Contents

En intervju med Sean Work, VP för Inbound, Crazy Egg

Hemsidan för webbplatsen Crazy Egg har bara två meningar:


Vad får dina besökare att lämna?
Ta reda på det genom att se hur användare klickar och bläddrar igenom din webbplats

Men det sammanfattar verkligen vad programvaran gör. Det visar visuellt var besökare klickar, rullar och lämnar din webbplats. Detta gör att du kan ändra och optimera utformningen av din webbplats för att bättre konvertera dina besökare till alla mål du siktar på.

Jag pratade med Sean Work of Crazy Egg om vikten av optimering av besökare och konvertering, det aktuella tillståndet för befintliga verktyg och effekten av mobila enheter på användarinteraktioner.

En intervju med Sean Work, VP för Inbound, Crazy Egg

HostAdvice: Let’Börja med lite om dig själv och din bakgrund.

Jag började som flygingenjör på Boeing och jobbade med coola saker som rymdfärjan och rymdstationen. Samtidigt körde jag en online skateboardbutik som jag hade startat medan jag var på college. På den tiden var det’Det finns många tillgängliga verktyg och jag lärde mig mycket på egen hand.

Därifrån sugs jag precis in i online marknadsföringsbranschen. Jag träffade Neil Patel och har jobbat med honom alls utom ett av hans företag.

HostAdvice: Finns det en intressant berättelse om hur du träffades och arbetade för Neil Patel?

Jag hade en rumskamrat år tillbaka som hade gjort några affärer med Neil. Vi arbetade båda med ett startkoncept och vi tänkte att det skulle vara vettigt för mig att arbeta med Neil för att få mer kunskap och erfarenhet. Vi tog bort startidén och jag fortsatte att arbeta med Neil J.

HostAdvice: När jag började undersöka mer information om Crazy Egg-produkten var jag förvånad över att se att den enda förklarande informationen jag kunde hitta på din webbplats var en 2 ½ minut video. Det visar sig dock att om jag går till din prissida finns det en beskrivning av vart och ett av verktygen i din produkt. Är detta med avsikt? Vanligtvis är det tvärtom – webbplatser försöker locka en besökare med mycket information om produkten och först sedan komma till ämnet prissättning.

Ja, det är avsiktligt. Jag förstår att det är något överraskande och motintuitivt, men vi har gjort mycket A / B-test. A / B-testning är alltid väldigt intressant, eftersom resultatet ofta blir annorlunda än vad du kan anta eller vad din intuition säger till dig.

HostAdvice: Crazy Egg är en uppsättning verktyg som hjälper till med optimering av besökare på webbplatsen – korrekt?

Ja, de är utformade för att hjälpa webbansvarig eller webbutvecklare att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen och för att förbättra konverteringsfrekvensen för de mål de har definierat.

HostAdvice: Crazy Egg-produkten består av fyra verktyg. Kan du kort beskriva var och en av dem?

HostAdvice: Crazy Egg-produkten består av fyra verktyg. Kan du kort beskriva var och en av dem?

  1. Värmekarta – Allmän analys, för att se vilka områden användare klickar på och för att lära sig att rikta dem till rätt platser på din webbplats.
  2. Konfetti – Mer specifikt än Heatmap ger det en kort analys av var användarna klickar och segmenterar dem efter parametrar som hänvisningskällor eller söktermer.
  3. Scrollmap –Kritisk för analys av mobil- och surfplattanvändare. Visar hur långt ner användarna bläddrar innan de lämnar sidan, så att du kan se till att placera din CTA (Call To Action) före den punkten.
  4. Överlägg – Segmenter användare klickar på specifika skärmelement.

HostAdvice: Hur skulle du beskriva det aktuella medvetandet om behovet av denna typ av webbplatsoptimering och tillgängliga verktyg?

Medvetenhet om optimeringsproblem och användning av tillgängliga verktyg förstås ganska väl i större företag. I det småföretagsmarknadssegmentet finns det dock många som driver onlineföretag som inte är det’Jag är verkligen medveten om dem.

Vi ser ofta företag som kommer att träffa en viss platå och sedan antingen bli bra eller bara stänga helt. Vi vill hjälpa dem att bli fantastiska företag och visa dem hur de kan göra stora förbättringar i sina konverteringsgrader utan att behöva göra någon matematik – alla våra verktyg är mycket visuella, inte matematiska. De hjälper dig att skapa en hypotes som du sedan kan testa genom att antingen köra ett A / B-test eller helt enkelt testa en ny designförbättring.

HostAdvice: Är det i allmänhet bara större företag som är villiga att investera pengar och ansträngningar i denna typ av analys och optimering (även om det faktiskt är kortsiktigt)?

Prissättningen och funktionaliteten för vår verktygssats gör det lämpligt för företag av alla storlekar. Den viktigaste egenskapen är att de just har börjat med konverteringsoptimering. Det inkluderar i stort sett alla onlineföretag eller e-handelswebbplatser. Det kan vara i alla branscher: fastigheter, finans, blygenerering, fysiska produkter, SaaS, etc., så länge det finns en definierad konvertering som de försöker uppnå online. För att tillgodose behoven hos olika företag av olika storlekar erbjuder vi fyra olika nivåplaner, var och en med en gratis 30-dagars provperiod.

Den typ av webbplats som det är inte lämpligt för verktyg för konverteringsoptimering är en webbplats som helt enkelt är en online-broschyr utan några verkliga online-konverteringsmål.

HostAdvice: Vilka är de tre bästa (3) tips eller råd som du skulle ge till en webbansvarig som bara börjar med eller bara överväger optimering av besökare / konvertering?

Mina tre bästa tips för någon som just börjat skulle vara:

  1. Titta på din hemsida. Don’t rör på det, eftersom ju fler saker det är som en användare kan klicka på, desto mindre troligt är det att du’Jag får det resultat du verkligen vill ha. Gå och räkna de olika elementen du kan klicka på och du kan bli förvånad över att se hur många saker som delar användaren’uppmärksamhet.
  2. Don’t använda bildreglage. Det är helt onödiga distraktioner. Ta bara bort dem.
  3. Minska bildfilens storlek. Detta påverkar sidans laddningstid och som ett resultat även SEO-rankningar. Försök att få filstorleken ner till cirka 110 kB.

HostAdvice: Vem ser du som dina främsta konkurrenter? Hur ser du Crazy Egg-verktyg som annorlunda och / eller som bättre än deras?

Jag tror att våra främsta konkurrenter är Hotjar, Clicktale och Lucky Orange.

Våra huvudsakliga differentierare och fördelar är att vi är:

  • Mycket prisvärd
  • Enkel att använda
  • Kunna omedelbart ge värdefulla insikter

HostAdvice: Hur får du normalt nya potentiella kunder? Eftersom du är VP för Inbound, betyder det att du väntar på att de kommer till dig?

Vi gör en hel del bloggningar och e-postkampanjer som har fungerat mycket bra för oss. Vi får också många leads och nya kunder via word of mouth från nöjda kunder. Ja, Neil är väldigt stor på inkommande marknadsföring.

HostAdvice: Hur många aktiva kunder har du idag?

Vi har funnits sedan 2006 och har många kunder över hela världen. Tyvärr, men jag kan’t avslöja mer information än så.

HostAdvice: Kan du nämna några av dina största kunder?

Visst – Virgin Atlantic, Toyota, Expedia och Yahoo. Det finns några andra också på vår webbplats.

HostAdvice: Kan du nämna några av dina största kunder?

HostAdvice: Hur ser du optimering av webbplatser och besökare utvecklas under de närmaste åren?

Vi kommer att fortsätta se en ökad tonvikt på mobil. Det kommer mer än bara att kräva responsiv grafisk design – vi måste svara på frågan om hur agerar mobilanvändare annorlunda än stationära användare.

Till exempel kanske många inte vill göra inköp från sin telefon. Så det kan vara en bättre idé att ha ditt mål för mobilbesökare att försöka få dem att registrera sig för ett nyhetsbrev med erbjudanden, snarare än att försöka omsätta och optimera i enlighet därmed.

HostAdvice: Vilka är dina framtidsplaner för Crazy Egg?

Vi kommer snart att släppa en ny inspelningsfunktion så att du faktiskt kan spela upp och se hur användare interagerar med din webbplats.

Lite längre ut – vi har inte riktigt slutfört tidsramen – vi kommer också att tillhandahålla en A / B-testfunktion för personer som vill gå vidare än att analysera de grundläggande data som vi för närvarande tillhandahåller.

HostAdvice: Crazy Egg grundades av Internet Marketing guru Neil Patel. Du nämnde också tidigare att du arbetade med honom i flera av de företag som han startade. Hur är det att arbeta med – och för – Neil Patel? Hur engagerad är han i företaget idag?

Neil delar för närvarande sin tid ganska jämnt mellan sina olika företag. Han är väldigt smart och kreativ och verkligen inte din typiska företagsledare. Han är engagerad i frågor på hög nivå, men lämnar exekvering och andra frågor upp till oss.

En av de stora lärdomarna som jag lärde mig av honom när jag arbetade på Kissmetrics – och fortfarande följer till denna dag – är att bara fokusera din energi på en eller två saker åt gången. Så till exempel på Kissmetrics gjorde vi det mycket att blogga som vår främsta form av marknadsföring, snarare än att försöka genomföra flera marknadsföringsprojekt samtidigt. Din chans att lyckas minskar eftersom mängden energi och fokus delas av varje projekt.

HostAdvice: Hur många anställda har du idag? Var finns de?

Vi har för närvarande cirka 10 anställda. Vi arbetar nästan alla på distans hemifrån, även om de flesta av oss ligger i Kalifornien och USA: s västkust.

HostAdvice: Finns det en historia bakom namnet Crazy Egg?

Vi gjorde webbdesignarbete vid den tiden och vi ägde domännamnet. Vi trodde att det var unikt och minnesvärt så vi beslutade att gå med det.

HostAdvice: Hur många timmar om dagen arbetar du normalt? Vad vill du göra när du inte arbetar?

Jag arbetar vanligtvis från 7:00 till 19:00 – med några pauser emellan – som att ta min dotter till förskolan. Jag försöker också surfa när jag kan. Jag kallar surfing “går till gymmet.”

HostAdvice: Hur många timmar om dagen arbetar du normalt? Vad gillar du att göra när du inte arbetar?

HostAdvice: Om du ombads att ge examen adressen till klassen 2016, vad skulle då vara ditt meddelande till dem?

Jag skulle säga till dem att det bara finns en [planet] jord och att vi alla måste bo här. Vi måste tänka på hållbarhet och människor i andra länder. Om vi ​​arbetar med de globala frågorna kommer många av våra andra egna interna problem att lösas.

HostAdvice: Finns det något annat du’Jag vill dela med våra läsare?

Jag vill bara påminna dem om att vi försöker sammanställa den bästa optimeringsinformationen som finns i vårt gratis nyhetsbrev, så se till att prenumerera och kolla in den.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me