Webbhotell för att hjälpa dig hitta nya fans & Sköta din befintliga fanbas

Musikindustrin är enormt konkurrenskraftig med nästan 28 miljoner musiker där ute bara i USA ensam.


Oavsett vilken typ av musiker du är, från en violinist till ett hårt rockband till att spela tamburin, om du vill att människor ska lyssna på din musik (och kanske till och med betala för det!) Måste du ha en webbplats.

Webbhotell för att hjälpa dig hitta nya fans och vårda din befintliga fanbas

Varför behöver musiker en webbplats?

För alla musiker som vill göra det stort kommer de troligtvis att behöva en webbplats. Att ha en vackert utformad webbplats ger dig en titt på professionalitet som är svårt att replikera av något annat. Dina fans kan snabbt kolla in din sida och få all nödvändig information. Det gör det också enkelt för någon att boka dig, kolla in kommande turnédatum eller till och med köpa varor.

Webbplatser för sociala medier går ut ur stil

Att ha profiler på sociala medieplattformar som Twitter, Facebook, Instagram och mer kan vara en bra idé, men du bör båda sociala medier i takt med din webbplats.

SoundCloud, distribution och typ av kvasi-sociala medier plattform för musiker är också en viktig del av mixen.

Som sagt, det skulle vara synd att investera för mycket i en plattform eftersom musiker tillbringade massor av tid och ansträngningar för att odla sin närvaro på sociala medier för att förlora den anslutningen till sina fans när plattformen gick ur stil.

MySpace är en välkänd social media-plattform som föll ut ur stil.

Vem vet när nästa stora sociala medieplattform kommer att falla? Medan du borde sätta ditt namn där på dessa plattformar, bör du lägga alla dina ägg i en korg. Att ha en webbplats bör vara en prioritet eftersom det troligen kommer att överträffa allt annat.

Kontrollera

Du kan kontrollera exakt vad du vill ha på din webbplats genom att visa upp videor, foton eller köra en e-handelsavdelning som drivs av en kundvagn och webbhotell.

Du gör inte’t måste oroa dig för att dina fans inte ser dina uppdateringar. Du kan också designa webbplatsen som du vill, och därför har du total kontroll över din offentliga bild.

OK. Nu när du vet att du förmodligen behöver en webbplats, vad’nästa?

Hitta rätt värd

Pålitlig och snabb

Att ha en långsam webbplats innebär att folk kommer att lämna din sida innan den till och med laddas. Se till att du har en värd som kan ge dig snabba hastigheter och kan spela din musik i den takt som du menade att den skulle spela utan någon buffring.
Du vill också hitta en värd som garanterar en drifttid på minst 99,95%.

Med en högre drifttidsgaranti kommer du att uppleva mindre driftsstopp för din webbplats.

Diskutrymme och bandbredd

När du börjar först måste du uppskatta hur mycket diskutrymme det kommer att ta upp. Ju fler låtar, bilder och annan information du lägger till på din webbplats tar massor av utrymme.

Webbplatser som är dedikerade till musik eller videor tar enormt utrymme för data, så du måste beräkna för detta. Cirka en minut av högkvalitativa musikfiler tar cirka 1 MB. För att lägga till videor där ute kommer det att ta upp cirka 560 MB data.

Som ni ser behöver du massor av skivutrymme och lagring för att se till att din webbplats kan fungera effektivt.

Webbplatsbyggare

Don’vet du inte ens en kodrad? Det är okej eftersom webbplatsbyggare gör det oerhört enkelt för dig att bygga en fantastisk webbplats utan att behöva spendera alla dina hårt tjänade pengar.

Många musiker tycker att webbhotell-webbhotell gör att de snabbt kan få en professionell webbplats på webben.

Webbhotell har till och med mallar som är specifikt skapade för att visa upp musikerens talanger, så det gör det väldigt enkelt för dig!

WordPress

WordPress är det mest populära Content Management System (CMS) där ute, och när du börjar använda det ser du varför! Du kan anpassa WordPress helt tack vare de mer än 52 000 plugins som finns där ute.

Formgivare skapade hundratals av dessa plugins specifikt för att hjälpa musiker att bygga en bättre webbplats och visa upp sina talanger. Du kan till och med använda ett e-handelsplugin om du vill sälja varor från din webbplats.

För att kunna använda WordPress behöver du fortfarande WordPress-värd. Många värdar har WordPress-optimerade planer som tillåter installation med ett klick, är plugin-kompatibla och tillåter till och med att du är värd för flera WordPress-sidor via webbplatsen.

Innan du gör ditt val, se till att titta på WordPress-teman specifikt för musiker. Många gånger kan du få en utmärkt gratis, men du bör också ta hänsyn till de betalda teman. Eftersom de är av bättre kvalitet kommer dessa teman att kosta dig en engångsavgift. Det kan vara värt det!

Bra kundservice

Kundtjänst är praktiskt när något går fel. Du hoppas att du aldrig behöver använda dem, men om du gör det, vill du se till att de är lyhörda och snabba på att fixa problem. Hitta en värd som är tillgänglig dygnet runt

Pris

Många musiker, särskilt de i “oupptäckt kategori,” förmodligen inte’t har massor av extra kontanter som ligger runt. Du kan få anständigt värd för $ 5 eller mindre per månad, men du kan uppleva långsammare hastigheter. Du kanske till och med vill gå med den billigaste webbhotell du kan hitta.

Se till att du utvärderar kostnaden innan du begår, eftersom du ofta måste betala för tjänsten i förväg. Du vill välja en bra, så du är det’t fastnat i ett dåligt kontrakt och slösa bort dina pengar.

Rekommendationer för bästa värd för musiker

Rekommendationer för bästa värd för musiker

Startpris:
$ 2.95


Pålitlighet
9,7


Prissättning
9,5


Användarvänlig
9,7


Stöd
9,7


Funktioner
9,6

Läs recensioner

Besök FastComet

Rekommendationer för bästa värd för musiker

Startpris:
$ 3,92


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,0


Användarvänlig
9,3


Stöd
9,3


Funktioner
9,3

Läs recensioner

Besök A2 Hosting

Rekommendationer för bästa värd för musiker

Startpris:
$ 3.29


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,2


Användarvänlig
9,2


Stöd
9,3


Funktioner
9,2

Läs recensioner

Besök Hostwinds

Rekommendationer för bästa värd för musiker

Startpris:
$ 4.38


Pålitlighet
9,8


Prissättning
9,4


Användarvänlig
9,7


Stöd
9,8


Funktioner
9,7

Läs recensioner

Besök SiteGround

Rekommendationer för bästa värd för musiker

Startpris:
$ 0.00


Pålitlighet
9,4


Prissättning
9,2


Användarvänlig
9,2


Stöd
9,3


Funktioner
9,3

Läs recensioner

Besök Cloudways

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me