van een langzame of inconsistente host bezoekers kan wegjagen, u een onhandige site en een mobiel ontwerp kan bezorgen en uiteindelijk uw SEO-ranking kan verpesten.

Een uitstekende website vereist een uitstekende webhostingservice

Een uitstekende website vereist een uitstekende webhostingservice

Beginprijs:
$ 3,29


Betrouwbaarheid
9.3


Prijzen
9.2


Gebruikersvriendelijk
9.2


Ondersteuning
9.3


Kenmerken
9.2

Lees recensies

Bezoek Hostwinds

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me