De tre bästa värdtjänsterna för fastighetsmäklare & Mäklare

Fastigheter är bara en av de många branscher som drastiskt har förändrats av internet. Tillbaka på dagen, när du körde förbi och såg ett hus du gillade, skulle du troligen stoppa och få en flygblad från skylten fastnat i marken utanför.


Om du var intresserad skulle nästa steg vara att kontakta mäklaren för att ställa in en visning. Medan hela processen inte helt har förändrats, har internet gått in i processen och gjort livet bara lite lättare.

Nu kan du visa tusentals hus på bara en dag utan att lämna ditt hem komfort. Naturligtvis kan ingenting ersätta den faktiska fysiska visningen av lägenheten, men internet har gjort processen mycket mer hanterbar.

De tre bästa värdtjänsterna för fastighetsmäklare och mäklare

Det gör det inte’Det spelar ingen roll om du flyttar över landet eller bara på gatan, hopp på internet och du kan se till att du bara ser egenskaper du tror att du kommer att gilla.

När fastighetsbranschen blir mer och mer digitaliserad börjar fastighetsägare, utvecklare och agenter dra fördel av webbplatser för att visa upp sina egenskaper. Att ha en webbplats – och en pålitlig värd – bör vara en viktig del av ditt företag. Vi har lagt upp våra favoritvärdar som kan hjälpa dig att skapa en fantastisk webbplats så att du kan koncentrera dig på att hyra / sälja dina fastigheter!

Viktiga funktioner för webbhotell för fastigheter

Lagring

Troligtvis kommer du att lägga massor av bilder på dina egenskaper. Om du är en populär agent eller ett stort byrå som har hundratusentals bilder, är lagring något som snabbt äts upp.

En bildtung webbplats med otillräcklig webbhotell kommer att göra att din webbplats laddas extremt långsamt.

Studier har visat att människor inte kommer att vänta på att en långsam sida laddas helt. En webbplats som tar mer än två sekunder att ladda har mycket högre avvisningsfrekvens, vilket innebär att du potentiellt tappar kunder och provision!

För att sätta det i perspektiv tar en sida med 2 000 tecken cirka 2 Kb lagringsutrymme. Å andra sidan kommer en liten 100px med 200px att suga upp 124 Kb utrymme.

Stora bilder av hög kvalitet tar ännu mer utrymme. Innan du loggar med en värd, se till att ta hänsyn till hur många bilder och videor du kommer att ha ungefär på din webbplats vid en viss tidpunkt för att se till att du inte jagar bort potentiella kunder.

Pålitlighet

De flesta värdleverantörer erbjuder dig en drifttidsgaranti på minst 99,9%, men du bör försöka få en som ger en garanti på 99,94% eller högre. Ju högre upptidsprocent, desto mindre tid kommer din webbplats att vara nere per månad.

Om du översätter uppetidsprocenten till minuter per månad, om din värd garanterar en drifttid på 99,9%, kan du förvänta dig cirka 45 minuters driftstopp per månad. Men om du väljer en värd som erbjuder 99,99% drifttid, kommer din driftstopp att sjunka ner till bara 4 minuter per månad.

Nu kommer många värdar att erbjuda serverklustering med hög tillgänglighet, säkerhetshantering och DDoS-skydd och kontrollerade säkerhetskopior, vilket innebär att du bör uppleva minimal driftstopp. Ju mer tid din webbplats är nere, desto färre kan du se dina egenskaper!

skalbarhet

För dig som hoppas lägga till fler bilder, videor eller andra medier och se mer trafik till deras webbplats bör överväga en värd som kan skala upp dig när du behöver det. Att välja en värd som kan tillhandahålla molntjänster är en bra lösning.

Webbplatsbyggare

Om du är orolig för att du inte gör det’t har de nödvändiga färdigheterna för att skapa en vacker webbplats som exakt visar din egendom, webbplatsbyggare är svaret!

Webbplatsbyggare kan spara massor av ansträngningar och kan hjälpa dig att skapa en vacker, fantastisk webbplats utan att du behöver känna till en enda kodrad. Nuförtiden kommer många webbhotell att ha massor av mallar att välja mellan så att du kan hitta en som kan tillgodose dina unika behov.

Lyhörd kundtjänst

En webbplatsvärd som är lyhörd och som snabbt kan hjälpa dig med alla problem som uppstår är ett måste. Du vill ha en värd som är tillgänglig dygnet runt via telefon, e-post och chatt. Om din webbplats någonsin går ner, gör du inte’Jag vill behöva gå runt och jaga din leverantör och hoppas få problemet löst.

Extra egenskaper

Nu när du förstår vad de grundläggande funktionerna i det du ska leta efter i en värd är här några ytterligare funktioner du bör tänka på i din sökning.

E-posthotell

E-posthotell är en tjänst som många webbhotell erbjuder. När du äger en domän och vill ha en e-posttjänst via den domänen måste du registrera dig för en e-posthotelltjänst. Om du kombinerar den här tjänsten med din webbhotell, se till att du väljer en värd som inte upplever mycket stillestånd. Om din e-post är ständigt nere, har dina kunder svårare att hitta dig!

Annonseringskrediter. Många värdar erbjuder dig gratis annonseringskrediter med populära sökmotorer som Google eller Bing. Även om detta inte är en nödvändighet, är det en bonus att hjälpa till att sätta din fastighetsaffär där ute!

Slutsats

2016 visade studier att 44% av människor först letade efter fastigheter online. Det antalet växer varje år. För alla i fastighetsbranschen bör de lägga till en webbplats till deras affärsbehov. Varje bra webbplats behöver en bra värd för att följa den. Välj en värd som är tillförlitlig som kan hantera dina unika behov är avgörande för att din online-närvaro ska lyckas. Beroende på din budget bör du överväga ett moln, VPS eller en dedikerad värdplan för din webbplats.

De tre bästa webbhotelltjänsterna för fastigheter

De tre bästa webbhotelltjänsterna för fastigheter

Startpris:
$ 59,95


Pålitlighet
9,7


Prissättning
9,5


Användarvänlig
9,7


Stöd
9,7


Funktioner
9,6

Läs recensioner

Besök FastComet

De tre bästa webbhotelltjänsterna för fastigheter

Startpris:
$ 71,00


Pålitlighet
9,8


Prissättning
9,4


Användarvänlig
9,7


Stöd
9,8


Funktioner
9,7

Läs recensioner

Besök SiteGround

De tre bästa webbhotelltjänsterna för fastigheter

Startpris:
$ 59,95


Pålitlighet
9,7


Prissättning
9,5


Användarvänlig
9,7


Stöd
9,7


Funktioner
9,6

Läs recensioner

Besök FastComet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me