Webbhotell för att enkelt skapa och underhålla din portfölj

Som konstnär vill du att ditt arbete ska dyka upp i verkligheten och online. Internet är ett utmärkt sätt för dig att visa upp ditt arbete och potentiellt få nya kunder. Din portfölj är det som representerar dig, så du måste ha en bästa möjliga online-bild.


Tänk på det som om du är kurator för ditt eget museum; du och du ensamma får kontrollera vad som finns i ditt “museum.” Att göra det enkelt att navigera och förstå kommer att fortsätta att engagera dina besökare.

Webbhotell för att enkelt skapa och underhålla din portfölj

Men bara för att du är kreativ gör det inte’Det betyder att du kan skapa en vacker webbplats från grunden. Att veta hur man kodar är inte längre nödvändigt tack vare webbplatsbyggare, mallar och plugins för att göra din webbplats perfekt. För att leda dig genom processen har vi lagt upp vad du bör leta efter i en värd för att se till att du blir märkt.

Funktioner Varje konstnär behöver

Även om inte alla konstnärer behöver samma sak, finns det generella saker som varje konstnär bör leta efter i en värd. Specifikationerna varierar beroende på budget, behov och vilken typ av konst du gör. Men vanligtvis kommer alla konstnärer att behöva liknande saker.

WordPress

WordPress är ett bra sätt att få din portfölj snabbt upp på webben.

WordPress är ett extremt populärt innehållshanteringssystem (CMS), och det kan vara det ideala verktyget för många människor, inklusive artister. Det finns mer än 52 000 plugins på WordPress som gör att du kan anpassa din webbplats helt. Av de tusentals är hundratals specifikt där för att hjälpa dig göra den bästa portföljen som möjligt.

För att kunna använda WordPress behöver du fortfarande WordPress-värd som är fullt utrustad för att hantera dina behov. Forskningsvärdar för att se om de tillåter installation med en enda klick, plugin-kompatibla och hur många WordPress-webbplatser som kommer med värdpaketen. Se till att din valda webbhotell har enastående kundtjänstrecensioner, kan hantera dina förväntade trafikbehov och snabbt kan vackra bilder på din konst.

Ta en titt på WordPress-teman specifikt för portföljer. Du kan få ett solidt portföljtema gratis. Det är också värt att titta på de betalda teman eftersom teman av bästa kvalitet innebär en engångsavgift.

En webbplatsbyggare

Som ett alternativ till WordPress, hitta en bra webbhotell webbhotell. Webbplatsbyggare kan spara massor av ansträngningar och kan hjälpa dig att skapa en vacker, fantastisk webbplats utan att behöva känna till en enda kodrad. Nuförtiden kommer många webbhotell att ha massor av mallar att välja mellan så att du kan hitta en som kan tillgodose dina unika behov.

Lagring

När du börjar bygga din webbplats kommer du att upptäcka att det snabbt kan bli dyrt att lagra alla bilder på din webbplats, även om du komprimerar bilderna! Om du är någon som vill visa upp sin konst via bilder måste du undersöka för att hitta rätt värd för dig.

Din konst är vacker, och det kan vara utmanande att visa upp det via internet! Du kanske vill lägga upp stora, detaljerade bilder av din konst (som gör att de ser bra ut) men då kan du få problem. En bildtung webbplats med otillräcklig hosting laddas långsammare långsammare. Håll bildstorleken på din konst till en rimlig storlek så att din sida laddas snabbare för dina besökare.

För att jämföra tar en sida med 2 000 tecken cirka 2 Kb lagringsutrymme, medan en liten bild på 100 pixlar med 200 pixlar kommer att äta upp 124 Kb utrymme. Föreställ dig om du lägger många stora bilder hur mycket mer lagringsutrymme du behöver. Om du planerar att lägga bilder på din webbplats kommer en webbhotell som erbjuder låg lagring därför inte att räcka.

Personer med långsammare anslutningar kan uppleva långa väntetider och sedan bli frustrerade att vänta och studsa direkt från din sida. Om din bild är större än 100K-250K, kan det bromsa din webbplats, särskilt om du använder en webbhotell som delad hosting som ger dig tillgång till en begränsad mängd resurser.

Pålitlighet

De flesta värdföretag garanterar en drifttid på minst 99,9%. Med denna garanti kan du förvänta dig att se cirka 43 minuters driftstopp per månad. Om du väljer en värd som garanterar drifttid på 99,99%, sjunker det antalet ner till bara 4,5 minuters driftstopp i månaden.

Nu finns det alternativ som serverklustering med hög tillgänglighet, säkerhetshantering, DDoS-skydd och kontrollerade säkerhetskopior för att säkerställa att din webbplats kommer att uppleva så lite driftstopp som möjligt. Du bör inte lösa upp för mindre än 99,9% per månad. Människor kan ju göra det’t se ditt arbete online om din webbplats kontinuerligt är nere!

De bästa värdtjänsterna för WordPress

De bästa värdtjänsterna för WordPress

Startpris:
$ 3,92


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,0


Användarvänlig
9,3


Stöd
9,3


Funktioner
9,3

Läs recensioner

Besök A2 Hosting

De bästa värdtjänsterna för WordPress

Startpris:
$ 2.95


Pålitlighet
9,7


Prissättning
9,5


Användarvänlig
9,7


Stöd
9,7


Funktioner
9,6

Läs recensioner

Besök FastComet

De bästa värdtjänsterna för WordPress

Startpris:
$ 4.38


Pålitlighet
9,8


Prissättning
9,4


Användarvänlig
9,7


Stöd
9,8


Funktioner
9,7

Läs recensioner

Besök SiteGround

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me