Jira, Confluence, Trello, CloudApp, Zoom, & Slack – Topp 12 DevOps-appar för 2018

DevOps representerar de bästa metoderna i projektledning för utvecklingen & drift av webb- / mobilapplikationer i en offentlig, privat eller hybridmolnmiljö. DevOps huvudkrav är synkronisering av kodändringar från fjärrstyrda teammedlemmar via versionskontrollstandarder för att programmera eller underhålla webb / mobila SaaS-applikationer under produktion. En kostnadsfri aspekt är tillhandahållandet av full-stack webbserver programvarupaket för virtualiseringsramar i molnhotell. DevOps-programvara kan automatisera tillhandahållande av webbserver med hjälp av Git och avlägsna bilddepålager på molndatacenter. Behållare, VPS, & VM-standarder har spridit sig, där programmeringsteam nu stöder ett större utbud av språk, databaser, API: er, & plattformsintegrationskrav. Open source och proprietary cloud software-lösningar tävlar om användare mellan stora företag, oberoende webbutgivare, programmerare och utvecklare. DevOps bygger på bästa praxis från akademiska dator- och CS-forskningsavdelningar för att skapa ny kod för open source-standarder, liksom Fortune 500 IT-företag som etablerar arbetslösningar för integration av projektstyrningsverktyg, webbserverkonfigurationer, & Internet-programmeringsstandarder. DevOps-verktyg förlitar sig till stor del på användningen av Git för versionskontroll i mjukvaruutveckling mellan distribuerade team av programmerare med kodning & sandlådans miljöer synkroniserade på lokala maskiner till fjärrproduktionshårdvara i molnet. Behållare, VPS, VM, & elastiska servrar används alla i produktionsoperationer för ett stort antal webb- / mobilappar som kräver stöd för automatisk konfiguration av nodkluster i molnätverk. Docker Swarm, Rancher, OpenStack, CoreOS, & Kubernetes är de ledande standarderna för öppen källkod för elastisk molnwebserverorkestrering som konkurrerar med AWS EC2-funktionalitet på värdmarknaden. DevOps-verktyg utgör ett brett ekosystem med många oberoende tredjepartsföretag för mjukvaruutveckling som konkurrerar i sektorn för marknadsandelar i molnhotell. Den här översynen presenterar topp 12 & Topp 100 DevOps-verktyg för 2018.


Jira, Confluence, Trello, CloudApp, Zoom och Slack - Topp 12 DevOps-appar för 2018

CI / CD:

Jenkins kan enkelt distribuera arbete över flera maskiner, vilket hjälper till att bygga, testa och distribuera enheter på flera plattformar snabbare. Jenkins kan utökas via sin plugin-arkitektur, vilket ger nästan oändliga möjligheter för vad Jenkins kan göra. Med hundratals plugins i Update Center, integrerar Jenkins med praktiskt taget alla verktyg i kontinuerlig integrations- och kontinuerlig leveransverktygskedja.

Läs mer om Jenkins.

DevOps Toolbox: Topp 12 rekommenderade DevOps Apps för 2018

DevOps Toolbox kommer att titta på de ledande programvarorna som används i både open source och proprietary-licensierade programmeringsteam för att föra ny webb & mobilapplikationer för publicering med support för molnhosting för att möta användartrafikkraven hos de största eller mest innovativa internetföretagen. Huvudkategorierna för DevOps-verktyg är:

 • Webbserverkonfigurationshantering & Automatiserad tillhandahållande
 • Fortsatt integration & Kontinuerlig leverans (CI / CD) av applikationer
 • Elastic Cloud Server Orchestration för webb- / mobilapputveckling
 • Source Control Management (SCM) & Versionsstyrningssystem (VCS)
 • Distribuerade verktyg för samarbetsprogram för programmering & Chatappar
 • Kunskapsdelning (KS) -appar för distribuerat / smidigt teamwork
 • App / webbapplikationer Livscykelhanteringsapplikationer
 • Business Intelligence, Monitoring, & Analytics-programvara
 • Artefakthantering, byggverktyg, databashantering, & Testning

Tusentals av de mest innovativa företagen inom mjukvaruutveckling arbetar inom dessa koncentrationsområden, där internetutvecklingen fortsätter genom att snabbt anta nya programmerings- och nätverksstandarder. Från dessa kategorier har DevOps Toolbox skapat en lista över de 12 bästa DevOps-programvarorna för 2018 för användning i programmering av webb- / mobilapplikationsprogramvara för molninstallationer. Dessa DevOps-verktyg kan också användas av programmeringsteam som bygger nya moduler, plugins och teman för populära CMS-, CRM- eller e-handelsplattformar som WordPress, Drupal, Magento, Joomla, Moodle, etc. Open source-utvecklare och företagsprogrammeringsteam har olika krav men kan dela kod, resurser, verktyg etc. på större ramverk och plattformar med ekosystemstöd. Dessa verktyg tillåter programmeringsteam att samarbeta medan de konfigurerar avancerat webbserverstöd för anpassade kodade applikationer som ger nya programvarufunktioner till IT-klienter i många sektorer.

Våra 12 bästa DevOps Toolbox-appar för 2018-rekommendationer är:

 1. Jenkins: "Den ledande open source-automatiseringsservern, Jenkins, erbjuder hundratals plugins för att stödja byggande, distribution och automatisering av alla projekt."
 2. Ansible: "App-distribution, konfigurationshantering och orkestrering – allt från ett system. Ansible är kraftfull automatisering som du kan lära dig snabbt."
 3. Kock: "Med Chef kan du hantera servrar – 5 eller 5 000 av dem – genom att förvandla din infrastruktur till kod. Tidskrävande aktiviteter som manuell lappning, konfigurationsuppdateringar och serviceinstallationer för varje server kommer inte längre att finnas."
 4. Marionett: "Läs mer om Puppet-open source-projekt som används av mer än 35 000 företag världen över, inklusive 75% av Fortune 100."
 5. Luffare: "Vagrant syftar till att spegla produktionsmiljöer genom att tillhandahålla samma operativsystem, paket, användare och konfigurationer … vilket ger användare flexibilitet att använda sin favoritredigerare, IDE och webbläsare."
 6. SaltStack: "SaltStack-programvaran hanterar heterogena datormiljöer, orkestrerar alla moln och automatiserar distributionen av nästan alla infrastrukturer och programvarubunken som används för att skapa modern moln-, företagets IT- och webbskala."
 7. Jira: "Integrera med de verktyg du redan använder. Uppgradera ditt arbetsflöde med Confluence, Bitbucket, Stride och hundratals andra verktyg för utvecklare."
 8. Confluence: "Arbeta tillsammans på en helt ny nivå. Skapa, dela och samarbeta på projekt allt på ett ställe för att hålla dina projekt framåt, snabbare."
 9. Trello: "Trello låter dig arbeta mer samarbete och få mer gjort. Trello’s styrelser, listor och kort gör att du kan organisera och prioritera dina projekt på ett roligt, flexibelt och givande sätt."
 10. CloudApp: "CloudApp förbättrar visuell kommunikation med ett enkelt gränssnitt som gör att du enkelt kan skapa och dela ett brett utbud av filer: skärminspelningar, GIF, kommenterade skärmdumpar, webbinspelningar, zip-filer och mer."
 11. Zoom: "Zoommöten: Enterprise-videokonferenser och webbkonferenser."
 12. Slak: "Slack förenar all teamets kommunikation och ger alla ett gemensamt arbetsområde där konversationer är organiserade och tillgängliga."

Dessa val för de 12 bästa DevOps-verktygen för 2018 gynnar konfigurationshantering & verktyg för att tillhandahålla webbserver för implementering av molnhotell samt kunskapsdelning och teamkommunikationsappar CFEngine, Basecamp, Dropbox, Spinnaker, HipChat, & Terraform missade bara att gå med i listan. Totalt sett finns det tusentals oberoende mjukvaruapplikationer som konkurrerar i dessa kategorier för marknadsandelar inom sektorn för professionell programmerings- och utvecklingsverktyg och dessa representerar några av de mest innovativa verktygssatserna för webb / mobilutveckling som finns tillgängliga för distribuerade team. DevOps-verktyg inkluderar PaaS, SaaS, IaaS, CaaS, & DBaaS-lösningar.

Användningen av Agile-projekthanteringsmetoder, versionskontrollstandarder, webbserverns diskbilder och lokala utvecklingsramar för programmerare för att sandlåda kodversioner och släppa enligt CI / CD-riktlinjer kan alla åstadkommas i produktion för komplexa organisationer med dessa 12 bästa DevOps-verktyg för 2018 på olika sätt. Den viktigaste aspekten av DevOps är att hantera både utveckling av webb- / mobilappar genom distribuerade programmeringsteam av experter som använder Agile / Scrum-metoder, samtidigt som de använder dessa appar i produktion i skala på molnhårdvara under CI / CD-krav för några av de största företagen inom världen. Operationsaspekterna involverar webbserveradministration som inkluderar molnorkestrering, där utvecklare sedan skjuter kodändringar till liveappar i versioner med rullande uppgraderingar. Webbutvecklingen, anpassad programmering, databashantering, systemadministration och webb / mobilappdesign kan alla göras av olika experter i ett team som behöver kommunicera genom projektledning och kunskapsdelningsverktyg, inklusive livechatt-appar, där Skype & IRC är fortfarande mest populärt internationellt, eller användningen av Google Docs, gMail, & Dropbox har blivit standard.

DevOps Toolbox: Topp 12 rekommenderade DevOps Apps för 2018

CloudBees: The Hub of Enterprise Jenkins & DevOps:

CloudBees Jenkins Enterprise är tillgängligt för kunder av VMware Cloud ™ på AWS. VMware Cloud på AWS samlar VMware’s mjukvarudefinierad programvarudefinierad datacenter (SDDC) och dedicerad, elastisk, barmetallinfrastruktur från Amazon Web Services (AWS) för att ge organisationer en enhetlig driftsmodell och applikationsmobilitet för privata och offentliga moln.

Läs mer om CloudBees.

DevOps Toolbox: Topp 12 rekommenderade DevOps Apps för 2018

Accenture DevOps-plattformen (aka ADOP):

Ut ur rutan innehåller plattformen verktyg för att lagra, version, bygga, testa och släppa applikations- och infrastrukturkod via kontinuerliga leveransledningar. Plattformen stöder också två former av utdragbarhet: plattformstillägg för att lägga till fler verktyg; patroner att ladda in i plattformsexempelkoden; och automatiseringsjobb för en viss applikation.

Läs mer om Accenture DevOps-plattformen.

DevOps Toolbox: Topp 12 rekommenderade DevOps Apps för 2018

Nyckelfunktioner och fördelar med rörledningar: "I den nya 2.0-versionen erbjuder Jenkins pipeline som kod, en ny installationsupplevelse och flera UI-förbättringar. Pipeline-plugin introducerar ett domänspecifikt språk (DSL) som hjälper användare att modellera sin programvara för leverans av programvara som kod. Jenkins 2.0 hjälper dig också att välja de plugins som matchar dina behov." Läs mer om Jenkins 2.0.

DevOps Toolbox: Topp 12 rekommenderade DevOps Apps för 2018

NetApp Docker-volymplugin: "nDVP ger direkt integration med Docker-ekosystemet för NetApp’s lagringsplattformar ONTAP, SolidFire och E-serien. NDVP-paketet stöder tillhandahållande och hantering av lagringsresurser från lagringsplattformen till Docker-värdar, med ett robust ramverk för att lägga till ytterligare plattformar i framtiden." Läs mer om nDVP.

DevOps Toolbox: Topp 12 rekommenderade DevOps Apps för 2018

CI / CD: "Kontinuerlig integration (CI) -server koordinerar en mängd olika aktiviteter, till exempel att kolla in och bygga nya versioner av kod, köra tester och distribuera programvara. Dessa integrationer hanteras av automatiserade bygg- och testsystem, vilket innebär att dina utvecklare blir varnade för problem som kodstörningar eller trasiga enhetstester så tidigt som möjligt. Det mest populära CI-verktyget idag är Jenkins. Jenkins är ett open-source, serverbaserat system som tillhandahåller en enkel plattform för att automatisera byggtestning och integration och för att stödja ett brett urval av versionskontrollsystem." Läs mer om Jenkins.

DevOps Toolbox: Topp 12 rekommenderade DevOps Apps för 2018

IBM DevOps-lösning: "Kontinuerlig teknik är en företagsförmåga som snabbar leveransen av alltmer sofistikerade och anslutna produkter genom att hjälpa företag att utveckla sin tekniska praxis för att anpassa sig till den snabbare förändringstakten. Kontinuerlig teknik omfattar tre viktiga praktikområden: 1.) Låsa upp teknisk kunskap – Gör insikt i resultat; 2.) Kontinuerlig verifiering – Mät två gånger, skär en gång; 3.) Strategisk återanvändning – Inte uppfinna hjulet igen!" Läs mer om DevOps på IBM.

Topp 100 DevOps-verktyg för 2018 – GitHub, artifactory, gurka, bambu, & DataDog

Förutom de 12 bästa DevOps-verktygen för 2018 valdes följande programappar som löpare i utvärderingen, där DevOps Toolbox kommer att granska ytterligare varje ramverk, programapplikation, & plattformsteknik i efterföljande artiklar i serien. Valet av programmeringsspråkramar och DevOps-verktyg som ska användas i Agile-projekthantering kommer att bidra som en ledande faktor i kraven i en molnhotellplan. Följande DevOps-verktyg ska utvärderas av programmerare för användning och antas när de arbetar med distribuerade team på komplex webb / mobil applikationskod. Professionals måste utbilda sig i att använda dessa verktyg i produktionen för att få IT-certifieringar för administration av plattformsprogramvaror i IT-företag. Frilansprogrammerare och webbutvecklare kan också använda dessa verktyg när de hanterar distribuerade team online för klientprojekt. Framtida utgåvor av DevOps Toolbox kommer att innehålla mer detaljerade recensioner och information om dessa applikationer för webbhotell.

Koda & Begå:

 • GitLab
 • GitHub
 • Apache Subversion
 • Ovillkorligen
 • Mercurial
 • Visuell Studio
 • IBM Rational
 • Artifactory
 • Nexus
 • Förmörkelse

Bygga & config:

 • Apache Maven
 • Gradle
 • Apache Ant
 • Kock
 • Marionett
 • Ansible
 • SaltStack
 • Kör däck
 • cfengine
 • Luffare
 • Terraform

Skanna & Testa:

 • Gerrit Code Repository
 • Ekolod
 • Soasta
 • Redline13
 • JUnit
 • Såslaboratorier
 • BlazeMeter
 • Gatling
 • Selenium Web Driver
 • FitNesse
 • Gurka

Släpp:

 • uDeploy
 • Släppkontroll för mikrofokus
 • CollabNet
 • MidVision
 • XL frisläppande

Deploy:

 • AWS
 • Svängbar
 • Hamnarbetare
 • Microsoft Azure
 • Red Hat OpenShift
 • JBoss / Red Hat Dev Suite
 • Google Compute Engine
 • Google App Engine
 • ASP.net
 • Openstack
 • Kubernetes
 • IBM WebSphere

DevOps Toolbox: Topp 12 rekommenderade DevOps Apps för 2018

SUSE DevOps Framework: "För att organisationer ska inse värdet av en mjukvarudefinierad infrastruktur måste de ta till sig nya metoder, som DevOps. Och för att få ut mesta möjliga av en DevOps-modell eller -process måste du också ha rätt infrastruktur och verktyg för att stödja den. SUSE tillhandahåller inte bara den öppna källkods infrastrukturteknologin du behöver, utan vi delar också IP & verktyg som vi utvecklar och använder för DevOps (Open Build Service) & openQA) och som är integrerade med andra standard DevOps-verktyg (t.ex. Jenkins) med gemenskapen. SUSE-lösningar hjälper till att stödja ditt antagande av en DevOps-modell genom att tillhandahålla och stödja de verktyg du behöver för att förvandla din infrastruktur för applikationslivscykelhantering och CI / CD, vilket minskar tid till marknad, förbättrar effektiviteten och möter förändrade affärskrav." Läs mer om SUSE DevOps.

Infra-as-kod:

 • Ansible
 • Marionett
 • Kock
 • SaltStack

CI / CD:

 • Jenkins
 • shippable
 • Bambu
 • TeamCity

Testautomation:

 • Selen
 • Gurka
 • Appium
 • Apache JMeter

behållare:

 • Hamnarbetare
 • CoreOS rkt
 • Unik

Orkestrering:

 • Kubernetes
 • Apache Mesos
 • Maraton
 • Docker Swarm

Spridning:

 • XL Deploy
 • Bläckfisk
 • Vamp
 • DBmaestro
 • Elastic Beanstalk

Mått:

 • Ny relik
 • ElasticSearch
 • Logstash
 • Kibana
 • SumoLogic
 • DataDog

DevOps Toolbox: Topp 12 rekommenderade DevOps Apps för 2018
DevOps Transformation:
"DevOps-paradigmet är ett stort skifte från traditionella metoder. Det kräver nya verktyg för att lyckas. Men att välja rätt verktyg är lika viktigt för att minska alla kaos. Under DevOps kapell används olika verktyg. Detta inkluderar projekthantering, källkodshantering, kontinuerlig integration, automatisering, kodgranskning, orkestrering och loggningsverktyg. Så få en tydlig förståelse av vilka verktyg som är rätt för vilken kategori … Ditt ultimata verktygsval bör också anpassa sig till dina processer för att göra utgivningscykeln snabbare, mycket automatiserad och sömlöst samarbete." Läs mer om DevOps-metoder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me