Företagsöversikt

DigitalOcean har visat sig vara en av de mest pålitliga webbhotellleverantörerna. Den är specialiserad på molnhotell och kan leverera många praktiska funktioner för utvecklarna. Enkelhet står i centrum för dess design och gör det därför lättare att förstå för kunderna. För närvarande använder 195 länder över hela världen DigitalOcean för att vara värd för sina webbplatser.


Företagsöversikt

Viktigaste fördelarna

Nedan är de viktigaste punkterna vi fokuserar på när vi granskar alla värdleverantörer. Låta’se hur bra DigitalOcean klarar sig med dessa faktorer:

säkerhet

Alla DigitalOcean-datacenter spridda över hela världen är alltid under fysisk säkerhet på plats. Personalen på varje plats ser till att dessa servrar fungerar upp till sin potential och förhindrar att någon cyberkriminell bryter mot deras säkerhetssystem. Det finns full CCTV-täckning på både interna och externa delar av varje anläggning. Om batteriets ström går ner tänds säkerhetskopieringsgeneratorer för att hålla upp den värdplatsen.

Deras säkerhetsteam håller alla system och användare under övervakning för att identifiera skadlig aktivitet eller enhet. För säkra finansiella transaktioner övervakar de två PCI-DSS-enheterna Stripe och PayPal kundbetalningarna.

Säkerhetskopieringsfrekvens

Med hjälp av NAS / SAN-servrar håller DigitalOcean stillbilder och säkerhetskopior av data säkert i ett internt nätverk. Denna automatiserade säkerhetskopiering körs kontinuerligt 24×7 och håller således infrastrukturen säker.

Men bara ingenjörsteamet har förmånen att få åtkomst till dessa säkerhetskopior, och de kostar ytterligare 20% av ditt månatliga värdplan. På liknande sätt har ögonblicksbilder en avgift på $ 0,05 för varje GB utrymme per månad. Användare kan manuellt skapa stillbilder när som helst.

Kundsupport

Tyvärr erbjuder DigitalOcean inte livechatt eller telefonstöd för kunderna. Istället skulle du skicka in en problembiljett. Digital Ocean är bra med att svara på problembiljetter snabbt och supportrepresentanterna är mycket kunniga och hjälpsamma.

Digital Ocean har också några av de bästa tillgängliga tutorials och dokumentationen och ett aktivt community. Kunder hjälper varandra genom forumet.

Värde för pris

Jämfört med sina konkurrenter är DigitalOcean ganska prisvärd. Dess värdplaner börjar på $ 5 per månad med minimala resurser som 1 GB minne, 25 GB SSD-disk och 1TB-överföring.

Det finns några värdleverantörer som tillhandahåller sådana resurser till ett lägre pris, men de flesta av dem erbjuder det i delad hosting. DigitalOcean är mycket billigare än de flesta leverantörer av molnhotell.

Värdplaner

DigitalOcean refererar till sina virtuella maskiner som droppar. De har en fast mängd resurser som minne, processorer, lagring och överföringar. Om du går över lagrings- eller överföringsgränsen måste du göra ytterligare betalningar på $ 0,02 per GB respektive $ 0,01 per GB. De finns i följande två paket:

1. Standard droppar

Standarddroppar inkluderar de mest grundläggande planerna som börjar på $ 5 per månad. Deras resurser kan sträcka sig från 1 GB till 192 GB minne, 1 till 32 vCPU, 25 GB till 3840 GB SSD-disklagring och 1 TB till 12 TB överföringar varje månad. Genom att registrera dig för det högsta beloppet av dessa resurser måste du betala totalt 960 USD per månad. Dessa paket passar bäst för enkla webbapplikationer som blogging.

2. CPU-optimerade droppar

Dessa planer inkluderar optimerade virtuella maskiner som fungerar på dedikerade hypertrådar. Som ett resultat kan de vara det perfekta valet för att köra CPU-intensiva applikationer som maskininlärning, videokodning och annonsvisning.

DigitalOcean kom med den här kategorin av planer på grund av att ett stort antal programmerare finns i sina klientlistor. Planerna sträcker sig från $ 40 till $ 640 per månad. Resurserna inkluderar 4 GB till 64 GB minne, 2 till 32 vCPU, 25 GB till 400 GB SSD diskutrymme och 4 TB till 9 TB överföring.

De goda

Här är de viktigaste positiva sidorna med värd för din webbplats på DigitalOcean:

Bra framträdande

Genom att använda molnhotellens förmåner och deras resursområde kan DigitalOcean se till att din webbplats håller sig uppe 100% av tiden. Webbplatsens prestanda utmärker sig också på grund av deras användning av snabb SSD-lagring i alla planer. Den kombinerade kraften i sådana funktioner gör varje webbplats som värd på DigitalOcean otroligt snabb.

Optimerad CPU

Med hänsyn till behovet av mycket kapabla behandlingsenheter för programmerare i åtanke, tog DigitalOcean nyligen fram de CPU-optimerade värdplanerna. Detta gjorde det möjligt för utvecklarna att välja en plan med vilken CPU-storlek de behöver. Dessa speciella planer ger också en ökad hastighet som gör att webbplatsen körs 21% snabbare än standardhotellplanerna.

Två lagringstyper

Du kan använda de två lagringstyperna – block och objekt. Blocklagring ger dig utrymme för krypterade strukturerade data som kan replikeras över flera serverrackar. Objektlagring, som heter Spaces, är för att lagra enorma bitar med ostrukturerad data som multimedia. Du kan komma åt den utan en dedicerad webbserver.

Lastbalansering

Du kan också distribuera den tunga inkommande trafiken över alla dina droppar med lastbalansering. Detta kan säkerställa 100% drifttid för din webbplats.

Privat nätverk

De droppar som tilldelats dig som finns i samma datacenter kan kommunicera inom sig själva utan extra kostnad. Den totala bandbreddgränsen tar inte hänsyn till deras kommunikation.

Lagkonton

Du kan samarbeta med andra gruppmedlemmar här. All din säkerhet kommer att vara intakt genom tvåfaktorsautentisering. Faktureringen kan också centraliseras med bara en faktura här.

Developer-Friendly

Mer än 550 000 utvecklare bygger DigitalOceans enorma kundbas. Tillsammans med den användarvänliga kontrollpanelen och CPU-optimerade värdplaner, erbjuder den sex Linux-distributioner som möjliggör mer frihet för utvecklarna.

En-klick-appar

Du kan installera vilken app som helst från dess samling som MySQL, Node.js, MongoDB, phpMyAdmin, WordPress, Ruby On Rails, Ghost, etc..

12 Geografiskt spridda datacenter

DigitalOcean verkar för närvarande på tolv datacentra spridda över åtta platser över hela världen. Platserna inkluderar USA, Storbritannien, Kanada, Tyskland, Nederländerna och Indien. Så din webbplats kan köras på närmaste datacenter och därmed ge en mycket smidigare användarupplevelse för besökarna.

Det dåliga

Nu det’det är dags att titta på några möjliga nackdelar med Digital Ocean:

Ingen livechatt eller telefonsupport

Du kan bara kontakta supporten genom att öppna en problembiljett så om du behöver telefonstöd är Digital Ocean förmodligen inte en bra passform för dig. Digital Ocean svarar snabbt på problembiljetter.

Felaktig återbetalningspolicy

MoneyOpolicyn eller villkoren för DigitalOcean inkluderar vissa besvär. Du får inte full återbetalning om du avbryter ditt konto. Oavsett hur länge du har använt det kommer de att dra av den första månaden’s tar ut från din fulla betalning. De levererar resten till ditt bankkonto.

Slutsats

DigitalOcean passar utmärkt för utvecklare som vill distribuera webbapplikationer och för tekniska användare som vill ha mer kontroll över deras webbhotell. Det är ett utmärkt val för företag med teknisk personal eller entreprenörer tillgängliga.

Digital Ocean skulle också vara en utmärkt passform för någon som vill lära sig Linux-systemadministration genom att använda Digital Ocean flexibel VPS-distribution, utmärkt dokumentation och hjälpsam community som resurser.

Slutsats

Startpris:
$ 5.00


Pålitlighet
5,7


Prissättning
6,6


Användarvänlig
5,8


Stöd
5,0


Funktioner
5,9

Läs recensioner

Besök Digital Ocean

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me