Kvadratni prostor na filmu

Morda se spomnite Squarespace-a iz njihovega virusnega kratkega filma “Pridobite svojo domeno pred njo’s Odšlo,” v vlogi Johna Malkoviča z več kot 4,5 milijona ogledov ali iz njunega mini filma “Sanjati z Jeffom Bridgesom,” ki je leta 2015 nastopil na Super Bowlu.


Squarespace poganja več kot milijon spletnih mest in zdi se, da je za številne svoje uporabnike dobil hude preglede. To je’je jasno, da Squarespace zna tržiti sebe, vendar si zaslužijo vse pohvale? In ali so pravi graditelj spletnih strani za vas in vašo spletno stran?

Kaj je kvadratura?

Squarespace je priljubljen graditelj spletnih mest in storitev spletnega gostovanja. Tudi če ne’ne vem enega kosa, to’je v redu! S sodelovanjem s Squarespaceom lahko ustvarite profesionalno in lepo spletno mesto zahvaljujoč njihovim lepo oblikovanim predlogam. Za uporabo Squarespace stane mesečna pristojbina’s storitvami, vendar bodo poskrbele za vse, vključno z zagotavljanjem predlog, sistema za upravljanje vsebine, gostovanja, podpore in (če jo potrebujete) domene.

Squarespace ima zaradi skoraj vseh stilov, ki jih ponujajo, skoraj za vsakogar. Njihov dizajn je znan po tem, da je prefinjen in minimalističen, da pomagajo pri predstavitvi fotografij zaradi čistih linij.

Kaj je kvadratni prostor?

S popolnim nadzorom prilagoditve lahko povlečete in spustite, da spremenite način delovanja spletnega mesta. Čeprav ima svoje omejitve, lahko spreminjate pisave, barve, motnost slike, širino stranske vrstice, velikost in razmike, ne da bi morali vedeti, kako kodirati. Potrebno je malo časa, da se navadiš na urejevalnik stilov, vendar ga lahko ugotovi celo večina učencev. Vendar se lahko vse te možnosti prilagajanja na začetku počutijo pretirane. Pregovor, “manj je več” je pogosto res, zato bo množica odločitev dejansko ovirala vas in vaše spletno mesto.

Squarespace je zelo mobilno prijazen, zato lahko vaše spletno mesto izgleda odlično na telefonih in tabličnih računalnikih. Samodejno bo prilagodil vašo spletno stran ne glede na velikost zaslona, ​​tako da ste zmagali’kdaj bi morali ustvariti mobilno različico.

Cene kvadrata

Squarespace ima štiri možnosti mesečnih cen, razdeljene na dve različni kategoriji: osebne in spletne trgovine.

Z osebnim spletnim mestom stane 12 dolarjev na mesec, če kupite letno pogodbo in prejmete neomejene strani, galerije in blog z neomejeno pasovno širino in pomnilnikom.

Naslednji korak je poslovna stran z 18 USD na mesec, če se zaračuna letno. S tem prejmete enake funkcije kot osebno spletno mesto, pa tudi profesionalno e-pošto, dobropise za Google Ads, promocijske pojavne okne in popolnoma integrirano e-trgovino. Pomembna pomanjkljivost poslovnega načrta je, če se odločite, da boste to uporabili za spletno mesto za elektronsko poslovanje, bodo vzeli 3-odstotno transakcijsko provizijo..

Če želite upravljati spletno trgovino, obstajata dve možnosti. Osnovni načrt stane 26 dolarjev na mesec, če se zaračuna letno in vključuje vse funkcije poslovnega načrta, vendar ste zmagali’ne bodo vam zaračunali pristojbine za transakcijo. Dobivate tudi dostop do trgovinskih meril, integriranega računovodstva prek Xero in blagajne v svoji domeni.

Zadnja možnost je vnaprejšnja možnost spletne trgovine, ki stane 40 dolarjev mesečno, če se zaračuna letno in vključuje vse prej omenjene funkcije ter opuščeno samodejno izterjavo iz vozička, pošiljanje v realnem času prevoznika, prilagodljive popuste, darilne kartice in API naročil.

Ali je kvadratni prostor pravi za vas?

Kvadratni prostor je lahko idealna izbira za tiste, ki si želijo čudovitega oblikovalca spletnih strani in spletnega gostitelja, ki so združeni v eno. S Squarespace so popolnoma upravljana storitev gostovanja v oblaku. Zagotavljajo vam, da bo vaše spletno mesto ves čas na voljo in na spletu. Če želite, da nekdo poskrbi za vse za vas, s prilagodljivostjo, da hitro preklapljate med načrti in imate prostor v svojem proračunu, potem bi bil Squarespace dobra izbira za vas.

Ta vprašanja in odgovori vam bodo pomagali ugotoviti, kateri načrt Squarespace bi bil najbolj primeren za vas.

Ali morate na svoje spletno mesto dodati CSS ali skript?

Če se odločite za ‘Osebno’ Načrt kvadrata, zmagal je’t vam omogočajo, da na svoje spletno mesto dodate CSS ali skripte. Vendar to res ni’t težava za številne uporabnike, ker naj bi celotna točka Squarespace-a bila rešitev brez kode. Če pa želite svoje spletno mesto celo nekoliko prilagoditi in morate uporabljati CSS ali javascript, potem se ne bi smeli odločiti za njihov osebni načrt Squarespace.

Koliko prispevkov potrebujete na vašem spletnem mestu?

Še enkrat, the ‘Osebno’ načrt omejuje število prispevkov. Dovoljena sta vam največ dva; lahko imate samo dva avtorja bloga, dva skrbnika spletnih strani in tako naprej.

Ali morate prodati izdelke?

The ‘Osebno’ Načrt kvadrata vam omogoča, da morate prodati izdelke, saj v tem načrtu ni funkcionalnosti e-trgovine. Vsi ostali načrti pa vam bodo omogočili prodajo neomejene količine izdelkov in sprejemanje donacij prek vaše spletne strani.

Ali ste svetovno podjetje?

Kot že omenjeno, vam Squarespace omejuje vaše sposobnosti e-trgovine. Pred kratkim so dodali Paypal kot eno od svojih možnosti plačila in vas omejujejo v državah, v katerih lahko zaračunate. Te valute vključujejo USD, AUD, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, ILS, MXN, MYR , NOK, NZD, PHP, PLN, RUB, SEK, SGD ali THB.

Ali želite uporabljati vtičnike ali integracije drugih proizvajalcev?

Če se odločite za poslovne ali spletne trgovine, lahko uporabite njihove ‘premium bloki in integracije.’ Če imate osebni načrt, vas spet pusti na mrazu. Te integracije vam omogočajo, da spletno mesto povežete z aplikacijami drugih proizvajalcev, kot so OpenTable, Acuity in Chownow.

Najpomembneje je, da ste zmagali’ne morete povezati MailChimp-a na svoje spletno mesto, če uporabljate osebno, kar pomeni, da boste težje razvijali svoj seznam e-poštnih sporočil. Če Squarespace, če določena funkcija ni na voljo, na splošno nimate sreče in ste zmagali’ne morete prenesti vtičnika.

Povzetek

Na splošno ljudje, ki uporabljajo Squarespace Website Builder, ne’ne potrebujete ničesar zelo naprednega ali želite nadzirati zaledje svojega spletnega mesta. Je za ljudi, ki želijo spletno stran brez vseh težav. Njihove predloge so osupljive in so običajno zelo težke, zato če to iščete, bi lahko ustrezali. Če pa ste obsežno podjetje za e-trgovino, ki želi globalno ali želi poceni spletnega graditelja, potem najbrž poiščite drugje.

Povzetek

Izklicna cena:
16,00 USD


Zanesljivost
5.2


Cenitev
4.4


Uporabniku prijazno
4.8


Podpora
4.8


Lastnosti
4.8

Preberite recenzije

Obiščite Squarespace

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me