Recensioner av Top WooCommerce Hosting Services

En sak är säker: e-handel är här för att stanna som en av de mest populära affärsplattformarna. År 2021 kommer den globala e-handeln att nå 4,5 biljoner dollar, vilket är upp från nästan 1,3 biljoner dollar 2014. Att ha en e-handelswebbplats innebär att du kan sälja internationellt och din marknadsstorlek är nu global. Genom att trycka på de globala marknaderna kan du skala ditt företag vertikalt, så länge du har en pålitlig webbhotell som kan växa med dig.


För närvarande har WooCommerce nästan 50 miljoner nedladdningar, vilket gör det till en av de mest populära eCommerce-plattformarna för onlinebutiker och är byggd specifikt för WordPress. Det är ett utmärkt verktyg för någon som letar efter en prisvärd plattform men med en premiumkänsla. Den har en lång lista med fördelar inklusive enkel installation, flexibilitet och gratis installation som gör det attraktivt för alla, inklusive nya användare.

Recensioner av Top WooCommerce Hosting Services

De bästa övergripande leverantörerna av WooCommerce: Hostinger

WooCommerce är ett verktyg som många använder för att sälja online. Det är ett gratis WordPress-plugin som låter dig sälja produkter och tjänster på din webbplats. Genom WooCommerce kan du sälja digitala och fysiska produkter, hantera lager och frakt, ta säkra betalningar och sortera skatter effektivt och snabbt.

Varje sekund räknas när folk kommer till din sida, så det är viktigt att du väljer en webbhotell som inte bara är kompatibel med WooCommerce-plugin utan också laddas snabbt. Den genomsnittliga användaren vill inte vänta på att en sida laddas och kommer att överge en sida om det tar mer än två sekunder att ladda.

Faktum är att om en kund måste vänta 3 sekunder på att en sida laddas kommer de att studsa direkt från din sida. Topphotelltjänster säkerställer att din sida har tillräckligt med resurser för att få allt att fungera smidigt. Du bör leta efter en värd som garanterar drifttidsprocent, minst 99,9% eller högre, och en värd som har kundservice dygnet runt som kan svara snabbt på alla problem är ett krav.

Vår bästa rekommenderade WooCommerce-leverantör är Hostinger eftersom de erbjuder gratis domänhosting och ett gratis SSL-säkerhetscertifikat som hjälper dig att driva en e-handelswebbplats utan några säkerhetsproblem. Deras WordPress-webbplatser kör också 50% snabbare tack vare deras fullständiga SSD-lagring och anpassade cache-plugins. Hostinger är också utrustad med gratis webbplatsbyggare med hundratals gratis mallar så att du kan skapa en webbplats som enkelt ser bra ut.
Den bästa WooCommerce-värden med gratis teman: HostUpon
Det finns massor av WooCommerce-teman att välja mellan, men problemet med många av dessa är att de har högsta pris. Men eftersom det finns massor av optimerade, gratis plugins, behöver du inte betala för teman! Du kan till och med hitta en värd som innehåller gratis teman med deras värdpaket.

En av de saker som ökar trovärdigheten för ditt företag är din webbplatsdesign. En professionell design är ett sätt att få ditt företag till en bra start. Det är också viktigt att ha en användbar webbplats som är lätt för människor att navigera. Hubspot gjorde en undersökning som avslöjade att 76% av människorna säger att en väsentlig egenskap hos en webbplats är användarvänlighet.

Att ha en användbar webbplats kan hålla potentiella kunder längre på webbplatsen och hjälpa dig att tjäna mer intäkter. De gratis teman som följer med en webbhotell kan hjälpa dig att göra det, varför du letar efter en tjänst som erbjuder gratis teman kan hjälpa ditt företag. En av våra favoriter är HostUpon eftersom de tillhandahåller gratis skriptinstallatörer, obegränsad diskutrymme och bandbredd och gratis webbplatsbyggare med hundratals mallar. Om du inte är nöjd med ditt nuvarande värdföretag kan du enkelt byta till HostUpon tack vare deras gratis migreringsservice för webbplatsen.

Snabbaste webbhotell för WooCommerce: FastComet

WooCommerce var utformad för att vara extremt flexibel så att du kan lägga till ett obegränsat antal tillägg och tillägg. Det betyder att du kan lägga till en oändlig mängd produkter i din butik. WooCommerce kontrollerar eller reglerar dock inte bandbredd eller lagring på din webbplats så att mängden produkter du kan lägga till din webbutik kommer ner till hur mycket din webbhotell kan hantera. Därför, om du har tusentals produkter i din WooCommerce-butik och förväntar dig hög trafiknivå, bör du leta efter en webbhotell som kan skala med ditt företag efter behov.

FastComet är vår rekommendation för en snabb webbhotellleverantör för WooCommerce. De använder bara SSD-moln som ger dig 300% snabbare åtkomst till dina filer och databaser jämfört med leverantörer som inte är värd för SSD. För att påskynda din webbplats har FastComet en gratis Cloudflare CDN som distribuerar ditt innehåll över hela världen, så det är alltid nära ditt företag.

Bästa hanterade webbhotell för WooCommerce: TMDHosting

Med Managed hosting kommer värdleverantören att ta hand om allt support och tekniska problem relaterade till servern som kan uppstå. Hanterad webbhotell, även om det är dyrare än en delad värdplan, kan vara fördelaktigt för en företagare som inte gör det’t har teknisk kunskap för att köra sin webbplats eller tid att göra det själva. En hanterad värd kommer också att uppdatera din webbplats automatiskt, vilket innebär färre oro för dig!

Med hanterade värdservrar kommer din plan med ökad webbplatsprestanda och högre drifttidsgarantier. I topphanterade värdleverantörer är kundservice alltid extremt lyhörd och kommer att lösa alla problem som uppstår så snabbt som möjligt. Värden tillhandahåller IT-färdigheter som vissa nya webbplatsägare behöver för att hålla sina webbplatser igång på optimala nivåer. Även om det kostar mer per månad kan det vara värt det för vissa människor.

Du bör överväga TMDHosting om du vill ha en hanterad webbhotell för WooCommerce. De har en lättanvänd cPanel och premiumkundsupport som finns tillgängligt 24/7/365. TMDHosting använder SSD, vilket innebär att du kommer att få snabbare sidbelastningstider.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me