Serverhantering är tidskrävande arbete. Det kräver både hög kompetensnivå och villighet att övervaka alla tekniska frågor. Företagarna har knappast tid att spendera på det. De måste fokusera sin energi på att förbättra verksamheten med nya planer och idéer. Det är här hanterad hosting kommer in. Det tar bort bördan att övervaka och underhålla en webbserver från dina axlar. Hostingleverantörens experter tar på sig detta ansvar och säkerställer således korrekt hantering av dina servrar.


Här är de bästa leverantörerna från alla värdkategorier. För att veta vad de erbjuder och vad som är deras startpris går du igenom deras detaljerade beskrivningar:

Bästa överlag hanterade värd

För att hitta de bästa tre hanterade webbhotellleverantörerna ansåg vi värdet för priset som den avgörande faktorn. Trots att dessa tre varierar mycket i prissättningsintervall sammanfaller de tjänster de erbjuder med kostnaden.

1. SiteGround

SiteGround erbjuder hanterade värdplaner för både dedikerade servrar och WordPress-plattform. De dedikerade värdplanerna tillhör dock premiumklassen och är därför mycket dyra. Medan alla dedikerade planer finns i det tresiffriga området, erbjuder WordPress-värdplanerna tre paket med ett prisintervall under $ 12. Alla deras planer ger 24/7 support som du kan nå med livechatt, telefon eller biljetter. För hög hastighet finns det stöd för NGINX, PHP7, HTTP / 2 tillsammans med SSD-lagring och gratis CDN. Varje konto har ett gratis SSL-certifikat och anpassad brandväggssäkerhet.

Månatligt startpris: $ 3.95

Huvuddrag:
● 1-klick installationsprogram och full SSD-lagring
● Gratis SSL-certifiering och CDN
● PCI-kompatibla servrar på fyra platser
● Stöd för NGINX, PHP7 och HTTP / 2

2. Cloudways

Cloudways erbjuder hanterad hosting för molnbaserade servrar. Deras värdplaner bygger på fem molnleverantörer – AWS, DigitalOcean, Google Cloud, Vultr och Linode. Deras PHP-7-klara servrar stöder obegränsade applikationer inklusive de som är baserade på PHP. Ett 24/7 support och CloudwaysBot hjälper dig med olika problem. De två mest avgörande aspekterna – säkerhet och säkerhetskopiering hanteras fullt ut här. I planerna ingår också CloudwaysCDN för att säkerställa hög prestanda.

Månatligt startpris: $ 10

Huvuddrag:
● 5 molnleverantörer
● 24/7 expertsupport
● Gratis SSL-certifikat
● PHP7-klara servrar
● Obegränsad appinstallation
● Hanterade säkerhetskopior och säkerhet

3. FastComet

FastComet erbjuder fullt hanterad värd i många kategorier inklusive dedikerade, WordPress och molnvarianter. Oavsett vilket paket du väljer, finns det några vanliga funktioner du kan dra nytta av. FastComet-värd erbjuder otroligt hög hastighet för webbplatser på 395ms. Således kan den förbättrade webbplatsprestandan göra fler användare glada och få fler potentiella kunder. Förnyelsepriset fastställs här och en full återbetalning är tillgänglig inom en tidsperiod på bara 7 dagar för VPS-molnhotell. 24/7 support är tillgängligt via livechatt, e-post och telefon.

Månatligt startpris: $ 59,95

Huvuddrag:
● SSD-lagring och hastighet på 350 ms
● Fasta förnyelsepriser
● Gratis CDN
● Optimerad brandvägg och proaktiv övervakning
● Virusscanning och skadlig programvara
● Dagliga och veckobackup
● 24/7 premiumstöd

Hanterad dedikerad hosting

I dedikerad värd får en klient alla resurser på en server. Som ett resultat är priset lite högre, men den drastiska förbättringen i serverspecifikationerna gör det giltigt.

1. SiteGround

SiteGrunds billigaste är med fyra CPU-kärnor, åtta CPU-trådar, 8 MB CPU-cache och 3.20 GHz klockhastighet. En bandbredd på 10 TB, ett DDR3 RAM med 16 GB ström och en Intel SSD på 480 GB lagring ingår också i detta paket. Även om dessa redan är ganska imponerande funktioner, blir de mer kraftfulla med priset.

Månatligt startpris: $ 269

Huvuddrag:
● WHM- och cPanel-stöd
● Gratis Cloudflare CDN
● SSH-åtkomst och Exim Mail Server
● Softaculous Auto-installer
● 5 gratis dedikerade IP: er
● 10 TB bandbredd
● VIP-support 24/7

2. A2 Hosting

För en helt hanterad upplevelse tillsammans med hög hastighet kan du prova paket med A2 Hosting. De är de enda som erbjuder Turbo Server som kan köra 20 gånger snabbare än andra samtida. Det är relativt billigare än många dedikerade webbhotellleverantörer. Med A2 Hosting-planer kan du överföra 10 TB till mer än 20 TB dataöverföringar. De dedikerade servrarna drivs av minst 8 GB RAM och kan rymma data på 1000 GB. Det säkerställer webbplatsen’s SSL-certifiering gratis och gör att du kan ha omfattande kontroll från cPanel.

Månatligt startpris: $ 141

Huvuddrag:
● Gratis SSL och cPanel
● 10 TB till över 20 TB överföring
● 20 gånger snabbare Turbo Server
● 24/7/365 Guru Crew support
● När som helst pengarna tillbaka-garanti

3. InMotion

InMotion-värdplanerna för hanterad dedicerad hosting börjar till ett lågt pris. De ger hög tillförlitlighet eftersom deras team består av medlemmar med mer än 15 års webberfarenhet. De kan byta ut hårdvara inom en timme och förhindra oönskad stopp av din webbplats. Tjänsterna inkluderar tillhandahållande av anpassade lastbalanserare och processor för att möta dina individuella behov. De tilldelar en systemadministratör att övervaka alla tekniska aspekter och underhålla servern.

Månatligt startpris: $ 105,69

Huvuddrag:
● CSF / LFD och OSSec-installation
● NGINX-implementering
● Lackcache och APC
● Ställa in LAMP-miljön
● CentOS utbildat team
● Anpassning av serverinställningar

Hanterad VPS Hosting

VPS-webbhotell gör att du kan njuta av friheten för dedikerade servrar till en mycket lägre kostnad. Här kan du använda en del av den fysiska servern som en virtualiserad server. En enskild instans av operativsystemet kommer att köras på den virtuella servern så att du kan få full kontroll över den.

1. BlueHost

Tillsammans med de vanliga bekvämligheterna med obegränsad bandbredd och gratis SSL-certifiering, erbjuder BlueHost också specifika avancerade funktioner. Du kan ha hanterat VPS-hosting med mer än en server och fortfarande ha allt under kontroll utan ansträngning. Varje del av administrationen kan ha enskilda lösenord för att endast säkerställa godkänd åtkomst. Du kan ha SSH-åtkomst och anpassa viktiga filer som .htaccess och php.ini.

Månatligt startpris: $ 19.99

Huvuddrag:
● SSH-åtkomst
● Gratis SSL-certifiering
● Obegränsad bandbredd
● Multiserverhantering
● Omedelbar tilldelning för server
● KVM-hypervisor implementerad
● cPanel-gränssnitt och WHM-kontroll
● 30-dagars pengarna tillbaka-garanti

2. InMotion

InMotion erbjuder hanterad VPS-värd med full root-åtkomst. Så du kan välja vilket programvarusystem som ska installeras på servern. Du kan övervaka och göra nödvändiga manipulationer med den branschledande kontrollpanelen cPanel. WHM (Web Hosting Management) hjälper också till med serverhantering. Den molndrivna realtidsredundansen säkerställer hög tillgänglighet för webbplatsen. Gratis säkerhetskopior och friheten att välja ditt datacenter gör det till ett av de mest flexibla paketen som finns tillgängliga. Om du inte är nöjd kan du få tillbaka pengarna inom 90 dagar.

Månatligt startpris: $ 29,19

Huvuddrag:
● Cloud-powered redundans
● Gratis SSL-certifiering
● Upp till 6 TB bandbredd
● cPanel- och WHM-uppdateringar
● OS-säkerhetsfixar och uppdateringar
● 90-dagars pengarna tillbaka

Hanterad Cloud Hosting

Vid molnhosting är molnservrarna relaterade till ett stort nätverk av underliggande servrar som är sammankopplade via en mjukvara.

1. Cloudways

Cloudways är bland de mest populära leverantörerna när det gäller hanterade molnhotell. Deras hostingtjänster syftar till att ge företag och smidiga team möjlighet att nå sin fulla potential för tillväxt. Din webbplats kan gå live på några minuter eftersom de hanterar alla komplexiteter. Deras plattform tillåter aktivt samarbete mellan företag och byråer för hantering av webbapplikationer.

Månatligt startpris: $ 10

Huvuddrag:
● 5 molnleverantörer
● Obegränsade applikationer
● PHP-klara servrar
● Gratis SSL-certifikat
● Hanterade säkerhetskopior och säkerhet
● Avancerad caching och CloudwaysCDN
● 24/7 expertsupport och CloudwaysBot
2. LiquidWeb

LiquidWeb erbjuder hanterad hosting för både dedikerade molnservrar och ett privat moln. De dedikerade servrarna kan ha enstaka eller dubbla processorer med SSD och SATA-lagring. Den hanterade värden på privat moln gör att du kan ändra storlek på RAM, hårddiskstorlek och till och med antalet kärnor. Du kan distribuera VPS-instanser av både Windows och Linux på samma molnserver. Denna mycket anpassningsbara plan riktar sig till byråer, återförsäljare och företag.

Månatligt startpris: $ 159

Huvuddrag:
● Enkel instrumentbräda
● 1 TB bandbredd
● Obegränsade besökare och domäner
● Inbyggd autoskalering
● Gratis CloudFlare CDN

Hanterad WordPress Hosting

WordPress har vunnit massiv popularitet på senare tid som en robust plattform för nybörjare i affärer. Managed hosting är det första valet av många på WordPress eftersom det ger dem mer tid att fokusera på sitt arbete.

1. SiteGround

SiteGround erbjuder hanterade tjänster på alla WordPress-värdplaner. De kan vara värd för ett oändligt antal webbplatser. Dataöverföring och MySQL-databas är båda obegränsade i alla planer. Det stöder trafikbelastning på upp till 100 000 besökare per månad och ett maximalt lagringsutrymme på 30 GB. WP-CLI levereras förinstallerat med varje paket, och GrowBig-planen erbjuder WordPress speciell cache. Privilegiet för SG-Git och WordPress-iscensättning med ett klick är bara tillgängliga i GoGeek-planen.

Månatligt startpris: $ 3.95

Huvuddrag:
● Gratis WP-installation och överföring
● WP-CLI och förinstallerad Git
● 30 kopior av gratis dagliga säkerhetskopior
● 1-klicka på WordPress-iscensättning
● GDPR och PCI-kompatibla

2. BlueHost

Bluehost erbjuder ett av de mest WordPress-centrerade hanterade värdpaketen bland alla leverantörer. De har fyra planer för att tillgodose olika WordPress-användarkategorier. De kan rymma 100 miljoner till obegränsade besökare per månad. De kan stödja upp till 240 GB säkerhetskopiering och lagring vardera. En förbättrad cPanel kommer med WAF och CDN med olika nivåer av SiteLock-säkerhet. Avancerad NGINX och anpassad PHP-FPM garanterar extremt hög hastighet och utmärkt prestanda. Du kan hitta ytterligare plugins och skript för din webbplats från den integrerade MOJO-marknaden.

Månatligt startpris: $ 19.99

Huvuddrag:
● 100 miljoner till obegränsade besök per månad
● Avancerad NGINX-arkitektur
● Anpassad PHP-FPM-konfiguration
● Förbättrad cPanel
● MOJO Marketplace-plugins
● SiteLock Security, WAF och CDN
● Gratis SSL-certifiering

Ta reda på vilken kategori som passar ditt företag mest och vilken leverantör som kan leverera kraven till ett rimligt pris. Låt deras specialister ta över det avgörande ansvaret för att ta hand om dina servrar’ hälsa, vilket gör att du kan fokusera mer på att växa ditt företag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me