Snabb, pålitlig och mångsidig webbhotell

Dreamhost är en av de ledande leverantörerna av webbhotelltjänster. Det är också en mycket respektabel veteran sedan den började sin värdresa tillbaka 1997 när internet fortfarande inte var tillgängligt över hela världen. Och de stora tankarna bakom detta gigantiska och modiga steg var fyra grundutbildningsstuderande från Harvey Mudd College, Kalifornien.


Företaget har blivit anmärkningsvärt tillsammans med grundarna och har definitivt kommit långt sedan starten. För närvarande tillgodoser DreamHost mer än 400 000 aktiva kunder och är värd för mer än 1,5 miljoner webbplatser. Det är några ganska fantastiska statistik jämfört med de flesta av sina konkurrenter.

Snabb, pålitlig och mångsidig webbhotell

Det måste finnas någon anledning till att så många förlitar sig på DreamHost. Låta’s undersöka några av dessa skäl nedan:

Poäng i fokus

Vi utvärderar alla leverantörer av webbhotell baserat på följande mätvärden först.

WordPress

DreamHost är särskilt uppskattat för deras WordPress Hosting. Trots att granskaren köpte en av DreamHosts billigare planer, installerade en kundsupportagent WordPress och svarade snabbt på uppföljningsfrågor.

säkerhet

DreamHost har ett ganska stabilt säkerhetssystem där alla viktiga komponenter finns tillgängliga. För det första tillhandahåller de öppna och gratis SSL / TLS-certifikat till alla värdklienter. Sedan skyddar de dig också mot skadlig programvara med deras inbyggda WAF-verktyg för borttagning av skadlig programvara. Om du registrerar dig för deras dedikerade serverplaner kan du få DDoS-skydd, .htaccess, full root-åtkomst och full SSH-åtkomst.

Säkerhetskopieringsfrekvens

DreamHost kommer att ge dig automatisk dagliga säkerhetskopior med hjälp av DreamObjects. Detta är en objektlagringstjänst som lagrar säkerhetskopior för WordPress-webbplatser. Du kan prova det gratis med en 30-dagars provperiod.

Kundsupport

Det finns både goda och dåliga sidor i deras kundsupportfunktion. Det är bra eftersom supportteammedlemmarna svarar snabbt och tillhandahåller nödvändig information på ett vänligt sätt. Den dåliga delen är att du bara kan kontakta dem via livechatt eller e-post. Det finns inget alternativ att ringa dem på telefon.

Värde för pengar

Om du inte har några problem med att registrera dig för deras planer på en lång sikt på tre år, bara då kan du få tjänsten till en överkomlig kostnad. För månatliga avgifter verkar DreamHost-paketen vara lite för dyra jämfört med konkurrenterna. En annan nämnbar funktion de har är den fria tiden de tillhandahåller för all stillestånd de hade orsakat. Detta visar tydligt hur säkra de är på sin egen tjänst.

Värdplaner

Eftersom de har två decennier värda erfarenheter inom detta område har DreamHost lyckats tillhandahålla alla typer av stora värdkategorier som beskrivs nedan:

1. Delad

De delade värdplanerna har förmåner med snabb SSD-lagring, SSL-certifikat och obegränsad trafik. Du kan endast vara värd för en webbplats med startpaketet och obegränsade webbplatser med paketet Obegränsat. Du kan göra betalningarna varje månad, årligen eller för tre år på en gång.

2. VPS

Det finns fyra planer för VPS-värd på DreamHost som heter – Basic, Business, Professional och Enterprise. Den billigaste – Basic, börjar på $ 13,75 per månad för årsplaner. Det innehåller begränsade resurser på bara 1 GB RAM och 30 GB lagring. Du kan få obegränsad bandbredd, MySQL-databaser och värddomäner, tillsammans med ett gratis SSL-certifikat på premiumplanerna.

3. Dedikerad

Fullt hanterade dedikerade värdplaner börjar till det ursprungliga priset på $ 169 per månad här. De inkluderar DDoS-skydd, full root-åtkomst, SSH-åtkomst, RAID 1-lagring och serverövervakning dygnet runt. Dessa planer fungerar bäst för webbplatser med hög trafik och stora företag.

4. Moln

Det finns två distinkta paket för molnhotell på DreamHost – DreamCompute och DreamObjects. Den första är för Linux-servrar. Dess SSD-baserade arkitektur ger hög hastighet och du kan ha full root-åtkomst med DreamCompute. DreamObject å andra sidan är en fullt skalbar och open source-objektlagring.

5. WordPress

Dreamhost erbjuder hanterad WordPress-värd med sin DreamPress-funktion. Denna skalbara tjänst gör webbplatshantering enklare för ägaren och hans team genom att tillhandahålla enkla priser. De förbättrar också serverens robusthet, minne och cache som ytterligare förbättrar webbplatsens prestanda. Varje instans av DreamPress beror på molnhotelltjänsten för DreamCompute.

De goda

Följande är orsakerna till att så många kunder valde DreamHost framför andra webbhotellalternativ:

Snabb laddning av sidor

Som HostingFacts har observerat genom sina tester, tenderar DreamHost att ladda webbsidor ungefär 23% snabbare än sina konkurrenter. Deras genomsnittliga laddningshastighet är 705 ms vilket är mycket bättre än genomsnittet för alla andra webbhotell – 890ms. Så du kan lita på DreamHost om du regelbundet behöver ladda webbsidor.

Generös pengar-tillbaka-garanti

DreamHost är väldigt generös med sin återbetalningsgarantipolicy. När denna period vanligen sträcker sig från 30 dagar till 45 dagar, erbjuder DreamHost den långa provperioden på 97 dagar. Detta ger kunderna mer tid att observera och experimentera med de tillhandahållna tjänsterna. Som ett resultat kan de fatta ett bättre beslut om sin webbhotell.

Kompensation för driftstopp

Detta är den mest attraktiva funktionen hos DreamHost – de kommer att kompensera all driftstopp som din webbplats har upplevt med gratis servicedagar. För varje timme i driftstopp ger de dig en hel dag med tjänster gratis. Du kan dock dra nytta av den här förmånen endast när DreamObjects-tjänsten inte svarar eller när den fortsätter att visa serverfelsvar på giltiga användarförfrågningar längre än en minut i följd.

Obegränsad bandbredd

Nästan varje webbhotell inkluderar detta i sin servicelista men knappt någon av dem kommer nära. DreamHost ger verkligen obegränsad bandbredd och dataöverföring, vilket gör att ditt företag kan nå sin fulla potential.

CMS-installationsprogram med ett klick

Du kan installera de populära innehållshanteringssystemen som WordPress med DreamPress och Joomla med bara ett klick här. Detta sparar massor av tid och komplikationer för ditt team.

Proaktiv kundsupport

Kundsupportteamet hos DreamHost är mycket skickligt och välskött. De svarar mycket snabbt och försöker lösa problemet så effektivt som möjligt. De har också tillräcklig mängd kunskap för att ge dig korrekt vägledning i hela situationen.

Miljövänlig

DreamHost har också anslutit sig till webbhotell som försöker rädda miljön. Sedan 2007 har de varit ett koldioxidneutralt företag och har redan neutraliserat mer än 29 000 ton växthusgaser. De köper koldioxidförskjutningar och använder miljövänliga föremål på sina kontor som LED-belysning, högoptimerade VVS-anläggningar, EnergyStar-certifierade anläggningar etc. Deras datacentra har ett mycket effektivt kylsystem, krafteffektiva processorer och förnybara energikällor.

Det dåliga

Trots att DreamHost framgångsrikt har varit värd för miljontals webbplatser, saknar de fortfarande några avdelningar som:

Inget telefonsupport

Även om deras supportteam är proaktivt och konsekvent hjälpsamt, finns det inget alternativ att ringa upp dem.

Dyrare

DreamHost-paket är vanligtvis lite dyrare men många DreamHost-fans tycker att du får det du betalar för,

Ingen cPanel eller Plesk

DreamHost använder sin egen kontrollpanel. Så om du är van vid cPanel eller Plesk, måste du lära dig att använda DreamHost’s kontrollpanel, vilket är ganska intuitivt att lära sig.

Slutsats

I sista hand, Dream är en mycket pålitlig webbhotell med generösa policyer, proaktiv kundsupport och massor av resurser. Men du kanske måste spendera lite mer än du skulle göra med andra värdleverantörer.

Slutsats

Startpris:
$ 4.50


Pålitlighet
9,0


Prissättning
8,8


Användarvänlig
8,7


Stöd
8,9


Funktioner
8,7

Läs recensioner

Besök DreamHost

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me