Squarespace op film

Je herinnert je Squarespace misschien nog van hun virale korte film “Haal uw domein ervoor’s Weg,” met in de hoofdrol John Malkovich die meer dan 4,5 miljoen keer werd bekeken, of uit hun minifilm “Dromen met Jeff Bridges,” die in 2015 op de Super Bowl verscheen.


Squarespace ondersteunt meer dan 1 miljoen sites en lijkt lovende recensies te krijgen voor veel van hun gebruikers. Het’is het duidelijk dat Squarespace weet hoe ze zichzelf op de markt moet brengen, maar verdienen ze alle lof? En zijn zij de juiste websitebouwer voor u en uw website?

Wat is Squarespace?

Squarespace is een populaire sitebouwer en webhostingservice. Zelfs als je dat niet doet’Ik ken geen stukje code’Het is goed! Door met Squarespace te werken, kun je een professionele en mooie website maken dankzij hun prachtig ontworpen sjablonen. Het kost een maandelijks bedrag om Squarespace te gebruiken’s services, maar ze zorgen voor alles, inclusief het leveren van sjablonen, een contentmanagementsysteem, hosting, ondersteuning en (indien nodig) een domein.

Squarespace heeft voor bijna iedereen iets te bieden dankzij hun grote verscheidenheid aan stijlen die ze aanbieden. Hun ontwerp staat bekend als verfijnd en minimalistisch om foto’s te laten zien vanwege hun strakke lijnen.

Wat is Squarespace?

Met volledig aanpassingsbeheer kunt u slepen en neerzetten om de werking van de website te wijzigen. Hoewel het zijn beperkingen heeft, kunt u lettertypen, kleuren, ondoorzichtigheid van afbeeldingen, breedte van zijbalk, grootte en spatiëring wijzigen zonder dat u hoeft te weten hoe u moet coderen. Het kost wat tijd om te wennen aan de Style Editor, maar zelfs de meeste leerlingen kunnen het nog steeds uitzoeken. Al deze aanpassingsopties kunnen in het begin echter overweldigend aanvoelen. Het gezegde, “minder is meer” is vaak waar, dus de overvloed aan keuzes kan u en uw website eigenlijk belemmeren.

Squarespace is zeer mobielvriendelijk en kan ervoor zorgen dat uw website er geweldig uitziet op telefoons en tablets. Het past uw site automatisch aan, ongeacht de grootte van het scherm, dus u heeft gewonnen’u hoeft nooit een mobiele versie te maken.

Squarespace-prijzen

Squarespace heeft vier maandelijkse prijsopties, onderverdeeld in twee verschillende categorieën: persoonlijke en online winkels.

Met de persoonlijke website kost het $ 12 per maand als je een jaarcontract aanschaft en ontvang je onbeperkt pagina’s, galerijen en een blog met onbeperkte bandbreedte en opslag.

De volgende stap omhoog is de bedrijfspagina voor $ 18 per maand indien jaarlijks gefactureerd. Hiermee ontvang je dezelfde functies als de persoonlijke website maar ook een professionele e-mail, Google Ads-tegoed, promotiepop-ups en volledig geïntegreerde e-commerce. Een belangrijk nadeel van het bedrijfsplan is dat als u ervoor kiest om dit voor een e-commercesite te gebruiken, zij transactiekosten van 3% in rekening zullen brengen.

Als u een online winkel wilt runnen, zijn er twee opties. Het basisplan kost $ 26 per maand als het jaarlijks wordt gefactureerd en bevat alle functies van het bedrijfsplan, maar je hebt gewonnen’de transactiekosten worden niet in rekening gebracht. U krijgt ook toegang tot handelsstatistieken, geïntegreerde boekhouding via Xero en afrekenen op uw domein.

De laatste optie is de geavanceerde online winkeloptie, die $ 40 per maand kost indien jaarlijks wordt gefactureerd en omvat alle eerder genoemde functies plus automatisch herstel van de winkelwagen, realtime verzending door de koerier, flexibele kortingen, cadeaubonnen en API voor bestellingen.

Is Squarespace geschikt voor u?

Squarespace kan een ideale keuze zijn voor iemand die een mooie websitebouwer en webhost in één wil hebben. Met Squarespace zijn ze een volledig beheerde cloudhostingservice. Ze zorgen ervoor dat uw website te allen tijde beschikbaar en online is. Als u wilt dat iemand alles voor u regelt, met de flexibiliteit om snel tussen plannen te schakelen en ruimte in uw budget te hebben, dan is Squarespace een goede optie voor u.

Deze vragen en antwoorden helpen u te bepalen welk Squarespace-abonnement het beste bij u past.

Moet u CSS of script toevoegen aan uw site?

Als u kiest voor de ‘Persoonlijk’ Squarespace-plan, het heeft gewonnen’Hiermee kunt u geen CSS of scripts aan uw site toevoegen. Dit is echter echt niet’t is een probleem voor veel gebruikers omdat het hele punt van Squarespace is om een ​​codevrije oplossing te zijn. Als u uw site echter zelfs een beetje wilt aanpassen en CSS of javascript moet gebruiken, moet u niet kiezen voor hun persoonlijke Squarespace-abonnement.

Hoeveel bijdragers heeft u nodig op uw site?

Nogmaals, de ‘Persoonlijk’ plan beperkt het aantal bijdragers. Je mag er maximaal twee hebben; u kunt slechts twee blogauteurs hebben, twee webmasters, enzovoort.

Moet u producten verkopen?

De ‘Persoonlijk’ Het Squarespace-abonnement stelt u in de steek als u producten moet verkopen, omdat er geen e-commerce-functionaliteit is in dit plan. Met alle andere plannen kunt u echter een onbeperkt aantal producten verkopen en donaties accepteren via uw site.

Bent u een wereldwijd bedrijf?

Zoals hierboven vermeld, beperkt Squarespace u in uw mogelijkheden voor e-commerce. Ze hebben zojuist Paypal toegevoegd als een van hun betalingsopties, en ze beperken u in de landen die u in rekening kunt brengen. Deze valuta’s omvatten USD, AUD, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, ILS, MXN, MYR , NOK, NZD, PHP, PLN, RUB, SEK, SGD of THB.

Wilt u plug-ins of integraties van derden gebruiken?

Als u kiest voor de zakelijke of online winkelplannen, kunt u hun gebruiken ‘premium blokken en integraties.’ Als je het persoonlijke plan hebt, word je opnieuw buitengesloten in de kou. Met deze integraties kunt u uw site verbinden met apps van derden, zoals OpenTable, Acuity en Chownow.

Het belangrijkste is dat je hebt gewonnen’Het is niet mogelijk om MailChimp aan uw site te koppelen als u persoonlijk gebruikt, wat betekent dat het moeilijker wordt om uw e-maillijst te laten groeien. Met Squarespace, als een bepaalde functie niet beschikbaar is, heb je over het algemeen pech en heb je gewonnen’t een plug-in kunnen downloaden.

Overzicht

Over het algemeen doen mensen die Squarespace Website Builder gebruiken dat niet’niets super geavanceerd nodig hebben of de backend van hun website willen beheren. Het is voor mensen die een site willen zonder al het gedoe. Hun sjablonen zijn verbluffend en zijn meestal fotozwaar, dus als dat iets is waar je naar op zoek bent, kunnen ze goed passen. Als u echter een grootschalig e-commercebedrijf bent dat wereldwijd wil werken of een goedkope webbouwer wilt, dan moet u waarschijnlijk ergens anders zoeken.

Overzicht

Beginprijs:
$ 16,00


Betrouwbaarheid
5.2


Prijzen
4.4


Gebruikersvriendelijk
4.8


Ondersteuning
4.8


Kenmerken
4.8

Lees recensies

Bezoek Squarespace

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me