Tillbaka på dagen kostade det en arm och ben för att kunna få en webbplats designad, utvecklad och sedan lanserad. Kostnaderna skulle stack upp till ett häpnadsväckande belopp övertid och du var tur som en ideell organisation om du kunde få en närvaro på nätet, du skulle ha behövt känna någon i branschen som kunde göra dig en tjänst.


Nuförtiden har hela landskapet med webbhotell förändrats och du hittar många välgörenhetsorganisationer och kyrkor som alla har sin egen individuella närvaro på Internet, och det har till stor del varit tack vare tekniken.
Du ser hur webbhotell fungerar idag är att tillhandahålla en tjänst som även den mest grundläggande användaren kan följa. De vet att specialiserade webbutvecklare kan gå ensam men nybörjare har ingen aning om var de ska börja. Det är här användbarheten startar i syfte att hjälpa lokala kyrkor och välgörenhetsorganisationer att inrätta en egen designad webbplats på några minuter tack vare någon ny teknik, kallad drag-and-drop.
Att ändra temat och lägga till element till en webbplats är nu lika enkelt som…drag…och släpper sedan på plats, så ideella organisationer som inte har någon verklig erfarenhet av webbplatsteknik har nu de kreativa verktygen till sitt förfogande för att nå ut till lokalsamhället med digital teknik.

  1. Siteground
    SiteGround är dedikerad till att förse sina kunder med en enkel plattform för kraftfulla värdlösningar. Deras delade värdalternativ är överkomliga, men ändå mycket hög kvalitet. De don’t säljer servrarna och resurserna du har tillgång till är mycket pålitliga.
  2. FastComet
    För alla som letar efter en delad värdlösning, men inte’FastComet är ett bra alternativ att tänka på för att offra på kvalitet. De förser alla sina kunder med SSD-hårddiskar på sina servrar, vilket kan vara upp till 300% snabbare än traditionella enheter. De erbjuder också CloudFlare CDN gratis, vilket ytterligare ökar den totala hastigheten på dina webbplatser.
  3. InterServer
    InterServer har flera fantastiska delade värdplaner att välja mellan. Dessa är ett prisvärt alternativ som fortfarande har gott om kraft att hantera de flesta webbplatser. Alla deras delade värdlösningar hanteras, vilket innebär att du inte gör det’behöver inte hantera något av de tekniska kraven själv.

Webbplats och webbhotell för välgörenhetsorganisationer och ideella organisationer

För de flesta välgörenhetsorganisationer är webbplatser en viktig del i att hjälpa till att sprida ordet. Att låta lokala samhällen veta om kommande välgörenhet i den årliga kalendern är en bra utgångspunkt eftersom de inte gör det’t behöver betala de överskjutande kostnaderna för att skriva ut och distribuera broschyrer runt. Istället kan alla nyheter och händelser helt enkelt läggas ut på en central plats och ses av hundratals, eller till och med tusentals människor. Samma koncept och idé gäller för kyrkor, dessa anläggningar förlitar sig på att folk ska hålla dem finansierade så att ha en central plats där de kan lyfta fram kyrkans aktiviteter och evenemang för att hjälpa till att få folkmassor är en viktig del i det pågående livet för kyrkor tvärs över världen.

Bekämpa överskottsintäkter & Gratis värd för ideella organisationer

Den kanske största frågan handlar om finanser, eftersom ideella organisationer bara använder överskottsinkomster för att utöka räckvidden till ett slutligt mål, de gör ofta’t har det extra kassaflödet att betala för värd, hantering och utveckling.
Den goda nyheten är att webbhotell nu är extremt billigt, och för det får du allt du behöver för att få en webbplats designad och sedan kastas upp på World Wide Web. Men det gör det inte’t bara stoppa där eftersom specifika planer och paket har skapats för att hjälpa ideella organisationer så’Det är ingen överraskning att registrerade välgörenhetsorganisationer kan dra nytta av gratis webbhotell.
Det finns naturligtvis en ansökningsprocess på plats för att få denna kostnadsfria webbhotellösning, och de flesta webbhotellföretag kommer att behöva vetinera och verifiera välgörenheten, så att ha en registrerad välgörenhet med ett verifierat registreringsnummer kommer att öka dina chanser att kräva gratis webbhotell . Även med kostnadsfria webbhotellpaket förväntar du sig dock inte en minskning av kvaliteten eftersom du fortfarande kommer att kunna använda gratis säkerhetskopior, utmärkta drifttidsgarantier, gott om webbutrymme och trafik och ett antal postlådor. Även större välgörenhetsorganisationer och ideella organisationer kan ha rätt till betydande rabatter från dina mer populära webbhotellföretag, så även om du kan driva en välgörenhetsorganisation finns det ingen ursäkt för att inte bli en del av den digitala tidsåldern.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me