Godaddy recension

Vad är GoDaddy?

Fråga vem som helst och de vann’t blinka två gånger vid namnet som om de bara hör det första gången. Spelar’Det spelar ingen roll om du på något sätt är intresserad av att utveckla webbplatser eller inte, alla känner till GoDaddy eller har åtminstone stött på namnet. Alla har sett de ikoniska superbollannonserna eller är något bekant för Danica Patrick, talesman.


Tidigare känd som Jomax Technologies, hittades GoDaddy för nästan två decennier sedan, tillbaka 1997, i Baltimore, Maryland. Grundaren Bob Parsons sålde sitt tidigare ägda företag till Intuit för en enorm $ 65 miljoner bara några år innan han etablerade GoDaddy, som nu utan tvekan är ett av de största domänregisterföretagen över hela världen. Med över sex tusen experter som arbetar på GoDaddy serverar detta företag 17 miljoner kunder, inte bara i USA utan över hela världen. Deras framgång är obestridlig om man tar hänsyn till de 2 231 900 000 dollar som de har tjänat in i intäkter just det senaste året, enligt källor på Wikipedia.

Vad är GoDaddy?

Med detta sagt spelar ingen roll hur stort webbhotellföretaget är. Till skillnad från i de flesta branscher, relaterar graden av framgång inte direkt till hur bra ett företag är när det gäller dess service och prestanda. Funnily nog, domänregister som tillgodoser ett stort antal människor och tjänar mycket har en mycket dålig service.

I stället för att bara blinda lita på antal har vi beslutat att se själv om GoDaddy verkligen lever upp till sitt namn och rykte. Efter att ha byggt en webbplats via WordPress har vi noggrant lagt märke till webbplatsens drifttid och hastighet.

Här är vad vi har hittat. Så utan vidare, här är alla varor och dåliga GoDaddy och huruvida du bör överväga att använda sina tjänster själv eller inte.

Fördelarna med GoDaddy

Med sina 20 år av existens kommer de säkert att ha samlat viss kunskap och övervunnit många av sina hinder. Här är orsakerna till att så många kunder litar på och litar på GoDaddy:

1. En bra banrekord med en driftstid på 99,96%

Rätt ut ur fladdermattan kan vi säga att vår testwebbplats är bra med ett genomsnitt på 99,96% under de sex månader vi testat dem. Den lägsta driftstiden vi mött var bara 99,91%, vilket är jämförelsevis fortfarande mycket bra, och det högsta vi har sett är hela 100%. Det räcker med att säga att vi var mycket imponerade.

2. Fantastisk hastighet

Du måste förstå varför din webbplatshastighet är en så viktig sak. Om din värd inte kan ge en bra hastighet, så det’det är hög tid du letar efter en ersättare.

Att ha högre hastighet kan möjligen innebära att du kommer att ha högre sökrader i olika sökmotorer, vilket leder till fler besökare vilket oundvikligen betyder mer intäkter totalt sett. En studie visar att nästan 80% av kunderna inte kommer tillbaka till en webbplats för köp om de hade en oönskad upplevelse när det kom till webbplatsen’s hastighet. Faktum är att Google har skapat en hel verktygssats för hastighet eftersom det är så viktigt.

Under de senaste månaderna har vi blivit riktigt sprängda av GoDaddy’s prestanda när det gäller hastighet, eftersom vi mötte ett genomsnitt på 394,6 ms. GoDaddy tävlar definitivt om toppläget nu.

Här är en detaljerad uppdelning av medelhastigheten för varje månad i testet.

1: a månad: 420ms

2: a månaden: 389ms

3: e månaden: 363ms

4: e månaden: 415ms

5: e månaden: 386ms

6: e månaden: 395ms

3. Mer än bara domäner och hostingtjänster

Förutom att tillhandahålla domäner och värdtjänster har GoDaddy lagrat för dig alla produkter som du eventuellt kan tänka eller vill ha på din webbplats. I deras butik kan du hitta en handfull plugins och andra gratis tillägg som skulle fungera bra med din webbplats.

Först och främst, när du har gjort en installation med GoDaddy, har du tillgång till GoCentral, som är deras webbplatsbyggare, som du enkelt kan använda för att skapa en perfekt webbplats för dig. Du kommer också att ha åtkomst till minst 125 applikationer i deras arsenal som du kan installera för att verkligen göra din webbplats unikt din och få den att fungera som du behöver den för att.

Den bästa delen av allt detta? Hälften av ditt arbete görs för dig. Allt du behöver göra är att välja de objekt du vill lägga till det i din kundvagn innan de överlämnar det till proffs inom webbdesign för att sätta allt på plats medan du luta dig tillbaka och koppla av.

Nackdelarna med GoDaddy

Hittills låter det vi sett och är bra. Konsistent drifttid och stor hastighet. Men ingen är perfekt och GoDaddy också, precis som alla andra företag, har sina nackdelar. Med detta sagt, jämfört med dessa andra stora varumärken, som nu överlever bara på sitt varumärke, är GoDaddy inte slarvig och har totalt sett en bra prestanda.

Men dessa få problem vi har hittat kan vara lite för stora för att vissa kan förbise.

1. Den lägsta prissatta planen är begränsad

Kör pappa’s lägsta plan finns för $ 2,94 per månad, vilket du tycker är bra, isn’t det? Det låter bra tills du inser att alla grundläggande nödvändigheter som krävs på en webbplats inte tas med i detta pris.

Det här är ‘Ekonomi’ planera där du bara kan vara värd för en webbplats, vilket är bra för de flesta och du skulle tro att det skulle vara det perfekta för dig. Förutom det inkluderar inte SSL-certifikat, CDN’s, eller till och med säkerhetskopior, som är minst sagt nödvändiga. Så när alla dessa beaktas är priset inte’det är ju så billigt.

2. Mycket uppsäljning och höga förnyelseavgifter

Att ha ett SSL-certifikat är ett måste för alla webbplatser nu, annars kommer Google att anse det “osäker” vilket utan tvekan kommer att driva många kunder bort. Medan de flesta värdföretag kommer att ge dig detta gratis, har GoDaddy en förnyelseavgift för $ 75 de följande åren fortsätter du att använda den.

Låt detta vara ett exempel och har du medveten om att detta inte är det enda försäljningsföretaget detta företag har. En anledning till att du bör läsa det finstilta.

3. Höga priser för förnyelse av värd

Återigen är ekonomipriset bara $ 2,49 per månad, men när du lägger till alla nödvändigheter som om de var extra kan priset gå så högt som $ 7,99. Men det utesluter det faktum att förnyelsepriserna får magen.

Prissättning och de erbjudna värdplanerna

Låta’s titta på alla värdplaner och deras respektive priser som erbjuds av GoDaddy:

 1. EKONOMI: $ 2,49 / månad
 • En grundläggande webbplats till $ 2,49 per månad (endast för det första året)
 1. DELUXE: $ 4,99 / månad
 • Obegränsade webbplatser till $ 4,99 per månad (för endast det första året)
 1. ULTIMAT: $ 7,99 / månad
 • Fler funktioner och har mer kraft
 • Och ett SSL-certifikat till 7,99 dollar per månad (endast för det första året)
 1. FÖRETAGSBYGGNING: $ 19.99 / månad
 • Dedikerad VPS
 • SSL-certifikat
 • ($ 19,99 per månad för endast det första året)
 • Du får en gratis domän, som bara är gratis för det första året. Förnyelsepriset är ganska rejäl.
 • Det har en ganska enkel process för registrering
 • Enkel och enkel betalningsprocess. Accepterar alla kort och till och med PayPal.
 • Har snabb kontoaktivering
 • Har en hel del uppsäljningar och en hel del dolda avgifter
 • Använder cPanel för deras kontrollpanel och instrumentpanel
 • Enkla installationer med 1 klick för sina appar och CMS’ (som Joomla eller WordPress)

Bedömning: rekommenderar vi det?

Du kan inte slå det faktum att GoDaddy är välkänt och har varit under de senaste två decennierna av deras existens. Det faktum att de har funnits ett tag gör dem ganska tillförlitliga och pålitliga och ofta är vettigt varför så många användare väljer dem också. De har stor drifttid och har imponerande hastighet som är en av de viktigaste elementen som en webbplats bör ha.

Men eftersom deras nackdelar är några av de värsta, är det mycket svårt att rekommendera dem helhjärtat. Det finns många andra webbhotell som fungerar bättre och inte har höga förnyelser och dolda avgifter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me