Partnerschap met Amazon voor Hybrid Cloud & SDDC Outsourcing op VMware Tools

De belangrijkste aankondigingen van VMware tijdens hun VMworld 2018-conferentie in Las Vegas werden dit jaar gedaan door CEO Pat Gelsinger, die een geavanceerdere samenwerking met AWS onthulde voor volledige outsourcing van datacenters & hybride cloudbeheer. VMware heeft aanzienlijke verbeteringen aangebracht aan hun platform om IT-beheer voor datacenters voor bedrijven te vereenvoudigen in een combinatie van on-premises & hardwarebronnen voor openbare cloud. VMware-Cloud-on-AWS zal in 2018 wereldwijd beschikbaar worden met een extra relationele databaseservice (RDS) -integratie.


Partnerschap met Amazon voor Hybrid Cloud & SDDC Outsourcing op VMware Tools

Volgens AWS begint de VMware Cloud alleen met Amazon RDS-opties & toekomstige upgrades zijn gepland om Microsoft SQL Server-, Oracle-, PostgreSQL-, MySQL- en MariaDB-databases te ondersteunen. VMware kondigde ook Project Dimension aan, "dat zal VMware Cloud uitbreiden naar het datacenter, filialen en de edge. Project Dimension zal VMware Cloud Foundation, in een hypergeconvergeerde vormfactor, combineren met door VMware Cloud beheerde service om een ​​SDDC-infrastructuur te leveren als een end-to-end service, beheerd door VMware." Op de conferentie werd ook Project Magma onthuld, een belangrijk nieuw platform dat is ontworpen voor AI-computervereisten en zelfrijdende autonetwerken, evenals Project Concord voor blockchain-systeembeheer. In een ander persbericht maakte VMware bekend dat ze CloudHealth Technologies hadden overgenomen, een bedrijf dat "levert een cloud operations-platform voor AWS, Microsoft Azure en Google Cloud. Het platform stelt klanten in staat centraal te helpen bij het analyseren en beheren van cloudkosten, gebruik, beveiliging en prestaties voor native public clouds." VMware richt zich nu op de gezondheidszorg, uitbesteding van datacenters en blockchain-verwerking, & zelfrijdende auto-automatiseringssectoren met een nieuwe suite van op maat ontworpen softwareoplossingen. Het bedrijf bracht ook grote upgrades uit van hun Kubernetes-integratie / orkestratieservices met nieuwe devops-tools.

VMware vCloud, NSX, & Projectdimensie: hybride & Multi-Cloud Management Tools

VMware streeft ernaar haar marktleidende positie als makers van complete virtualisatieoplossingen voor datacenters op bedrijfsniveau te blijven versterken door te evolueren om te voldoen aan de veranderende logistiek van public cloud-outsourcing in bedrijfs-IT. Om te voldoen aan de huidige devops-vereisten & ondersteunt container-gestuurde web / mobiele app-implementaties van software voor de grootste bedrijven in productie, VMware heeft verbeteringen aan hun vCloud-platform vrijgegeven, inclusief kant-en-klare AWS-termijnen. Project Dimension breidt het voordeel van VMware uit als een complete suite van software-defined data center (SDDC) -oplossingen. Bedrijven met uitgebreide bestaande virtualisatieoplossingen die vSphere, NSX, VSAN en andere VMware-software gebruiken, kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk migreren naar de AWS-cloud voor besparingen op hardwarekosten, waarbij ze on-premise beheren & externe bronnen vanaf één glasplaat. Multi-cloud & hybride cloud-orkestratie-oplossingen zijn momenteel enkele van de meest gewilde platforms in grootschalig datacenterbeheer voor ondernemingen, waarbij VMware zich verder richt op het MKB door een kostenbesparing van 50% op AWS-virtualisatieproducten voor kleinere bedrijven aan te kondigen. Volgens ZDnet:

VMware kondigde ook de integratie aan van NSX met AWS Direct Connect voor privé en hoogwaardige connectiviteit op locatie. Het bedrijf zei dat dit privé en consistente connectiviteit zal bieden tussen VMware-workloads die op AWS draaien en die op locatie. De Direct Connect-optie is gericht op bedrijven met bandbreedte-zware werklasten, terwijl de VPN-optie privéconnectiviteit biedt via een standaard internetverbinding.

VMware NSX is een complete netwerkvirtualisatie-oplossing voor datacenterbeheer die op zowel de AWS draait & Microsoft Azure-cloudplatforms. VMware Cloud for AWS kan worden gebruikt om complete multi-cloudoplossingen voor complexe SDDC-vereisten in bedrijven te orkestreren. Er zal nu ook een Platinum-versie van de vSphere-softwaredistributie beschikbaar zijn op abonnementsbasis. Om concurrenten in de containerorkestratie-sector uit te dagen, kondigde het bedrijf de release aan van een nieuwe VMware Kubernetes Engine (VKE) die op zowel AWS zal draaien & Openbare hardware van Microsoft Azure als PaaS / IaaS-producten. Sectorspecifieke PaaS / IaaS-distributies zijn momenteel een belangrijke focus voor VMware, als externe partners & consultants kunnen deze frameworks gebruiken om op maat gemaakte oplossingen voor hun regionale klanten te bouwen met een grotere snelheid en efficiënter gebruik van hulpbronnen, & gegevensbeveiliging die concurreert met open source-toolsets met meer verfijnde functies.

VMware vCloud, NSX en projectdimensie: hybride en multi-cloud beheertools

Pat Gelsinger, CEO van VMware:

Als we aan het netwerk denken, zijn we zo enthousiast over wat we hebben gedaan en wat we in de branche zien. We hebben de afgelopen vijf jaar veel gedaan in netwerken. Kijk naar deze cijfers: er zijn tachtig miljoen switchpoorten verzonden. We zijn nu 10x groter en nummer 2 in SDN. We hebben meer dan 7.500 klanten die op NSX draaien. Tweeëntachtig procent van de Fortune 100 heeft nu NSX overgenomen. Je hebt NSX de standaard gemaakt in softwaregedefinieerd netwerken. We hebben SD-WAN, VeloCloud overgenomen – dat is het populairste product in de VMware-portfolio van vandaag. Het is de kans om branchenetwerken en wide-area netwerken fundamenteel te transformeren, en we breiden het uit naar de rand.

Meer informatie over VMworld 2018.

VMware vCloud, NSX en projectdimensie: hybride en multi-cloud beheertools

VMware Cloud:

VMware Cloud op AWS stelt klanten nu in staat om duizenden virtuele machines te migreren zonder downtime en precies te plannen wanneer ze moeten overstappen naar een nieuwe cloudomgeving met VMware NSX Hybrid Connect (voorheen bekend als VMware Hybrid Cloud Extension), mogelijk gemaakt door vMotion en vSphere-replicatie. VMware biedt ook een gratis beoordeling van de migratiekosten met VMware Cost Insight om te helpen bij het plannen van de cloudmigratie.

Meer informatie over VMworld 2018.

VMware vCloud, NSX en projectdimensie: hybride en multi-cloud beheertools

Uitgebreide Kubernetes-ondersteuning:

Wavefront biedt holistisch Kubernetes-statistiekeninzicht om blinde vlekken niet te bewaken. Voortbouwend op de integratie met Pivotal Container Service (PKS), heeft Wavefront een snelle start toegevoegd vanuit PKS; programmatische handhaving van vooraf gedefinieerde waarschuwingen voor belangrijke KPI’s in alle gewenste Kubernetes-clusters en componenten; en kube-state metrics om een ​​holistisch inzicht te krijgen in de gezondheid van Kubernetes binnen PKS.

Meer informatie over VMware 2018.

VMware vCloud, NSX en projectdimensie: hybride en multi-cloud beheertools

VMware Code Stream:

Versnelt softwarelevering en stroomlijnt probleemoplossing met releasepijplijnen en analyses en bevat vooraf gebouwde pipeline-plug-ins voor Wavefront, Harbor, Nexus, PKS, Ansible en Slack.

Meer informatie over VMworld 2018.

Nieuwe VMware Cloud Services Suite: Cloud Assembly, Service Broker, & Codestream

VMware Cloud Services is geüpgraded met een nieuwe suite devops-tools voor Agile-softwareteams & CI / CD. Deze omvatten: VMware Cloud Assembly, VMware Service Broker en VMware Code Stream. Met VMware Cloud Assembly kunnen ontwikkelaars virtuele machines starten in elastische clusternetwerken met schijfkopieën op een manier die vergelijkbaar is met Docker-containers, maar met een specifieke legacy-app, upgrade & veiligheidsvoordelen. Multi-cloudoplossingen kunnen worden genetwerkt via on-premises, AWS of Microsoft Azure webserver-hardware. VMware Service Broker kan IT-aankoopmanagers helpen om de beste prijzen te krijgen voor microservices, cloudhostingtarieven, & andere vereiste ecosysteemtools voor plug-inoplossingen van derden. Er zijn duizenden bedrijven geregistreerd als VMware-partners die op maat gecodeerde oplossingen bieden voor bedrijven van elke omvang met vSphere, NSX, & vCloud. VMware Code Stream richt zich op de Agile-projectbeheersector met tools voor het automatiseren van webserverimplementaties en het op grote schaal bedienen van SaaS-apps. Veel bedrijven vertrouwen op VMware voor robuuste beveiligingsfuncties voor databases in productie, en de AWS RDS-integratie probeert dat leiderschap rond multi-cloudconstructies uit te breiden met databaseoplossingen die opnieuw worden verwerkt als microservices.

VMware vSphere Platinum is nu beschikbaar met een reeks robuuste webbeveiligingshulpmiddelen die zijn geïntegreerd in de pakketdistributie. VMware AppDefense is ontworpen voor VM-beveiliging in cloudhosting web / mobiele apps in drukbezochte productieomgevingen. Met vSphere Admin kunnen ontwikkelaars apps implementeren in geautomatiseerde elastische clusterhardware-instanties met dezelfde orkestratiemogelijkheden als containers die gebruikmaken van schijfimage-afdrukken. VMware brengt deze oplossingen sterk op de markt voor zakelijke klanten die het hoogste niveau van gegevensbeveiliging eisen gedurende de levenscyclus van softwareontwikkeling voor web / mobiele apps in productie. Open source-oplossingen blijven VMware’s grootste brancheconcurrentie op het gebied van clouddatacenterorkestratie.

Nieuwe VMware Cloud Services Suite: Cloud Assembly, Service Broker en Code Stream

Public Cloud Security:

vSphere Platinum beveiligt applicaties, infrastructuur, gegevens en toegang met de gecombineerde mogelijkheden van core vSphere en AppDefense. Het maakt een eenvoudige en krachtige manier mogelijk om bestaande workflows te behouden, terwijl de samenwerking tussen vSphere Admins en Security-, Compliance- en Application-teams wordt ondersteund; wat zorgt voor minder storende respons en herstel bij een beveiligingsincident.

Meer informatie over VMworld 2018.

Amazon RDS op VMware is ontworpen om enterprise-grade beveiliging te ondersteunen voor web / mobiele applicaties die draaien op MySQL, PostgreSQL, Microsoft SQL Server, & MariaDB. VMware is ook van plan om Oracle-databasehosting op het vSphere Platinum-platform te ondersteunen bij toekomstige upgrades. Met Project Dimension kunnen datacenters microservices efficiënter beheren in multi-cloudconstructies met veel verschillende ontwikkelteams en apps in live CI / CD-productie. Dit kan webhostingoplossingen met meerdere domeinen vergemakkelijken voor bedrijven met veel branded public cloud-contracten, elk met unieke vereisten voor platformontwikkeling.

Nieuwe VMware Cloud Services Suite: Cloud Assembly, Service Broker en Code Stream

Datacenter virtualisatie:

Project Dimension zal VMware Cloud uitbreiden om SDDC-infrastructuur en hardware as-a-service te leveren aan lokale locaties. Omdat dit een service zal zijn, betekent dit dat VMware de infrastructuur kan beheren, problemen kan oplossen en patches en onderhoud kan uitvoeren. Dit betekent op zijn beurt dat klanten zich kunnen concentreren op het differentiëren van hun bedrijf bij het bouwen van innovatieve applicaties in plaats van tijd te besteden aan het dagelijkse infrastructuurbeheer.

Meer informatie over VMworld 2018.

Bedrijven die bestaande VMware-oplossingen gebruiken in on-premises datacenters, hebben een vereenvoudigd migratiepad naar AWS & Openbare hardware van Microsoft Azure voor kostenbesparingen. De integratie van VMware’s devops-tools ondersteunt het versiebeheer, de automatisering van schijfkopieën van webservers, & Kubernetes-orkestratievereisten van programmeerteams voor ondernemingen met Docker-ondersteuning. Klanten die meer dan 5 vSphere Platinum-licenties kopen, ontvangen een tegoed van $ 10.000 voor het uitvoeren van VMware vCloud op AWS. Prijzen op laag niveau worden in rekening gebracht via AWS & Microsoft Azure als uitgelichte leverancier & partnerservices voor VMware-oplossingen op schaal.

Nieuwe VMware Cloud Services Suite: Cloud Assembly, Service Broker en Code Stream

Partnerschap VMware / AWS:

VMware Cloud op AWS voert VMware’s enterprise-class softwaregedefinieerd datacenter (SDDC) uit op de AWS-cloud, zodat klanten elke applicatie in openbare, privé- of hybride cloudomgevingen kunnen gebruiken. Met de service draaien VMware’s vSphere, VSAN en NSX allemaal op de AWS-cloud. De service is geoptimaliseerd om te draaien op een speciale bare-metal AWS-infrastructuur.

Meer informatie over VMware 2018.

VMworld 2018 – Las Vegas: Keynote Address & Samenvatting van de belangrijkste aankondigingen

De aankondigingen van VMware op VMworld 2018 – Las Vegas waren voornamelijk bedoeld om de voorsprong van het bedrijf uit te breiden als de belangrijkste virtualisatie-oplossing voor de grootste en meest veeleisende zakelijke onderneming, opleidingscentrum, massamedia, & datacenters van de overheid. Om de belangrijkste aankondigingen samen te vatten:

  • VMware-producten hebben nu meer aandacht voor gegevensbeveiliging voor web / mobiele apps die worden uitgevoerd in VM’s of Kubernetes met containers.
  • VMware vCloud, NSX, & Project Dimension wordt beschouwd als de meest complete set datacenterbeheertools die in de Fortune 500 wordt gebruikt.
  • Met VMware Cloud Foundation kunnen bedrijven hun bestaande vSphere-applicaties migreren naar AWS of Microsoft Azure voor betere prijzen voor hardware.
  • De VMware Kubernetes Engine (VKE) zal rechtstreeks concurreren met Docker, RedHat, CoreOS, Ubuntu, & SUSE Linux-oplossingen voor elastische webserverautomatisering.
  • Het nieuw verworven CloudHealth Technologies-platform ondersteunt ook Google Cloud-servers als een complete SaaS-oplossing voor gegevensbeheer voor de sector.
  • AI / ML / DL-platformondersteuning voor bedrijfstoepassingen wordt ook gezien als een groeiende behoefte in datacenterbeheer.
  • VMware heeft elke sector van zakelijke IT gericht met unieke virtualisatiesoftware-oplossingen en breidt nu hun marktleiderschap uit met de nieuwe AWS & Productlijnen van Microsoft Azure.
  • De vooruitgang van een nieuwe suite van multi-cloud & hybride cloud-orkestratieplatformdistributies zijn ontworpen om te voldoen aan de behoefte van de industrie en de consumentenvraag.

Externe softwareontwikkelaars, onafhankelijke consultants, uitbestedende dienstverleners, & andere regionale IT-oplossingenproviders implementeren allemaal VMware-platformtools in hun systeembeheer van beide op locatie & cloud datacenter-vereisten voor klanten. VMware’s nieuwe productupgrades & Softwaredistributie-releases verzekeren hun marktleidende innovatie in hybride en multi-cloud orkestratie voor de meest veeleisende datacenters ter wereld.

VMworld 2018 - Las Vegas: Keynote Address & Summary of Main Announcements

Relationele databasebeveiliging:

Met Amazon RDS op VMware kunnen bedrijven AWS gebruiken’s technologie voor het uitvoeren en beheren van Microsoft SQL Server-, Oracle-, PostgreSQL-, MySQL- en MariaDB-databases in hun eigen datacenters. Het idee hier, zegt AWS, is om het bedrijven gemakkelijk te maken om hun databases op te zetten en te beheren waar ze hun gegevens willen hosten – en deze vervolgens naar AWS te migreren wanneer ze daarvoor kiezen..

Meer informatie over VMworld 2018.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me