De fyra bästa värdtjänsterna för nybörjare 2018

Det finns mer än 1,8 miljarder webbplatser i världen just nu. Med sina ämnen som sträcker sig från det normala till det onormala finns det naturligtvis massor av olika värdtjänster som erbjuder en rad tjänster.De fyra bästa värdtjänsterna för nybörjare 2018


För en nybörjare som startar en webbplats kan det vara skrämmande. Jargon kan vara förvirrande tills du kommer igång; hur mycket RAM och CPU behöver du faktiskt? Kommer din webbplats att vara säker? Vi vet hur svårt det kan vara så vi har uppdelat det för att hjälpa dig ta reda på den bästa värdtjänsten för dig och dina behov när du börjar på din webbplatsresa.

Billig värd för nybörjare

Inte alla behöver en super genomarbetad webbplats; kanske det som passar dina behov är en enkel sida med viss bloggfunktion som läggs till. Och det är kanske allt du har råd med i början! Kostnad är en avgörande aspekt att tänka på när du kommer igång och väljer en webbhotell. Men medan det finns en viss sanning i ordspråket som går "du får det du betalade för," det är också sant att varje öre räknas. Så länge du gör din forskning först, kan du hitta några fantastiska värd-erbjudanden.

Den billigaste typen av värd är en delad värdplan, vilket innebär att en enda server är värd för många olika kundkonton. Eftersom du troligen vann’Om du får massor av trafik varje dag eller använder för mycket serverkraft, skulle detta alternativ vara perfekt för dig.

Ibland kan du se fria eller vansinniga låga priser där ute. Tyvärr är många gånger dessa erbjudanden bara en krok och är endast tillgängliga under en viss tid. Efter det går dock den årliga prislappen upp. Undvik att betala överskott genom att läsa det finstilta.

Bara för att du letar efter billigt betyder inte att du måste lägga till fel värdleverantör med dålig kundservice. Leta efter en värd med obegränsad lagring, eftersom vissa värdar bara ger dig en gräns på 5 GB eller mindre. En annan sak att leta efter är om de stöder förinstallerade webbplatsskript, som WordPress. Detta gör att du enkelt kan anpassa din webbplats.

Den bästa billiga webbhotellstjänsten för nybörjare

Den bästa billiga webbhotellstjänsten för nybörjare

Startpris:
$ 0.99


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,3


Användarvänlig
9,4


Stöd
9,4


Funktioner
9,2

Läs recensioner

Besök Hostinger

WordPress Hosting för nybörjare

WordPress är det mest populära CMS, med mer än 75 miljoner webbplatser som använder WordPress för att vara värd för sin webbplats. WordPress är idealiskt för användare som inte är särskilt tekniskt kunniga eftersom det är lätt att anpassa och har plug-ins och funktioner gratis. Du bör också leta efter en webbhotell som erbjuder WordPress-installationer med ett klick med kundtjänst dygnet runt.

WordPress-värd kan variera i kostnader från några dollar i månaden till hundratals dollar om du driver en stor företagswebbplats. Leta efter en webbhotelltjänst som kan skalas med dig när din webbplats växer i trafik och resurser som behövs. Se till att din WordPress-webbhotell är enkel att använda och kontrollera hastigheten för sidbelastning.

Delad WordPress-värd är ett enkelt sätt att komma igång om du driver en blogg eller mindre komplexa webbplatser med låg trafiknivå. Delad hosting är vanligtvis mindre speciellt än hanterad WordPress-värd och kommer att vara mer grundläggande. Användaren kommer att dela sina serverresurser med andra, vilket är perfekt för dem som inte använder många resurser.

Den bästa WordPress-värdstjänsten för nybörjare

Den bästa WordPress-värdstjänsten för nybörjare

Startpris:
$ 4.38


Pålitlighet
9,8


Prissättning
9,4


Användarvänlig
9,7


Stöd
9,8


Funktioner
9,7

Läs recensioner

Besök SiteGround

e-handel värd för nybörjare

Att lansera en ny företagswebbplats är en enorm prestation; många olika rörliga delar går in på den, inklusive webbplatsen. Ett viktigt beslut du måste ta är vilken webbhotell som passar dig och ditt företag. Enastående 96% av amerikanerna handlar online, så det är viktigt att ha en webbplats som fungerar snabbt och effektivt.

e-handelswebbplatser kommer att skilja sig något från andra webbplatser eftersom de kommer att kräva ytterligare funktioner och funktioner. De tillagda funktionerna inkluderar vanligtvis databasstöd, betalningsprocesstjänster, kundvagnsprogramvara och säkerhetsinitiativ. En webbhotellleverantör för e-handel rymmer alla dessa extrafunktioner.

De bästa e-handelsvärdarna kommer att erbjuda marknadsförings- och SEO-verktyg för att hjälpa till att sätta ditt företag ute och bli märkt online. Du bör också leta efter en webbplats som har högpresterande servrar. Det kan öka hastigheten på dina webbplatsbelastningar och hjälpa dig att ranka högre bland sökmotorsresultaten på grund av din snabbare hastighet. Dålig webbhotell för e-handel kan påverka dina chanser att säkra en försäljning eftersom en långsammare sida kan frustrera köpare och få dem att överge sina vagnar.

Du vill också ha en webbhotell som gör det enkelt att få ett SSL / TLS-certifikat för att kryptera din webbplatstrafik.

Den bästa webbhotellstjänsten för nybörjare

Den bästa webbhotellstjänsten för nybörjare

Startpris:
$ 2.95


Pålitlighet
9,7


Prissättning
9,5


Användarvänlig
9,7


Stöd
9,7


Funktioner
9,6

Läs recensioner

Besök FastComet

Hanterad webbhotell för nybörjare

Hanterad hosting är där värdleverantören äger servern. Den dagliga hanteringen och underhållet av servrarna hanteras av värdleverantören snarare än av klienten. Om du är en nybörjare, driver ett företag och kan spendera extra dollar, kan hanterad hosting vara ett bra alternativ för dig. Men om du bara är en hobby, kan du kanske avstå från att betala för en hanterad webbhotelltjänst.

Hanterad hosting kommer att bli den mest omfattande av alla andra planer på startnivå, men det beror på att värden gör allt arbete med att konfigurera och övervaka servrarna för dig. Hanterade värdservrar har ökad webbplatsprestanda och högre drifttidsgarantier.

Med hanterade värdservrar är kundsupporten alltid där för att hjälpa dig fixa eventuella problem och kommer att utföra alla uppdateringar du behöver. Innan du signerar med någon värd, kontrollera att de är lyhörda och kan lösa problem som uppstår snabbt. Om din webbplats går ner vill du se till att den korrigeras så snabbt som möjligt! Värden kommer att tillhandahålla IT-expertis som vissa nya webbplatsägare vill hålla sina webbplatser igång på toppnivåer.

Den bästa hanterade webbhotelltjänsten för nybörjare

Den bästa hanterade webbhotelltjänsten för nybörjare

Startpris:
$ 3,92


Pålitlighet
9,3


Prissättning
9,0


Användarvänlig
9,3


Stöd
9,3


Funktioner
9,3

Läs recensioner

Besök A2 Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me