Ker digitalni prodor kupcev pričakuje, da bo do leta 2021 presegel 65% uporabnikov interneta, je industrija e-trgovine očitno prihodnost. e-trgovina je verjetno celo največji maloprodajni kanal na svetu v naslednjih letih, saj bodo potrošniki v letu 2021 po spletu porabili več kot 4,8 bilijona dolarjev na spletu..


Če želite vstopiti na trg e-trgovine, najprej potrebujete zanesljivo gostovanje e-trgovine, nato pa se boste morali odločiti, kakšno platformo za e-trgovino CMS želite zavezati. Izbira pravega sistema za elektronsko poslovanje CMS je lahko težka odločitev. Mnoge od teh platform vam lahko ponudijo podobne ravni osnovne funkcionalnosti, kot je možnost prikazovanja izdelkov v spletnem katalogu in prevzemanje kupcev’s plačili, upravljate z naročili in nudite podporo. Medtem ko drugi pogosto imate naprednejše funkcije, zato pred izbiro natančno pretehtajte možnosti in potrebe.

Kaj iskati pri gostovanju v e-trgovini?

Pri izdelavi spletnega mesta za e-trgovino boste ugotovili, da imate na voljo dve možnosti: gostovanje e-trgovine in samostojni načrti e-trgovine..

Gostovano e-trgovanje je boljše za uporabnike, ki imajo omejene tehnične sposobnosti ali ne’nimam dovolj časa za upravljanje njihove trgovine z e-trgovino. Enostavno se prijavite za načrt gostovanja e-trgovine in šele nato lahko začnete ustvarjati svojo trgovino. Ponudnik gostovanja v e-trgovini bo poskrbel za vse potrebne kodiranje in spremembe.

Po drugi strani pa je samostojno gostovanje bolje za nekoga, ki bi morda želel več prilagodljivosti pri prilagoditvah svojega e-trgovinskega strežnika in programske opreme. CMS za e-trgovino, ki ga sam gosti, vam bo omogočil prenos, zagon, karkoli potrebujete.

Izbrani ponudnik gostovanja za e-trgovino mora ponujati osnovne funkcije, kot so SSL certifikati, biti združljiv s PCI in imeti odzivno podporo strankam. Dober načrt gostovanja e-trgovine ima tudi garancijo za uptime, ki je čim bližja 100%. Zanesljiv načrt gostovanja e-trgovine bi vam moral ponuditi tudi dovolj sredstev za nalaganje spletnega mesta v dveh sekundah. Poleg tega bi moral ponudnik gostovanja v e-trgovini uporabljati predpomnjenje, kar lahko pomaga izboljšati hitrost vašega spletnega mesta.

Tu je nekaj najboljših platform za e-trgovino CMS.

Magento

Magento je eden najljubših e-trgovin CMS za spletne razvijalce. Zahteva nekoliko več tehničnih znanj kot drugi sistem za e-trgovino CMS’ na seznamu, vendar vam Magento omogoča tudi več prilagodljivosti in nadzora nad oblikovanjem, funkcionalnostjo in vsebino vaše trgovine e-trgovine..

Magento je prilagodljiv sistem za e-trgovino s številnimi vtičniki in razširitvami, ki jih lahko dodate v svojo trgovino. Prav tako je enostavno razširljiv, zato lahko ta e-trgovalni CMS raste z vašo trgovino.

Magento ima dve možnosti, da med e-trgovino gostuje načrte za izbiro med. Načrt skupnosti Magento je brezplačen za prenos in uporabo, zato je edini strošek na mesec, s katerim se boste spopadali, načrt gosta e-trgovine, ki ga izberete. Različica različice Magento bi lahko obvladovala stopnjo prometa malih in srednjih podjetij, vendar bi uporabniki Magento z izjemno visokim prometom, ki zahtevajo več virov, morda želeli plačati Magento’s storitvami. Magento ponuja tudi premijsko drago, vendar je to veliko dražje.

WooCommerce

WooCommerce je ena izmed najbolj priljubljenih platform za e-trgovino CMS tam, saj je tako enostavno začeti. Namestite WordPress na strežnik gostovanja e-trgovine in namestite vtičnik Woocommerce. Nato lahko svojo trgovino WooCommerce zaženete in zaženete, tako da izberete eno od številnih tem, ki so na voljo brezplačno.

WooCommerce je zelo enostaven za uporabo, ko ga lahko brezplačno namestite. CMS za e-trgovino ima na voljo veliko podporo z aktivno skupnostjo razvijalcev. Ker je WooCommerce odprtokoden, so na voljo vtičniki, ki vam lahko pomagajo, da naredite vse, kar potrebujete, za optimizacijo in prilagajanje trgovine e-trgovine. Številni vtičniki so brezplačni za uporabo, vendar se lahko odločite za nadgradnjo na plačljive različice.

Čeprav je Woocommerce brezplačna za uporabo, boste morali kupiti načrt gostovanja e-trgovine, da začnete graditi svojo trgovino WooCommerce. Na srečo obstaja veliko ponudnikov gostovanja, ki so specializirani za WooCommerce, z veliko cenovno ugodnimi možnostmi.

Odpri košarico

Za CMS za e-trgovino, ki vam lahko pomaga hitro graditi trgovino, je Open Cart močna možnost. Open Cart je brezplačen za uporabo in ima dobro razvite razširitve. Postala je priljubljena izbira za lastnike e-trgovinskih podjetij, ki ne’nimam veliko tehničnih izkušenj. Zaradi enostavne uporabe ni tako prilagodljiv kot druge platforme za e-trgovino CMS na tem seznamu. Zahvaljujoč aktivni skupnosti obstaja veliko virov, na katere se lahko obrnete, če naletite na tehnične težave.

Odprta košarica je tudi odlična platforma za e-trgovino CMS, ki jo lahko uporabite, saj omogoča hitro zagon trgovine. Odprta košarica ponuja tudi močne funkcije s predlogi, ki vam pomagajo ustvariti trgovino profesionalnega videza. Vendar pa ta CMS za e-trgovino morda zahteva več dodatkov, da delujejo, kot želite, tako da se lahko stroški seštejejo. Odpri košarico ne’ne potrebujete veliko virov, da lahko to upoštevate pri izbiri ponudnika gostovanja v e-trgovini.

PrestaShop

PrestaShop je brezplačna uporaba platforme za e-trgovino CMS, ki vam omogoča, da zgradite lepo oblikovano trgovino. Tudi če ste začetnik z nizkimi tehničnimi znanji, je PrestaShop enostaven za uporabo. Ima jasen vmesnik, ki vam omogoča, da brez težav upravljate s svojim zalogom in vzdrževanjem svoje trgovine. PrestaShop je dokaj lahek, zato ne’ne potrebujete preveč močnega ponudnika gostovanja v e-trgovini.

PrestaShop ima na tem seznamu nekaj najboljših tem iz vseh platform eCommerce CMS. Ponuja 4.500 predlog, tako da bodo trgovine e-trgovine, ki potekajo prek PrestaShopa, videti edinstvene. Upoštevajte, da PrestaShop ni’t enako prilagodljiv kot druge možnosti, tako da, če boste pozneje morali preiti na nov CMS za e-trgovino, bo morda težko po poti..

WP e-trgovina

WP eCommerce je še en WordPress vtičnik, vendar ne’ne dobim toliko pozornosti kot WooCommerce. Če želite začeti, izberite načrt gostovanja e-trgovine, namestite WordPress na storitev gostovanja e-trgovine in nato prenesite vtičnik WP za e-trgovino. Ko to storite, lahko v svoji novi prodajalni e-trgovine dodate izdelke, zaženete promocije, ustvarite kategorije in drugo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me